Aga benim özelliklerini yolladığım bilgisayar için mi dedin bunu? Nedenini sorabilirmiyim? Eğer mantıklı bir açıklaması varsa almiyim.... Ya da sen ne önerirsin?
ARKADAŞLAR ÖZELLİK FİLAN ÖNEMLİDİR AMA TEKNİK SERVİS AĞI DAHA ÖNEMLİ BENCE. BAZI ARKADAŞLAR TEKNİK SERVİSLERDE SÜRÜNÜYOR ŞU BİR GERCEK HEM EKONOMİK HEM COK SAĞLAM VE TÜRKİYENİN EN GENİŞ TEKNİK SERVİS AĞI LENOVO-IBM dir. GERİSİ ÜFÜRÜKTEN TEYYARE.
Arkadaslar bende bi laptop buldum vatan bilgisayardan sizinle paylasiyim ozellikleri:
PAV.DV9790ET PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5 GHz 800 MHz 6MB 2048MB DDR2 500 Gb 512 Mb NVIDIA GF 8600 17 " BRIGHT VIEW WXGA 1440*900 DVD±RW Double Layer BlueTooth Kamera Ent parmak izi okuma Kart Okuyucu Wireless Uzaktan kumanda Win Vista Premium Tr 3.55 KG 3 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT HDMI Ozelliklerden de anlayacaginiy gibi amacim oyun oynamak ve hizli internet! http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32451 bu da linki bilgisayari gormek isteyenler icin... Fiyat 2200$ Yorumlarinizi bekliyorum acilen!!!
Bunu alacağına LG R500 ver hem daha ucuz hem daha kaliteli.
Arkadaşlar bende laptop alacağım. Babamın kullandığı öğretmen kampanyasından verilen Toshiba 3 senedir neredeyse sorunsuz olarak çalışıyor daha format dahi atılmadı, bu yüzden ilk tercihim Toshiba olacak...
Oyun oynamam sadece internet kullanırım ve film seyrederim bu yüzden hesaplı bir model düşünüyorum, bu model için ne dersiniz, yoksa bu fiyata başka bir marka mı tercih etmek daha akıllıca olur.?
TOSHIBA Satellite L40-18S C Duo T2330 1.6GHz 2GB 160GB 15.4 Vista HP ------- 1.350 YTL.
şöyle orta halli ama sağlam bir notebook alacağım. en ucuz mediamarktta olur dedi bir arkadaşım. bir kampanya bilen veya duyan var mı bununla ilgili? tşk
12.1", 13.3" ya da 14.1" olan bir laptop alacağım. Kriterlerime ve eldeki seçeneklere göre yardımlarınızı rica ediyorum. Her türlü yorum ve öneriyi bekliyorum, burada yazmadığım bir model de olabilir.
Kriterlerim şöyle: - İşlemci 2.0 GHz'in altında olmamalı - Harici ekran kartı olmalı, çok üst seviye bir kart olmasa da olur çünkü oyun oynamayacağım - HDMI çıkış olmasını tercih ederim - Hafiflik önemli ama öncelik değil, sağlam olması daha önemli - Fiyat KDV dahil 2,500 YTL'yi geçmezse iyi olur
-fiyat 1750ytl ye kadar -cift cekirdekli olacak ve en az 2 ghz -hdd 160gb veya daha fazla -oyun performansı cok önemli değil zaten ps3 var -genelde internette dolasıyorum cok nadir müzik ve video var -ara sıra office programları kullanırım ama fazla değil -kabul edilen bir marka olmasını istiyorum (yani p.bell,msi,lg falan sevemiyorum) -ses kalitesi iyi olsun (hem laptop cıkısı hemde müzik sistemine falan bagladıgımda) -kasa al benili olsun (ahh vaio ahh :))
inceledigim modeller vaio fz21m (ısınıyor falan diyorlar tereddütteyim),teknosa kampanyalı acer 5520 (amd ve acer hic kullanmadım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 28 Nisan 2008; 1:38:54 >
Acer Aspire 5920G-814G16Mn İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo İşlemci Hızı : 2.10 GHz Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB Veri yolu Hızı : 800 MHz İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium Bellek : 4096.00 MB Bellek Türü : DDR2 Ekran Boyutu : 15.4 " Parlak Ekran : Evet/Var Geniş Ekran : Evet/Var Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache Ekran Kartı Belleği : 256 MB Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var Sabit Disk Kapasitesi : 160 GB Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Sabit Disk Arabirimi : SATA Optik Sürücü : DVD±RW DL Kablosuz Ağ : 802.11g, 802.11a, 802.11b, 802.11n Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000 Modem : 56K Fax/Modem Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR Dahili Web Kamera : Evet/Var Klavye : Türkçe Q 1648 YTL KDV Dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai80 -- 1 Haziran 2008; 23:51:40 >
Bence araştırıp öğrendiklerini gayet güzel bir şekilde sunmuşsun. İyi çalışmaların takdir edilmesine inanırım.
Bu veya bunun gibi bir yazı sabit üst başlık olarak yer alabilir. Böylece forumda notebook tavsiyesi, şu bu nedir şeklinde bir kaç kez tekrarlanan başlıklar ve sorular için sabit ve görülmesi çok kolay bir kaynak olur. Forum yöneticilerine duyrulur.
Ya ben birşeyi gözden kaçırdım. 2 bilgisayar karşısında uzun süredir uyumadan çalışınca gözlerin algı düzeyi düşüyor tabi. Ya da verdiğin özelliklere sahip bilgisayarlar arasında oldukça fazla alternatifin var sanırım. karşıma çıkan bir kaç örnek yazdım. Ram, dvd yazdıklarınla tam örtüşmese bile upgrade seçenekleri ile alırken istediğine benzetebilirsin veya farklı bir modelindeki özelliklere bakabilirsin.
Evet arkadaşlar.Geçen sene sizin sayenizde cok bilgi ögrendim masaüstü ekran kartı çeşitleri olarak.Çok güzel bi ekran kartı aldım ve hiç bir sorunu yok.Şimdi size yine bi soru yöneltmek istiyorum 1 haftadır bakıyorum.Laptop almaya karar verdim fakat bi türlü karar verememdim.HP alıcaktım HP Çabuk bozulur dediler.Asus dedim ekranı küçük.Toshiba dedm fiyatına göre özellikleri iyi degil dediler.2 Bin YTL civarı bi Laptop arıyorm.Şimdi verdigim Linkler dısında önerilerinizide bekliyorum.Ama bu 3 pc arasında olursa cok sevinirim hem kafam daha cok karısmaz ;) Hepinize sonsz teşekkürler.