core duo lar çift çekirdeklidir ama 32 bit işlemcidirler. core 2 duolar da çift çekirdeklidir ve 63 bitlik mimariye sahiplerdir. bence biraz daha fiyatı arttır ve c2d al, imkanın varsa tabii
engineerr arkadaşım HP pavilion nu neden iade ettin. bende pavilion almayı düşünüyorum. hakkında birsürü kötü yorum var ama tasarımı da en güzel makina Pavilion.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRAD -- 12 Mayıs 2007; 4:50:39 >
engineerr arkadaşım HP pavilion nu neden iade ettin. bende pavilion almayı düşünüyorum. hakkında birsürü kötü yorum var ama tasarımı da en güzel makina Pavilion.
servis harddisk bozuk raporu verdi, harddiskten saat tıkırtısı gibi sesler geliyordu, ayrıca çoook ısınıyordu, touchpada dokunamıyordun sıcaktan :) görünüme aldanma bence. ekrana yapıştırmamışlardı bile kasayı, plastik gibi kasası.
core2duo neden almak istemiyorum? en az toshiba için 2500 ytl vermem lazım ve daha önce aldım a100 847, ondan da ses sorunları yüzünden iade ettim. evde kullancam, tek internet ve office için. o yüzden çok para vermek istemiyorum. gerek yok gibi 800 ytl fazla vermeye sanki. sizce?
Alacaksan A200-1BP almanı tavsiye ederim. A100 ler fena değil fakat eski kasa. 1CR ise çok kötü özellikte olmasa bile çok eksik.
teşekkür ederim tavsiyen için, A200 1BP yi sağlık bakanlığı kampanyası ilşe almaya karar verdim ama daha önce kargoyla bişey almamıştım, ölü pikselli ya da sorunlu gelme olasılığı var mı diye düşünüyorum. acaba ölü pikselde değiştirme yapıyolar mı? bilgisi olan var mı bu konuda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerr -- 12 Mayıs 2007; 16:17:11 >
teşekkür ederim aNeXiEtY tavsiyen için, A200 1BP yi sağlık bakanlığı kampanyası ilşe almaya karar verdim ama daha önce kargoyla bişey almamıştım, ölü pikselli ya da sorunlu gelme olasılığı var mı diye düşünüyorum. acaba ölü pikselde değiştirme yapıyolar mı? bilgisi olan var mı bu konuda? [/quote]
Merhaba arkadaşlar.. Ben ve avukat bi arkadaşım için laptop önerilerinize ihtiyacımız var.(2 laptop alacağız.) Bize öyle çok performanslı laptoplar lazım değil arkadaşlar.Çünkü oyun ya da buna benzer işlemler için kullanmayacağız. Sade olsun,şık olsun,hızlı olsun bizi delirtmesin işlemler sırasında.. Daha çok veri depolama,internet,seyahatlerde film izleme vb gibi işler için kullanacağız..
1-Bu laptop yukarıda yazdığım ve aradığımız özelliklere sahipmidir ve bize yeterli olurmu? 2-Alacak olursak EVkur ya da vatan bilgisayardan alacağız.. Hangisini önerirsiniz? 3-Aşağıda haberini verdiğim "HP Sigorta Kampanyası" dahilinde alacağımız için daha mantıklı olur heralde değil mi?
++++++++++ HP "HP Sigorta Kampanyası" adlı bir kampanya başlatmış.. Bundan böyle HP Pavilion- HP Compaq dizüstü bilgisayarlar 1 yıl süreyle sigortalanacakmış.. "Çalınma, yangın, kırılma veya ıslanma gibi kötü sürprizlerle karşılaştığınızda HP size hiçbirşey olmamış gibi yeniden başlatma şansı veriyor."
"22 Mart - 30 Eylül 2007 arası kampanya dahilinde bulunan HP Pavilion - HP Compaq dizüstü bilgisayarlarından birini veya HP iPAQ cep bilgisayarlarından birini satın alın."
Arkadaslar bana yarin fikirleriniz gerekiyor yarin almam lazim notebook ama kafamı kariştiran bir kaç sey var sizden ögrenmek istiyorum
1,500 ytl civarlarinda iş ve internet için kullanilacak arasira oyunda oynamak için bir notebook istiyorum 3 yil en az beni idare edebilsin ram 1 gb ekran karti 256 disk 100 gb çift cekirdekli tv karti istiyorum ama tv karti sonradan taktirilabiliyor mu bunu merak ediyorum bu önemli buarada internete wireless olmadan nasil giriliyor ne kadara mal oluyor mesela evde adsl var ama diyelim köyde girecem onun için bu net olayini anlatirmisiniz
yaa arkadaşlar şimdi alacağımız laptopta 1 ekran kartı paylaşımlı mı olsun yoksa paylaşımsız mı şimdi forumdan okuduklarım ekran kartı paylaşımlı bilgisayar alanların bile pişman oldukları ya denilen performansı vermiyor yada adamlar yalan konuşuyorlar şimdi ekran kartını paylaşımsız aldığımızı varsayalım bu kartı daha sonra yenisi ile değiştirebilirmiyiz veya bunu upgrade edersek performansında ne kadar artış olur birde benim dikkat ettiğim genelde makineyi alacaklar hep çizim programı soruyorlar bu tr programlar işlemciyi çokmu yoruyorki ilk soru bu oluyor .
bakın 16 yaşındayım we hayatımda ilk defa bi laptop alcam ilk defa para briktrdim we 2.500 YTL war elmde şiddetle hp pavilion istiom cunku gercekten mutiş bi dizaynı war dierlerine gore ama bu forumdaki hemen hemen herkesin pavilionla sorunları war yaa allah aşkına solermisiniz gercekten cokmu kotu bu we bir allaın kulu bana pavilionun sorunlarını solieblirmi lütfen kafam ciddi cok karışıo burdaki yazıları okudukca BAKIN ALMAK İSTEDİİM HP NİN ÖZELLİKLERİ BUNLAR:
HP Pavilion DV6296EA
İşlemci: Intel Core 2 Duo T7200 (2.0Ghz) Sistem Belleği: 2GB DDR2 667 (2x1024) Sabit Disk: 160GB 5400 SATA Grafik Kartı: Nvidia GeForce Go 7400 256MB Turbocache Ekran: 15.4” TFT WXGA High-Definition BrightView (1280 x 800) Optik Sürücü: Super Multi DVD RW LS Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Modem: Entegre 56K Ses: Onbord Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR Pil / Pil Süresi: 2.5 saat Ağırlık -: 2.98 kg Sürücü Yuvası: 6'sı bir arada Medya Okuyucu Diğer Özellikler: Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN
BU LAPTOP İİ DİİLMİ OYUN OYNAYAMAZMIYIM WE BANA Bİ KAC SENE DAYANMAZMI NESİ KÖTÜ LÜTFEN BİRİ ACIKLASIN BANA...