Şimdi Ara

Neptune # xxBOWPOWERxx # 99 # Archer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neptunedeki 99lv xxBOWPOWERxx adlı full str archerimi satıyorum. fire cold pacheon 91 de full farmdır.karakter soyuldu ondan sonra hiç oynamadım. 8 gap var karakterde biraz item koydum birazda gold idarelik yeter..

şimdi ssler:

ankarada oturuyorm diğer illere görede belki elden yapabiliriz.. neptune veya eosda takas olur.. full int chine tercihimdir..
    ulaşım : emperor_wolf0636@hotmail.com yada pm ile cep telimi alabilirsiniz..

eksik veya yanlış birşey varsa uyarın düzeltelim.. :)
    teşekkürler iyi forumlar

düzeltme: ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazidenBiri. -- 7 Şubat 2010; 2:21:13 >

• Hayırlı satıslar :)
  • ayrıca 85lv Wizard/Bard, 81lv Bard/Cleric, 86lv Wizard/Bard da satılıktır.. full farm olmasalarda skilleri güzeldir güzel teklif gelirse 96 wizard bardımıda satabilirim :)

teşekkürler iyi forumlar..

düzeltme: karakter lvllerini karıştırmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazidenBiri. -- 7 Şubat 2010; 10:35:29 >
  • bi fiyat söle şef bow hayranıyım hyrlı satışlar
  • gelen güzel ilk teklife hemen vereceğim ortalama fiyatı diğer bowlarla aynıdır..
  • Güncel
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • Güncel

tekliflerinizi hala bekliyorum..
  • bu verdiğin linktehttp://img205.imageshack.us/i/sro2010020519491511.jpg/ arasındaki bu linki adrese gir, ordaki resmi tıkla, resim tek başına ekranda olucak. o radaki linki al ve sonra [simage][/simage] arasına yerlerştir. bu şekilde resimleri gösterebilirsin.
  • yardım için teşekkürler kardeşime iletirim o düzeltir :)

200 TL ye satılıktır karakter!
  • Karakter cuma gününe kadar 150 liraya satılıktır!!
  • Güncel
  • resimler gözükmüor
  • resimler bendede gözükmüyor :) linki kopyalayıp yapıştırarak kullanırsan gözükür.. msn adresim emperor_wolf0636@hotmail.com
  • güncel
  • Güncel
  • Güncelll
  • smn ekLe aLıcam anlaşırsak erdem.sahin@hotmail.com
  • şu 96 wizle ilgili bi teklifim olacak oyundan BrutalRaid e pm atarsan yada mail ademduroqlu@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.