Arkadaşlar ben grafik işlerinde kullanabileceğim oldukça hızlı çift çekirdek ve hdd yüksek bir laptop arıyorum. Bunları yanın da tabii uzun pil süresi bluetooth kızılötesi wireless gibi extra özeliklerinde bulunduğu bir laptop istiyorum. Ne önerirsiniz? Sony Vaio bu konuda biraz daha uygun rakamlar sağlıyor gibi geldi bana.........
Selam arkadaşlar .Ben forumda yeniyim ve yardımlarınıza inanılmaz dercede ihtiyacım olacak. Bir laptop lamyı düşünüyorum fakat karasızım. fiyat aralığım 2.5 ila 3.0 milyar arası.
Şu an için almayı düşündüğüm makine:
HP PAVILION EW776EA CORE DUO T2400 1.83GHz 1024MB 100GB
Ancak ekran kartı bayağaca kötüymüş sanırım. ve bu konuda karasız kaldım kısaca ben core due 1.83 işlemcili ve iyi bir ekran kartlı laptop arıyorum
amd işlemcide düşündüm ancak amd işlemciler çok ısınıyor.ARKADAŞIMDA FERRARİ acer 3400 makine var ve inanılmaz ısınıyo ancak makinenin performansı çok iyi tek sorun ısınma. ve bu ısınmanın ilerki zamanlarda problem çıkaracağını düşünüyorum.Bana benim almak istediğim fiat aralığında iyi işlemci ve ekran kartlı laptoplar için bilgi veriseniz sevinirim
3 gün önce asus A6jc aldım...fiyatı 2.400 ytl 12 ay taksitle....bu yazdığın hp de ekran kartı paylaşımlı asus da bütün özellikler aynı sadece uzaktan kumanda hariç oda bi işe yaramaz zaten...ayrıca asus da tümleşik webcam de var...ekran kartı geforce go 7300 128 mbyte...paylaşımdan kullanırsa 256 mbyte a kadar çıkıyo...hemde fiyatı hp den 500 milyon daha ucuz....ben aldım gayet memnunum...hem sessiz hemde çok hızlı...bi bakmanı tavsiye ederim....
arkadaşlar hp nin teknik servisi ve yedek parça temin eden grubu artım bilişimin telefonunu veriyorum.yeri maslakta.02123322255.her türlü ürünü bulabilirsiniz.hp olmak şartıyla.allaha emanet olun
Arkadaşlar iyi günler Ben foruma yeni girdim.Notebook almayı düşünüyorum.Açıkçası donanım hakkında hiç bilgim yok. 1.5 2 civarı fiyat fifa nba cm gibi oyunları oynayabileceğim internette oyun oynayabileceğim bi bilg almak istiyorum.Lütfen yardımcı olun
merhaba arkadaslar. ben toshiba qosmio g35 v600 almayı dusunuyorum yurt dısından. bu urunu kullanan veya hakkında bilgisi olanlar yorum yaparlarsa sevinirim...saygılar
Toshiba Satellite M70-160 ile Hp Pavillion DV 5176 modelleri arasında kaldım fiyatları bimeks'te aynı 1399$+kdv. M70-160'daki ATI ekran kartının paylaşımlı olup olmadığı hakkında yazılanlar aklımı karıştırdı.. Ama Hp'deki X-200'ün Toshiba'daki X-700 tarafından ezileceğini düşünüyorum.. Makinelerdeki 20gb lık hd farkı benim için önemli değil unutmadan belirteyim. Birde Toshiba'ki ram 512.Alırken yanına aynı marka Micro 512 DDR-2 Sdram almayı düşünüyorum.Fiyatı nekadar bilmiyorum?
BILGISAYAR'DA YAZ KAMPANYASI.... PIYASA SATIS FIYATI:1499$+KDV BIZDE:1350$+KDV HEMDE CARD FINANS VE BONUS A BU AY SONUNA KADAR PESIN FIYATINA 6 AY TAKSIT IMKANIYLA.... OZELLIKLER: PACKARD BELL V7413 DUAL CORE T2300 15.4” NOTEBOOK Platform Intel Centrino DUO "NAPA" Çift Çekirdek İşlemci Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz) Chipset Intel 945 PM Yonga Seti Kablosuz Erişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11 /a/b/g Kablosuz Erişim Grafik İşlemcisi ATI Radeon X1600 256 MB Ekran Kartı (128 MB Paylaşımsız) Sabit Disk 80 Gb (4200 Rpm) Bellek 512 MB DDR2 667 MHz (Max:2GB) Optik Sürücü DVD/RW +/- R9 Yazıcı (9.5 GB''a Kadar veri yazabilme) Ekran 15.4 " "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran Çözünürlük 1280x800 WXGA Çözünürlük Ses Realtek ALC655 Audio System Kart Okuyucusu 4''ü bir arada kart okuyucu (SD, MS, MS Pro, MMC) Uzaktan Kumanda YOK Fax Modem 56k V92 Ethernet 10/100 Ethernet Kartı Bluetooth Var Diğer Bağlantılar 4 adet USB 2.0 TV OUT + DVI out Firewire(IEEE 1394) + Express Card Girişi Yazılım Windows XP Home Türkçe PowerCinema 6 (Multimedya Yazılım) Ağırlık 2.9 Kg Pil 6 Cell Li-Ion Pil Garanti 2 YIL
LAPTOPTA KAMPANYA: R9755 ICIN SON FIRSAT : Packard Bell R9755...INCELEYIN GELIN GORUN KARAR VERIN. Centrino 1.86 2MB CACHE 533MHZ, 1 GB 533MHZ DDR2 RAM, 80 GB HDD,DVD RW DOUBLE LAYER R9, BLUETOOTH,WIRELESS,4USB, ULTRA PARLAK 15.4" EKRAN, 256 MB(64MB PAYLASIMSIZ) GO 6200 EKRAN KARTI.. CANTA HEDIYELI.. SIFIR 2 YIL GARANTILI 1180+KDV PESİN, 1200$+KDV BONUS VE CARD FINANS 6 AY TAKSIT IMKANI....ISTEDIGINIZ HER MODEL SIFIR LAPTOPU EN UYGUN FIYATA BIZDEN TEMIN EDEBILIRSINIZ..INTERNET CAFELER ICIN COK UYGUN BILGISAYAR KONFIGURASYONLARI OLUSTURULUR..BIZDEN FIYAT ALMADAN BILGISAYAR ALMAYIN
arkadaşlar HP markası için ne düşünüyorsunuz. hp nx6110 centrino 1,7 ve hp nx6110 celeron 1,5 arasında ne tavsiye edersiniz, çok performans farkı var mı? halen hp nx9030 centrino 1,6 var bende, servise götürücem, parça değişikliği olursa 1 ay kalabilirmiş serviste, bu yüzden yedek bir notebook almayı düşünüyorum. ayrıca fujıtsu-sıemens ve datron markaları hakkında bilgisi olan var mı, alınabilir notebook'lar mıdır? bilgisi olan arkadaşların yardımlarını beklerim.
arkadaşlar maymun iştahlı olmayalım herkes eniyisini ister fakat herkesin eniyisi farklıdır. oyunmu oynayacan çizimmi yapacan amacın ne neden o kadar araştırdın araştırma iyi fakat mecbur değilsin kararsızlığınla kalmışsın yinede bence önce kendini aydınlat ne istediğini bil ondan sonra tercihini bir görelim sonra akıl verirsin daha tercihte zorlanıyorsun herkesin kalitesi ortada seç birini marka bırakmadın anlaşılan
arkadaşlar bende bi dizüstü almak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim... cevaplarınızı bekliyorum....
tavsiyem aşağıda yazılı notebook ve yorumlara bakman etkikendim açıkcası
ASUS A600M CENTRİNO SONOMA 2.0Hz 1024MB 100GB KAMERALI 15.4
İşlemci : Intel Pentium M 760 2.0 GHz/2MB/533 (Sonoma) Ekran : 15.4" WIDESCREEN WXGA TFT Parlak Ekran / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI RAM : 1024 MB DDR-2 533 Mhz RAM (Max 2 G)
HDD : 100GB 5400 RPM Harddisk Ekran Kartı : 256 MB Ge_Force 7300 Ekran kartı (Paylaşımsız) Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel Port , PCMCIA 2.1,IRDA , Tv Out
802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Bluetooth ,Card Raeder 4+1.
Optik Sürücü : 8 X DVD Dual RW Audio : AC97 S/W, Audio DJ İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home TR Ebatlar : 354x 284 x 35.2 mm Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 4 saat Klavye : Q Turkçe 85 Tuş Hediye : Taşıma Çantası Ağırlık : 2,85 Kg
Yeni Nesil 3D performansı Yeni nesil NVIDIA GeForce Go 7300 ile notebook platformuna devrimsel yenilikler taşınıyor. Direct X 9.0 Shader Model 3.0 desteği ile benzersiz 3D ve 2D görsel efektler sağlanıyor. Daha önceki grafik çözümlerine oranla, 3D gücü %50 arttırılmış.
Tümleşik Web Kamera ve Mikrofon Evde, otelde, kafede ya da havaalanında. Nerede olursanız olun farketmez. Internet bağlantınız olduğu sürece ASUS A600M sayesinde dünyanın heryerine erişebilirsiniz. Tümleşik 1.3 mega-pixel web kamerası ve mikrofonu ile herhangi bir zamanda herhangi bir yerde video konferans imakınız var. GameFace Live – Oyun Rakiplerinizle Görüntülü ve Sesli İletişim Kurun Oyun oynarken aldığınız keyif ve heyecanı maksimum düzeye çıkartmak için A600M ASUS!a özel bir teknoloji olan GameFace Live ile donatılmıştır. DirectX PC oyunları için dünyanın ilk sesli ve görüntülü oyun iletişim platformu olan GameFace ile sekiz kişiye kadar aynı anda bağlanarak rakiplerinizi oyun oynarken görebilir onlarla konuşabilirsiniz.
İşletim Sisteminden Bağımsız Müzik ASUS notebook lara özgü Audio DJ ile işletim sisteminizi açmadan müzik dinleyebilirsiniz. CD oynatıcılarındakine benzer bir kontrol paneli ile oynat, geri, ileri, durdur, ses aç-kapa gibi fonksiyonları kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kablosuz Özgürlükle Üç Kat Hızlı Bağlantı Aynı anda pek çok uygulamayı kullanacak (Bluetooth aygıtları, mouse, klavye, kulaklık seti, cep telefonu gibi) kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilen notebook bütünleşik Bluetooth® V2.0+EDR ile 2.1 Mbps de maksimum veri aktarımı sağlar.
Bu ürün hakkında yapılan yorumlar
31.05.2006 09:33:03 ***** arkadaşlar öncelikle bu ürünü tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. ürün bugün elime geçti ve gayet memnunum. iyiki asus a600m almışım sizler olmasaydınız belki daha fazla fiyata asustan kötü bir marka alacaktım. herkese teşekkürler. notebook almak isteyen herkese de şiddetle tavsiye ederim. hiç düşünüp yorulmasınlar boşuna ne alayım diye. pcdepo ya da çok teşekkürler. ben ığdırda olmama rağmen iki günde ulaştı elime. bu kadar hızlı beklemiyorsum. teşekkürler.
Emrah Gültekin
31.05.2006 09:23:31 ***** Günlerce notebook araştırdıktan sonra bu ürünü aldım 10 gündür kullanıyorum mükemmel şık bir görüntüsü var performansı gayet iyi inanın bende anlamadım ama bizim arkadaşın sonoma 2.13 ghz hızındaki toshibasını solluyor (çipset farkından olabilir) verdiğiniz paranın karşılığını fazlası ile veren bir ürün tüm samimiyetimle tavsiye ederim kaçırılmıyıcak derecede mükemmel
Oğuz Genç
26.05.2006 18:33:33 ***** Ben alalı birkaçgün oldu ancak bu ürünü aldığıma çok memnunum kasa kalitesi mükemmel üzerinde yok yok ve ekran kartı paylaşımlı değil kendine ait belleği var ekranı keskin ve çok net çam gibide parlak tavsiye ederim
seyid kurnacı
25.05.2006 15:58:29 ***** Ben bir firmanın bilgi işlem depertmanında çalışıyorum şu an bu notebooktan daha performanslı bir ürün piyasada bulamazsınız duo işlemcilere kanmayın kesinlikle yanlış karar vermiş olursunuz du işlemcinin bunla aynı performansa sahip olması için 2.0 duo hdd 5400rpm ve dual ddr ram desteklemesi gerekir duo 1,66 ve 1,83 işlemciler bu üründen daha vasat bir performansa sahip birebir test ettim çünkü kendim bu cihaza sahibim ve tüm arakadaşlarımada bu ürünü tavsiye ediyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Şule Buzkaydı
24.05.2006 13:32:07 ***** gerçekten çok güzel bir ürün..yakın bir arkadaşım aldı, inceleme fırsatım oldu..kasası gerçekten kaliteli..nfs undergroundu sorunsuz oynadık..notebook'u tam almaya karar vermiştim ki doların ani yükselişi tüm planlarımı bozdu.Şu andaki fiyat alabileceğim düzeyde değil..Pc depo yetkililerinden beklentim ürünün fiyatının makul bir düzeye çekilmesi..saygılar
mustafa uzun
23.05.2006 11:04:24 ***** bu noteboğu dün aldım gerçekten pcdepo nun hızlı bir sevkiyat anlayışı var siparişten 16 saat sonra elime ulaştı noteboğu görünce pek şasırmadım çünkü kardeşimde aynı modelden kullanıyor tek yorumum şu olur şu an piyasadaki verdiğiniz paradan fazlasını hakeden tek notebook budur.
Ceyhun Karaman
21.05.2006 20:37:11 ***** Böyle kaliteli bir ürünü bu fiyata aldığım için çok mutluyum almam konusunda beni yönlendiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Detaylı bilgi isteyen olursa msn den seve seve yardımcı olurum serdarkaytan34@hotmail.com
Fahri Cengiz
19.05.2006 16:50:53 ***** Ürünü dün aldım 9 yıllık bilgisayar mühendisiyim böyle uyumlu çalışan bir donanım görmedim tüm özellikler birbirine çok iyi uymuş buda beklenen performanstan daha fazlasını veriyor yeni notebook alıcaklara tavsiyem kesinlikle başka bir ürüne bakmasınlar böyle bir ürün varken vereceğiniz paraya yazık olur ayrıca özelliklerinde belirtilmeyen fiber magnezyum alaşımlı sağlam bir kasaya sahip ve anti şok darbe koruması var.
Tolga Biçen
19.05.2006 14:24:42 ***** Mesleğim gereği 4 adet masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Hepside son teknoloji. Bir yıldır notebookları inceliyorum tüm markalar dahil. Bir türlü karar veremedim. Birine bakıyorsun fiyatı pahalı, öbürüne bakıyorsun teknolojisi eski. geçen gün bu bilgisayar karşıma çıktı ve almaya karar verdim. Kesinlikle aradığım notebook. Nedeni; bu kadar gelişmiş bir teknolojiyi başka markalarda bu fiyata ancak rüyanızda görebilirsiniz. Örneğin, Toshiba'da bu ücrete ancak bunun yarı performansında bir notebook alırsınız. Sony'den ise bu teknoljiyi 2.500$ üzerinde ancak alabilirsiniz. Benim değerlerim bunlar. Notebook alacak insanlara kesinlikle bu notebook diyorum. Çünkü verdğiniz parayı kesinlikle hakediyor. Neden 2 yıl sonra çöpe atacağım bir bilgisayar alayım ki bu notebook varken. aslaaa... Aradığım her şey var. Çok güzel ve akıllıca tasarlanmış bir notebook. Üretenleri ve bu bilgisayarı bizlere ulaştıranlara teşekkür ederim... Çok doğru bir karar...