Selamlar, Bir lap/top almak istiyorum. Amacım, autocad, photoshop gibi programları çalıştırabilecek, internete sorunsuz bağlanabileceğim bir LAp/top almak. Ve tabii parasal olarakta uygun bir Lap top olmalı.. Ben bir internet sitesinde gezinirken, bence uygun olan bir lap-top a bir fiyat teklifinde bulundum Ve bende kaldı.
Ürün özelliklerini satıcının agzından aynen kopyalıyorum!!! Laptopu 680YTL'yr alacam.. Bie de bunların test programları oluyomus sanırım.. Bu ğrogramları nasıl elde edeblirim. Bana önereceğiniz test programı var mı?
İLgilenirseniz çok sevinirim..
Bunu yarın almak istiyorum ama kararsız kaldım. Piyasa fiyatları hakkında bilgim yok. Teklif verdiğim laptop un pili hemen hemen sıfıra inmiş. Yani yeni bir pil almak lazım ki o da 200 YTL civarı.. İhtiyaçtan satıyorum. Ürün çok iyi çalışmakta. Pil ölü ama piyasada mevcut. (adaptorle kullanım) Bir de Fn tuşu yok ama sorunsuz calışmakta. 2003 yılında alındı. Özellikleri: 15" ekran (sorunsuz ekran), P IV mobile 1.8 Ghz., 512 MB DDR Ram (upgraded), 20 GB HDD, 16 MB Nvidia GeForce II (gercekten cok iyi performans) CD reader,1.44" Floopy, USB ports, ethernet/fax-modem/card bus, ses kartı cok iyi 4+1 uyumlu. Ürünle birlikte verilen program cdlerini ve driver cdsini, Windows XP lisans kitapçığını birlikte veriyorum. Ancak Win XP cdsi calışmamakta ama kopyasını veriyorum (org. deil), bir de ağ bağlantı kablosunu veriyorum. (kutudan çıkan ne varsa) Amerikan adaptor. Turkiye başlığı mevcut. Ürün Beşiktaş'ta isteyen görebilir. KARGO: Alıcıya ait (İstanbul içi benden)
Arkadaslar, yaklasık 3 ay once almıstım bu notebook'u. Ve tek kelimeyle soyliyim, mukemmel.Belki pro kullanımlar için uygun diil ama bana yetiyor artıyor bile.Fiyat'ı ve bu fiyat karsılıgında aldıgım performans çok iyi.Oyun kullanımları için gta sa, prince of persia gibi oyunları rahat oynadım.Paketle gelen Norton İnternet security biraz kassa da, o kadar onemli degil.guvenligimi suana kadar yeterince koruyor.hoparlorler yeterli, entegre kamerası ise, suana kadar kullandıgım bir cok web cam den cok daha kaliteli.entegre mikrofon ise keza iyi.dvd writer da bazen ufak sorunlar yasıyorum.arada sırada yazdığı dvd yi okuyamıyor mubarek ... fanı çok sessiz, duymuyorum bile.ısınma sorunu ise; O nedir :PP yok oyle bisey.neredeyse 24 saat acık, gozle gorulur bir ısınma yaşamadım.bataryası ise oldukca uzun omurlu. her nekadar laptopun özelliklerinde 6 saat şarj suresi gorulsede, ben o kadar sure yasayamadım. en fazla 4bucuk saat falan gordum. benim yazacaklarım bunlar, yorum ve secim size ait....
Selamlar, Bir lap/top almak istiyorum. Amacım, autocad, photoshop gibi programları çalıştırabilecek, internete sorunsuz bağlanabileceğim bir LAp/top almak. Ve tabii parasal olarakta uygun bir Lap top olmalı.. Ben bir internet sitesinde gezinirken, bence uygun olan bir lap-top a bir fiyat teklifinde bulundum Ve bende kaldı.
Ürün özelliklerini satıcının agzından aynen kopyalıyorum!!! Laptopu 680YTL'yr alacam.. Bie de bunların test programları oluyomus sanırım.. Bu ğrogramları nasıl elde edeblirim. Bana önereceğiniz test programı var mı?
İLgilenirseniz çok sevinirim..
Bunu yarın almak istiyorum ama kararsız kaldım. Piyasa fiyatları hakkında bilgim yok. Teklif verdiğim laptop un pili hemen hemen sıfıra inmiş. Yani yeni bir pil almak lazım ki o da 200 YTL civarı.. İhtiyaçtan satıyorum. Ürün çok iyi çalışmakta. Pil ölü ama piyasada mevcut. (adaptorle kullanım) Bir de Fn tuşu yok ama sorunsuz calışmakta. 2003 yılında alındı. Özellikleri: 15" ekran (sorunsuz ekran), P IV mobile 1.8 Ghz., 512 MB DDR Ram (upgraded), 20 GB HDD, 16 MB Nvidia GeForce II (gercekten cok iyi performans) CD reader,1.44" Floopy, USB ports, ethernet/fax-modem/card bus, ses kartı cok iyi 4+1 uyumlu. Ürünle birlikte verilen program cdlerini ve driver cdsini, Windows XP lisans kitapçığını birlikte veriyorum. Ancak Win XP cdsi calışmamakta ama kopyasını veriyorum (org. deil), bir de ağ bağlantı kablosunu veriyorum. (kutudan çıkan ne varsa) Amerikan adaptor. Turkiye başlığı mevcut. Ürün Beşiktaş'ta isteyen görebilir. KARGO: Alıcıya ait (İstanbul içi benden)
arkadasim cad de yada photoshop ta ne yapacagina bagli ama muhtemelen yapacagin seyi yapamazsin. bu programlar icin cok kotu bir sistem. umarim gec olmamistir.
bırsey soracaktım, notebook ların ozellıklerını nasıl kontrol edebılırım, yanı aldıgım sey dogru mu dıye:-), ekran kartını falan baktım ama, yanı ıcını acarak degılde, yazılımsal olarak dogru bır sekılde test edecek bır program mevcutmu:-), bırde sonoma teknolojısınde bus hızı 533 ama bende p-m 2.0 ghz 2 mb onbbellek yazıyor ama 800MHZ, 512 MB Ddıye bır ıbare gordum, nasıl test edebılırım :-)
arkadaslar bu basligin baslangic mesaji guncellenerek bi kilavuz haline getirilmeye calisilmis anladigim kadariyla. iyi niyetli ve takdire sayan bi calisma.tebrikler.
ancak bu kilavuzun en onemli kismi olan islemci tercihinde insanlari yanlis yonlendirecek bi hata var ve kimse bunu duzeltmiyor. hata oldugunu dusundugum sey su: turion teknolojisine bilmemkac sene onceden yatirim yapip para vermemeliyiz deniyor. turion teknolojisi zaten su anda da gayet iyi performans veriyor beklemeye gerek yok yani. ikincisi de sanki turion intel teknolojilerinden daha pahaliymis gibi gosteriliyor alakasi yok. fiyatlar ayni ve performans, tasinabilirlik, isinma yada stabilite farkida yok genelde. bence aradaki tek fark ram destegi ve 64 bit destegi farki. yaniliyorsam duzeltin.
bimeks in internet sitesinde (http://www.bimeks.com.tr) toshiba m70-160 ın özelliklerinde şu yazıyor: 256 mb Ati Radeon X700 E. K. fakat toshiba nın europe sitesinde ise aynı modelin ekran kartına 128 mb yazıyor. Bu nasıl iş.????
bir toshiba m70-160 ı olan varsa bana bildirsin gerçekten kaç mb lık ekran kartı olduğunu...PLS! Tesekkürler...
toshiba m70-160 ile HP Pavilion DV4289EA EK976EA , hangsini aliyim?
Toshiba M70-160 tavsiye ederim.. ekranı da iyi.. bende bundan almayı düşünüyorum ama bi maddi konudan bir alt modeli olabilicek gibi gözüküyor onda da m70-159 modeli aynı ekran kartının 128 mblık olanı var... ayrıca bu ekran kartları paylaşımsızdır onu da belirtmekte fayda toshiba lap top için en güvenilir markalardan biridir. kesinlikle tavsiye ederim saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copilotttt -- 8 Ocak 2006 2:13:10 >
toshiba asla abi asla alınmaz acer dell sony vaıo belki amilolar daha sonra da hp de yavsiye etmem ama bazı özel cihazları iyi onlarında fiyatlar çok uçuk ama dell ve acer çok ucuz ve müthiş performans