Bende okullar açılmadan almayı düşünüyorum... Sanırım amerikadan gelecek. yurt dışından gelen bilgisayarların garantisi oluyor mu? Benim için öncelik garanti.
Mp4 aldım 1 hafta içinde bozdum. Garanti sağolsun ilgilendi.Garantisiz olsa gitmişti para...
yurt dışından gelen bilgisayarların garantisi oluyor mu?Bir firma toptan alacak 1 tane fazla alacaklar benim için. Yani anlaşmalı gelecek. Ama adıma fatura kesememeleri de ayrı bir dezavantaj...
arkadaslar sizce bu laptop alinmali mi ucuz geldi bana merhaba- almanyadayim turkiyeye gelmeden bi laptop alayim diyodum.ikinci el su reklami gordum.ne diyosunuz arkadaslar bu fiyat genel olarak uygun mu ,tabi bilgisayari gormeden bisey denilmez ama islemci ve ozelliklere bakarak bi yorumda bulunurmusunuz lutfen
549 euro
HP PAVILION DV 6000
HP PAVILION dV6133eu AMD Turion 64 x2, 1,6 GhZ, 15,4 TFT 100GB 1024 MB DDR2 sd RaM Windows Vista Home Premium G-Force Grafikkarte 256MB DvD Brenner mit Fernbedienung, Vista Neu Vorinstaliert mit 2 Jahre Garantie2 yil garanti , 4 Monate alt, 4 aylik Handbuch, KArtonNotebookTaschemit dabei.
arkadaslar sizce bu laptop alinmali mi ucuz geldi bana merhaba- almanyadayim turkiyeye gelmeden bi laptop alayim diyodum.ikinci el su reklami gordum.ne diyosunuz arkadaslar bu fiyat genel olarak uygun mu ,tabi bilgisayari gormeden bisey denilmez ama islemci ve ozelliklere bakarak bi yorumda bulunurmusunuz lutfen
549 euro
HP PAVILION DV 6000
HP PAVILION dV6133eu AMD Turion 64 x2, 1,6 GhZ, 15,4 TFT 100GB 1024 MB DDR2 sd RaM Windows Vista Home Premium G-Force Grafikkarte 256MB DvD Brenner mit Fernbedienung, Vista Neu Vorinstaliert mit 2 Jahre Garantie2 yil garanti , 4 Monate alt, 4 aylik Handbuch, KArtonNotebookTaschemit dabei.
Temiz durumda ise ve garantisi en az 1 yıl devam ediyorsa alınabilr...
549 euro
HP PAVILION DV 6000
Ayni soruyu baska bir konu basliginda az once cevapladim. Ayni mesaji iki kez yollamak yanlis bir sey...
ARKADASLAR BEN DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ALMAYA KARAR VERDİM.....ASLINDA 2 YILDIR AKLIMDAYDI AMA KISMET BU YIL ALMAKMIS.. MAKİNA MUHENDİSLİĞİ 3. SINIFIM...SİZCE SU ANA 1900 İLE 2000 YTL ARASINDA PİYASADA ALABİLECİĞİM EN İYİ BİLGİSAYAR MODELİ HANGİSİ...YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.?????EKRAN KARTI 256 LIK.. E_MAİL ATARSANIZ SEVİNİRİM.. ERHEROES@HOTMAIL.COM
merhaba arkadaslar uzun süredir laptop almak istiyorum 2 model arasında kaldım fakat karar veremedim bu ürünleri kullanan arkadasların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum TOSHIBA A200-1BP mi yoksa Hp GB191EA DV6296 C2D T7200 mi cok acil ötesi yardım şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaslar uzun süredir laptop almak istiyorum 2 model arasında kaldım fakat karar veremedim bu ürünleri kullanan arkadasların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum TOSHIBA A200-1BP mi yoksa Hp GB191EA DV6296 C2D T7200 mi cok acil ötesi yardım şimdiden teşekkürler.
acıkcası son dakka sakata gelmek istemiyorum pişman olmak konusunda
Bu 2 makina arasında yorum yapayım bakalım. 2 side birbirine çok yakın özelliklerde. Nerdeyse tek farkları ekran kartları. 7400 ün 7300 den tek farkı veri yolunun daha geniş olması. Açıkcası pek birşey hissedilmesi zor bizim açımızdan.2sinide kullandım zira.Toshiba kasa kalitesi bakımından tartşmasız.Ancak oyun oynayacagım diyorsan bu fiyata yada birazcık daha ustune 7600 lü model alırsın en azından 3 sene rahat edersin.Yani mesela Asus F3Jp sınıfı bir notebookdan bahsediyorum.Asus çok kaliteli bir marka.Hani bu yazdıgın 2 model yerine F3JP tavsiye ederim şahsen.Ha diyorsan ben bu konuda bilgili bir insanım altından kalkarım Monsterin yeni FL90 modelleri çıktı işletim sistemli veya sistemsiz olarak gelebiliyorlar 1998 ytl ye bile modeli var. Diğer bir topicdede verdiğim örnek : http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL901
Aynı siteden F3JP ninde fiyatına ulaşabilirsin hatta fokusbilgisayarda direk 2Gb ramli olarak alabiliryorsun.
acıkcası son dakka sakata gelmek istemiyorum pişman olmak konusunda
Bu 2 makina arasında yorum yapayım bakalım. 2 side birbirine çok yakın özelliklerde. Nerdeyse tek farkları ekran kartları. 7400 ün 7300 den tek farkı veri yolunun daha geniş olması. Açıkcası pek birşey hissedilmesi zor bizim açımızdan.2sinide kullandım zira.Toshiba kasa kalitesi bakımından tartşmasız.Ancak oyun oynayacagım diyorsan bu fiyata yada birazcık daha ustune 7600 lü model alırsın en azından 3 sene rahat edersin.Yani mesela Asus F3Jp sınıfı bir notebookdan bahsediyorum.Asus çok kaliteli bir marka.Hani bu yazdıgın 2 model yerine F3JP tavsiye ederim şahsen.Ha diyorsan ben bu konuda bilgili bir insanım altından kalkarım Monsterin yeni FL90 modelleri çıktı işletim sistemli veya sistemsiz olarak gelebiliyorlar 1998 ytl ye bile modeli var. Diğer bir topicdede verdiğim örnek : http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL901
Aynı siteden F3JP ninde fiyatına ulaşabilirsin hatta fokusbilgisayarda direk 2Gb ramli olarak alabiliryorsun.
cok teşekkürler argon fakat asus un kasası konusu beni düşündürüyor :(
acer 5962 ve sony vaio fz11m ile 11s arasında gidip geliyorum ama kararım sonyden yana olacak gibi..biliyorum acer ın performansı çok daha yüksek ama sonyler bu kadar ucuzken kaçırmak istemiyorum..oyun oynamayacağım mekatronik müh. 1. sınıfa geçtm bölümdeki çizim programları vs ve genel kendi işlerim için kullanacağım ne dersiniz arkadaşlar ekran kalitesini biliyorum sonynin mükemmel özellikle 11s modelindeki bravia arkadan aydınlatma teknolojisi ile mükemmeleşiyor iyice siz ne diyorsunuz...
bende laptop almaya uzun süre önce karar verdim ama bitürlü nasip olmadı daha doğrusu istediğim laptop türkiyeye gelmedi . asus g1. en sonunda nısanda geldi ve 1 ay sora g1s die bi üst modelini tanıttılar şimdi onu bekliorum ama hatamı ediorum biliorum