Şimdi Ara

Thermaltake Toughpower XT serisi dört yeni güç kaynağı hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Komponent üreticisi Thermaltake, Toughpower XT serisi altında dört yeni güç kaynağı hazırladı. 575 Watt, 675 Watt, 775 Watt ve 875 Watt kapasiteli yeni güç kaynaklarının özellikle yüksek performans tutkunları ve oyuncular için hazırlandığı belirtiliyor. Tamamı 80Plus Bronze sertifikasıyla gelen ve %89'a kadar verimlilik sunabilen yeni güç kaynakları, ATX 12V 2.3 ve EPS 12V 2.91 standartlarna destek sunuyorlar. DC-DC dönüştürücü ve çift iletimli anahtarlama ile daha düşük güç kaybı, daha yüksek verimlilik ve yüksek güvenilirlik sağladığı belirtilen güç kaynakları, aktif PFC özelliği ile birlikte geliyorlar.


    Tek kanal 12v rail tasarımına sahip olan ayrıca 3 modlu LED'e sahip S.P.T göstergesiyle gerçek zamanlı durum bilgisi verebilen Toughpower XT serisi yeni güç kaynaklarında uzun ömürlü kullanım için 105 derecede de çalışabilen Japonya üretimi katı kapasitörler kullanılıyor. 120.000 saatin üzerinde hata öncesi kullanım süresi vaat ettiği belirtilen PSU'larda soğutma için 1900 devir/dakikada çalışabilen ve sistem kapandıktan sonra 15-30 saniye daha çalışmaya devam ederek güç kaynağının ömrünü uzattığı belirtilen 140mm çapında fan kullanıllıyor.


    Thermaltake'in Toughpower XT serisi yeni güç kaynakları, kapasitesine göre sırasıyla 109$, 135$, 145$ ve 159$ seviyesindeki etiket fiyatlarıyla önümüzdeki günlerde satışa sunulacaklar.









  • 575 109 dolar olmuş azcık daha ucuz olabilirdi..ama fiyatı güzel özelliklerine göre
  • Kaliteli ürünler.Thermaltake çok iyi bir marka zaten.
  • yaklaşık 4 yıldır güç kaynağında thermaltake kullanıyorum.çok sessiz ısınmıyor ve hiç yarı yolda bırakmadı beni
  • Bende ilk TR2 serisi ile tanıştım T.Take ile çok memnun kaldım halen de T.Take'ten vazgeçemiyorum, Q-Fan serileri de çok kaliteli.

    XT'ler de çok kaliteli Vatan'dan bir arkadaşımıza almıştık, sessiz ve serin gerçekten de.

    Teşekkürler haber için
  • bende de tagan 800 vardı düne kadar yeterli idi ne zaman sistemimi i7 x58 yaptım yüksek grafiklerde uğultulu bir power fan sesi rahatsız etmeğe başladı ileriye yönelik power lar 1000 w aşağı olmamalı
  • xt serisi çok iyi kaliteli ve sessiz ben çok memnunum...5 yıl garanti de cabasi... kim ne derse der tabii....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolulu1

    bende de tagan 800 vardı düne kadar yeterli idi ne zaman sistemimi i7 x58 yaptım yüksek grafiklerde uğultulu bir power fan sesi rahatsız etmeğe başladı ileriye yönelik power lar 1000 w aşağı olmamalı


    Uğultulu fan sesinin sebebi güç kaynağınızın berbat verimliliği, gücü ile alakası yok. 800W iki tane corei7 sistem çalıştırır. Gerçek 800W verir vermez o ayrı mesele.
  • 675W olanından aldım ses sıfır boşa fan fıldır fıldır dönmüyor
  • TT XT serisi şu anki en kaliteli PSU'lerden birisidir kesinlikle.
    Haber için teşekkür ederiz!
  • 3 senedir TT TR2 modelini 2 sendirde imzamdaki TT TroughPower modelini kullaniyorum her ikisinden de memnunum ... Sessiz bir psu TroughPower serisi ama TR2 icin ayni seyi soyleyemem aldiktan 6 ay sonra fan sesi yapmaya baslamisti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.