Şimdi Ara

Cowon, E2 için yayınladığı yeni yazılım ile kullanıma etkiyen önemli bir hatayı giderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  



     


    Mobil çözümleriyle ünlü Kore merkezli üretici Cowon, firmanın ekransız Mp3 çalar modeli olan E2'nin yazılımında güncellemeye gitti. Anythingbutipod.com sitesinde yapılan incelemede bahsi geçen hata, Kore merkezli üreticinin de dikkatinden kaçmamış ve hata yayınlanan yeni firmware ile düzeltilmiş.


    İncelemede, üründe az şarkı yüklü olduğu zaman istenilen parçanın kolay bulunabildiği ancak çok şarkı yüklü olduğu zaman istenilen şarkının zor bulunabildiğinden, çözüm olarak ise klasörler arası dolaşım gibi bir seçeneğin bunu çok daha kolay hale getirebileceğinden bahsedilmiş. Cowon, incelemeden sonra siteye mail yolu ile ulaşarak bunu göz önünde bulundurduklarını ve çözümü uygulamaya karar verdiklerini belirtmiş.

    Firma, aşağıdaki tuş kombinasyonları ile klasörler arası gezinme sorununu çözüme kavuşturmuş.


    Supports skip by folder



    • To skip to the next folder, press FF button shortly, and within 2 seconds, press and hold FF button.(you will hear water drop sound)


    • To skip to the previous folder, press REW button shortly, and within 2 seconds, press and hold REW button.(you will hear water drop sound)
      (İleri tuşuna bir kere basın. Ardından 2 saniye süreyle basılı tutun. Sonraki klasöre geçecektir ve bu sırada geçiş sesi olarak su sesi duyacaksınız. Alt satırdaki cümle de aynı kombinasyon ile geri tuşu kullanılarak önceki klasöre geçilebildiğini anlatıyor.)


    4 Şubat 2010 tarihinde yayınlamış olan yeni yazılıma(V1.10) ve ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.









  • açıkcası şu haberi okumadan önce cowon markalı bir ürünü bedava verseler almazdım helal olsun adamalra
  • yalnız bu ne bir haber olabilir nede ana sayfaya konacak bir yazı..

    DH napıyorsun!!! kalite kalite kalite.. Bugün teknoloji anlamında en basit internet sitelerinden biri chip.com.tr bu kadar basit bayağı yazılar içeren bir teknooji sitesi daha olamaz.. o yüzden nefret ediyorum.. başlığa bakıyorsun dünya değişmiş zannediyorsun içeriğini okuyoorsun boşboş koca bir hiçç... neden kalite anlayışları yok adamlarda ellerine geçen her yazıyı siteye ekleyebilecek kadar bayağılar..

    DH okuyorum çünkü onlar gib değil ama fx57 harici ve bir iki istisna dışında adam gibi ana sayfaya konulabilecek yazı yazan yada haber yapan yok.. İçerik bile haber sıfatını taşımıyor.. Nedir bu şimdi sırf 26.lık konumuzu korumak için chipin stratejisini mi izlemeye karar verdiniz?? Yapmayın lütfen DH çekin diğer editörleri yada editör diye sizin sıfatlandırdığınız kimseleri.. bize göre herkes editör değil..

    çok mu ağır oldu yaa :S Anayasanın 301. maddesine aykırı mı?? hayır.. o zaman yolluyorum mesajı :)))




  • @Batuist
    Sizin için bir anlam ifade etmiyor olabilir ama Cowon E2'yi kullananlar için anlamlı bir gelişme.

    Ayrıca Cowon firmasının kullanıcı fikirlerini ne kadar önemsediğini göstermesi açısından yine birçok kişi için anlamlı bir gelişme.
  • @batuist tüm haberler seni ilgilendirmiyor olabilir bu doğal.yaptığın eleştiri ise dozajını aşıyor.
  • @Batuist
    Aslında biraz haklısın bazen reklam kokan haberler oluyor...
    Bu habere gelince bence bilgilendirici olmuş...
  • peki milyonda kaçı ilgilendiren bir haber?? Haber dediğin çok genel bir kesimi ilgilendirmelidir.. Milyonda bir kişiyi ilgilendirecek bir haber haber değeri taşımaz.. Boşuna laf salatası yapmaya gerek yok.. Haberi sizin yapmanız gerçekleri görmenize tabiki mani olacak.. Yani gerçeğin dediğim gibi olduğıu varsaysanız bile burada bunu söyleyemezsiniz öyle değil mi?? Bunun aksi zaten düşünülemez..

    Cowon firmasının kullanıcı fikirlerini ne kadar önemsediğini göstermesi açısındanmış!! Ee ne yapmış? yeni bir firmware güncellemesi yapmış.. O zaman tüm donanım üreticilerinin firmware güncellemelerini buraya yazın da kimin kullanıcılarına önem verdiğini kimin vermediğini bilelim aksi halde bu anlaşılamaz değil mi!! Kimin vermediğini bilicem ki aralarındaki fark ortaya çıksın değil mi?? şayet sizde bilmiyorsanız böyle bir önerme yapamazsınız.. Yine söylüyorum sırf yer kaplasın diye yazılmış bir haber.. Ha DH her zaman çok mükemmeldir harikadır öyle mi?? o zaman topa tutun hadi beni.. çünkü DH dörtdörtlük mükemmel her yazısı olağanüstü eleştirilemez dokunulamaz haberleri tenkit edilemez değil mi!! hadi başlayın ilk kim yorum yapcak hakkımda!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 8 Şubat 2010; 7:31:02 >




  • @Batuist
    Teknoloji ile ilgili hiçbir haber herkesi ilgilendirecek şekilde olamaz. Her haberin hitap ettiği az çok belli bir kesim vardır. Bu haberde de Cowon E2 kullanıcılarına ulaşmaya çalıştık.

    Burada yapılan yazılım güncellemesiyle, yapılan herhangi bir yazılım güncellemesi arasındaki farkı gördüğünüzü umuyorum. Kimse dört dörtlük olduğunu iddia etmiyor. Yapıcı eleştirilerinize her zaman açığız. Saygılar, iyi forumlar
  • @Batuist
    Anythingbutipod.com sitesindeki cihaz incelemesinde cihazın ekranı olmadığı için, içinde çok dosya bulunan klasörleri tamamen atlamak için bir seçeneğin yokluğu negatif bir durum olarak gösterilmişti. Cowon bu değerlendirmeyi okuyup bu sorunu hallediyor ve incelemeyi yapan kişiye de
    “After reading your review, we decided to reflect your advice on our E2 firmware.(İncelemenizi okuduktan sonra, E2 yerleşik yazılımında tavsiyenizi düşünmeye karar verdik.)”
    yazan bir e-posta yolluyor. Bence bunu normal bir yazılım güncellemesi olarak değerlendirmek çok yanlış olur. Mesela Creative Zen X-Fi2 deki microSD kart sıkıntıları internetteki forumlarda dolaşıyor. Ama Creative ne yapıyor? Yeni firmware güncellemesinde cihaza Sudoku oyunu ekliyor. İşte ikisi de yazılım güncellemesi. Ama birisi kullanıcıların karşılaştığı sorunu düzeltmeye yönelik, diğeri ise güncelleme yaptık demeye yönelik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    açıkcası şu haberi okumadan önce cowon markalı bir ürünü bedava verseler almazdım helal olsun adamalra

    Sen almasan eksik olurdu zaten..

    @Figure hayırlı olsun bu arada haber editörü olmuşsun galiba
  • s9'la beraber bir e2 kullanıcı olarak çok sevindim bu habere. klasörler arası geçiş sağlamaları çok güzel. teşekkürler. şu anda kullanılan son versiyon da v1.11 dir. bu da duyrula ilgili arkadaşlara.
  • Brisi cowonu almammı demiş.arkadaşın cidden bu marka bir ürünü kullanmadığını düşünüyorum.itiraz etsede bu böyle eminim.ülkemizde pek adı sanı duyulmasada creative, ipod ve hatta iriver a değişilmeyecek kalitede ses veren bir üründür.bir kez dinleyince diğerlerinden zevk alamamak gibi bir durum söz konusudur :).bir denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.