Şimdi Ara

Arkadaşlar Sitesine Güvenen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sitelerinizi yazın girip bakalım nasıl yapmısınız istersem reklam vercem yada siz benim siteme reklam verin ayrıntıları konusabiliriz öncelikle sitenizi yazınwww.mardinimiz.com adresine girin bakın...
    Bekliyom cevaplarınızı..

• anlamadım ama neysewww.orumcekadam.net
  • Birazda reklam amaçlı olsa gerek bu çalışma neyse ;

Mardinimiz.Com sanki basit olmuş | Ortadaki haber bölümünü biraz düzenlersen sitede güzel olacak . Menü yazı tipleride Times New Roman sanırım onları Verdana veya Arial yapmalısın ....

Orumcek Adam a gelince klasik Mini Nuke zaten " (Powered by Mini-NUKE Fixed Versiyon) & (Coders Mini-Nuke TeaM) " yorum yapmaya gerek yok !
  • erdem burak bu topcin aunısını 3 kez actın
  • www.swat4turkey.com bu siteye sadece reklam alıyorum çünkü site ismi çok iddalı eğer böyle bi oyun sitesini almak isteyen yada reklam vermek isteyen olursa lütfen mesaj yazsın!!! sitenin 1gb web alanı 5gb data alanı var ben bu siteyi sadece tasarımıı host'u hepsi dahil 250ytl'ye satıyorum kışın okullar açılacağı için fazla ilgilenemiyeceğim anlıyacağınız ihtiyaçtan
  • benim sitem belli zaten imzamdada olduğu gibi dost sitelere eklemek isterseniz haber vermeniz yeterliwww.hoschat.net adresinin dost siteleri bloğunda da sizin siteniz gözükebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır scripten başka tasarım(!) yapamıyor ki bizim yüce webmaster mexmo muz!
  • hazır scirpt deyip geçme usta.

imzadakilerde benim sitelerim.
  • www.mangatr.com
    www.mangaclub.net

ücrette anlaşırsak reklam alabiliriz ...
  • www.pcwebtr.com = REKLAM ALINIR
    www.internetcafeciler.net = REKLAM ALINIR
    www.asgrafik.net = REKLAM VERİLİR

;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyturk -- 18 Ağustos 2005, 3:47:17 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: PcCopat

hazır scripten başka tasarım(!) yapamıyor ki bizim yüce webmaster mexmo muz!

abi takılma şu çocuğa bırak kursun yapsın hazır portal elbet birgün <?php olmadı <html> diye başlayacak emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farozlu -- 18 Ağustos 2005, 10:02:16 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: farozlu

quote:

Orijinalinden alıntı: PcCopat

hazır scripten başka tasarım(!) yapamıyor ki bizim yüce webmaster mexmo muz!

abi takılma şu çocuğa bırak kursun yapsın hazır portal elbet birgün <?php olmadı <html> diye başlayacak emin ol

+1 :) İnş. Direk balıklama <? Yapıp Kafamızı Şişirmesinde O Yeter HTML yi Tamamen Çözmeden PHP ye GİİRMEEE
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aLeX_BuRaK

www.swat4turkey.com bu siteye sadece reklam alıyorum çünkü site ismi çok iddalı eğer böyle bi oyun sitesini almak isteyen yada reklam vermek isteyen olursa lütfen mesaj yazsın!!! sitenin 1gb web alanı 5gb data alanı var ben bu siteyi sadece tasarımıı host'u hepsi dahil 250ytl'ye satıyorum kışın okullar açılacağı için fazla ilgilenemiyeceğim anlıyacağınız ihtiyaçtan

ben bunca domain gordum seninkisi kadar iddialı olanına rastalamdım...

• www.blogcu.com/hussoloji
    karşılıklı link eklemek isteyenler benle iletişime geçsin...
    msn:hussoloji@hotmail.com
  • www.timsahlar.net
  • www.forumay.com REKLAM ALINIR...
    Hitler;
    http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=3437109
  • www.smotorsport.com
  • www.speedx.org tema bize aittir!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.