Şimdi Ara

Samsung şeffaf AMOLED ekranlı IceTouch YP-H1 Mp3 çalarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın en büyük tüketici elektroniği üreticilerinden olan Samsung, AMOLED teknolojisini kullanan cihazlarını duyurmaya devam ediyor. Canlı renkler, gerçeğe yakın siyahlar, düşük güç tüketimi sunan bu ekranlar Samsung'un IceTouch YP-H1 adını verdiği yeni Mp3 çalarında da şeffaf olarak yerini aldı. IceTouch YP-H1 DivX, XviD, Mpeg4, H264, WMV düşük boyutlarda yüksek kalite sunabilen video formatlarına ve bunun yanında Mp3, MP3HD, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV gibi güncel olarak kullanılan kayıplı ve kayıpsız bir çok ses formatına destek veriyor.


    Dünyanın ilk şeffaf AMOLED ekrana sahip Mp3 çaları olan YP-H1, 16 GB ve 8 GB seçenekli depolama alanına sahip. 2 Inç'lik AMOLED ekranının düşmelere karşı dayanıklı sertleştirilmiş camdan yapılmış olmasıyla beraber görünüm olarak Sony Ericsson Xperia Pureness'i andırması da gözlerden kaçmıyor. Yüksek medya kabiliyetleri, şık ve değişik görünüme sahip olan IceTouch YP-H1'in fiyatı hakkında henüz bilgi verilmedi. Ürünün yüksek çözünürlüklü resimlerine buradan, kullanımı ve tasarımı ile ilgili görüntülere ise bu videodan ulaşabilirsiniz.








  • görünüm olarak Sony Ericsson Xperia Pureness'e benzetilmiş sanki
  • sony ile anlaşmaları var zaten. otomobil firmaları bile ön ızgara hariç aynı modelleri üretmeye başladılar. tasarruf. daha güzel tasarımlar yapılabilir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.