arkadaşlar şu an genç avea tarifesindeyim ve gsmobile 10 numara kaptan a geçmek istiyorum. önceki sayfalarda konuşulmuş ama önce vodafon a sonra bu tarifeye geçmem halen mümkün müdür? belli bir süre beklemem gerekmez öyle değil mi sürprizle karşılaşmayalımda sonra :)
Yaa bende turkcell'e geçmek istiyorum...Nedeni gerçekten çekim gücünden dolayı ama GSMobile olduğu için bu zor oluyo koyu gs taraftarı olduğum için taşımakta istemiyorum hattı...ne yapıcam karar veremedim...bu taraftar hatları turkcell olsa ne güzel olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: heyahbap
arkadaşlar şu an genç avea tarifesindeyim ve gsmobile 10 numara kaptan a geçmek istiyorum. önceki sayfalarda konuşulmuş ama önce vodafon a sonra bu tarifeye geçmem halen mümkün müdür? belli bir süre beklemem gerekmez öyle değil mi sürprizle karşılaşmayalımda sonra :)
Daha geçen hafta aynı tür işkem için Avea yı aradım,avea tarifesi kullanan abone arkadaşım GSMobile tarifesine geçmesi için ücretsiz ve fiziki taşınma olmadan yöntemi varmı diye sordum.Malesef avea bayisinde simkart değişmesi gerekiyormuş ve işlem sonucu olarak ücret yansıyor. Biz de daha önceki yaptıklarımız gibi hattı vodafone ye taşıdık,2 gün sonra vodafone de hat açıldı,diğer gün avea bayisine gidip GSMobile tarifesine geçiş başvurusu yaptık.Tek fark yaklaşık 5 günlük bir gecikme.
Vodafoneye yada turkcele gidiyorsun,hattımı (numaramı) taşımak istiyorum diyorsunuz,başvurunuz imzalı yazılı olarak alınıyor,bazen 2 gün bazen 3 gün sonra gelecek olan bilgilendirme mesajıyla birlikte hattınız taşınıyor.Daha sonra Avea bayisine gidip,numaranızı GSMobile hattına taşımak istediğinizi söylüyorsunuz,başvurunuz yine yazılı ve imzalı olarak alınıyor,yaklaşık 3 gün içinde numaranız GSMobile imzalı simkarta taşınıyor ve üzerinde aslan figürü olan ve GSMobile olan,çok harika bir simkart ile numaranızı kullanmaya başlıyorsunuz.
Eğer son bir yıl içinde numara taşıyanların kazandığı heryöne verilen 600 dakika ve benzeri hediye dakikaları kullanmadınızsa hattınız açıldıktan sonra,ücret yüklemeden önce sms ile başvuru yapıp 20 tl yükledikten sonra her yöne hediye dakikaları da kullnmaya başlıyorsunuz.
Ayrıca diğer operatör ve sabit hatlardan arandıkça yarısı kadar kazanmak için de ARANKAZAN yazıp 1030 a göndermeyi de unutmayınız.
Ayrıca aradığınızda ulaşamadığınız numaralar müsait olduklarında,tekrar aradığınızda ulaşabileceğiniz haberini ücretsiz almak için "şimdi ara " servisine üye olmayı unutmayınız,(ücretsizdir)
Galatasaray Spor Kulübü ve tüm spor branşlarıyla ilgili haberleri almak istiyorsanız haber yazıp 1905 e gönderebilirsiniz.
SMS paketleri alarak avantajlı ücretle mesajlaşabilirsiniz.
GSMobile abonelerine sunulan anlık,aylık ve uzun süreli birçok avantaj ve kampanyalar konusunda bilgi sahibi olmak için sık sıkwww.gsmobile.com.tr adresini ziyaret etmeyi unutmayın.
Ayrıca gsmobile.com.tr adresinde olmayan diğer bilgiler içinwww.avea.com.tr adresini de takip etmek faydalı olacaktır.
(Bu aralar forum sitesine vakit ayıramıyorum,ama vaktim oldukça katılmaya çalışıyorum)
cevabınız için teşekkür ederim çok açıklayıcı detaylı bir cevap olmuş.
arkadaşlar vodafone a geçeli 3 gün olmuştu bugün tekrar avea ya geçmek istedim fakat 3 ay beklemem gerekiyormuş yeni mi çıktı bu kural ortada kaldım
quote:
arkadaşlar vodafone a geçeli 3 gün olmuştu bugün tekrar avea ya geçmek istedim fakat 3 ay beklemem gerekiyormuş yeni mi çıktı bu kural ortada kaldım
hemen değişim yapablirsniz yok öyle birşey başka bir yere sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: siriusblack2051
quote:
iki farklı avea bayisine gittim inanılır gibi değil buradaki tüm arkadaşlar geçmesi lazım diyor herkese bayilik verirlerse olacağı bu.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnocence
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
quote:
Orijinalden alıntı: sinnocence
arkadaşlar şimdi biraz daha araştırdım. fenercell in 49 luk tarifesinde "1 Eylül 2010 tarihine kadar tarifeye Numara Taşıma yolu ile gelen tüm müşterilerimiz aylık sabit ücret 49 TL'den ücretlenmeye devam edeceklerdir." yazıyor fakat bizim gs mobile sitesinde böyle birşey yazmıyor. Bunu bir an önce bir açıklığa kavuşturalım hep beraber.
Senin yazın üzerine müşteri hizmetlerini aradım kesin bilgiyi almak için,numara taşıma ile gelen aboneler indirimli fiyattan konuşmaya her zaman devam ederler dedi.
Numara taşıma ile gelen aboneler asla paket fiyatından değil,indirimli fiyattan konuşurlar cevabı tam olarak istediğimiz cevap mı bilemiyorum ama daha önce de aynı konuda bu başlıkta detaylı yazı yazmıştım.O zaman da detaylı olarak müşteri hizmetlerinden aldığım cevaba göre,60 TL paket ücretine zam gelmedikçe numara taşıyanların paket fiyatı 49 TL olacakmış,60 TL y zam gelirse,zamlı fiyat üzerinden indirim hesaplanıp öyle yeni fiyat belirlenecekmiş,yani biz asla yeni hat alanlar gibi tepe fiyattan konuşmayacağız(Biz Numara Taşıyanlar)Tahmin ediyorum zam gelirse 70 TL olursa,bizim paket fiyatı da 55 TL olur.
biraz geç oldu cevabım ama teşekkür ederim net anket. sana bir sorum daha olacak. şimdi ben aralıkta askere gideceğim. malum cep telefonu yok daha dogrusu bu kadar çok geniş konuşamayacağım. askerliğim süresince bu hattı dondurabilme sansımız varmı? yani şimdi mesela ben paketi eski açıktan daha aşağı bir tarifeye düşürdüm. askerlikten geldikten sonra yine 49 ytl te eski açıktan yararlanabilirmiyim acaba? yada başka bir yol varmı?
arkadaşlar kendi soruma cevabı buldum ve sizinle de paylaşmak istedim. Az önce gsmobile müşteri hizmetlerini aradım, askerlik süresince (benimki 5 ay) hattı dondurma yapmadıklarını söylediler. Avea da böyle bir olay olduğunu fakat gsmobile da böyle bir olay olmadığını söyledi. yani paketinizi daha düşük bir pakete geçirmek isteyip askerlik bittikten sonra yeniden eski açık tarifesine geçtiğinizde 49 liralık fiyattan değilde 60 liralık fiyattan yararlanabileceğimizi söylediler. bu şekilde ise hattın iptali daha mantıklı gibi geldi bana:(((
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: siriusblack2051
quote:
iki farklı avea bayisine gittim inanılır gibi değil buradaki tüm arkadaşlar geçmesi lazım diyor herkese bayilik verirlerse olacağı bu.
Ne oldu,son durum ne,tekrar avea ya taşıyabildinizmi numaralarınızı?
arkadaşlar faturalı heryöne90 hattımı faturasız bir tarifeye geçmek istiyordum gsmobile internet sitesinde 'Faturalı hattan faturasız hatta geçişte 27 TL tutar son faturaya yansıtılır.' gözüme çarptı. faturalıdan faturasıza geçmek ücretli mi?
eski açık kullanan arkadaşlar faturanız ne kadr geliyor.
selam arkadaşlar
yaklaşık 6 ay önce numaramı taşayıp GSMobile 2 de 1 tarifesine geçtim.
ayda 20 tl yükleyerek her yönü 2 dk 20 krş ye arayabiliyorum sormak istediğim
6 aydan sonra bu aylık yükleme miktarı 30 tl mi olmak zorunda
teşekkürler
hayır 20 tlden devam
ben yanlış hatırlıyorum öyleyse o 6 ay muhabbetini
teşekkürler
Bugün itibariyle avea kamu hattımı GSMobile Eski Açık Tarifesine geçirmiş bulunmaktayım. en azından 1 yıl boyunca rahatım ;) @ net anket sana ne kadar geliyor fatura?
GSMobile'lılara Bilet Önceliği: Avea, Biletix ile ortaklaşa düzenlenen yeni uygulama ile GSMobile’lıların takımlarının maç biletlerini genel satıştan önce alabileceklerini açıkladı.
fenercell haber paketi yıl sonuna kadar ücretsizken gsmobile ve kartalcellde ücretli. lütfen müşteri hizmetlerine msjlarımızı iletelim. bu ayrılık neden
quote:
Orijinalden alıntı: papi40
Bugün itibariyle avea kamu hattımı GSMobile Eski Açık Tarifesine geçirmiş bulunmaktayım. en azından 1 yıl boyunca rahatım ;) @ net anket sana ne kadar geliyor fatura?
Dostum,zamanım çok az ama sana cevap yazmak için girdim,cevap yazıp çıkacağım;eğer bedava dakikalar haricinde yani pakette verilenler haricinde konuşma ve işlem yapmazsam 50 TL civarı geliyor.Ben genellikle birilerine kontor(ücret) transfer ediyorum,birde her ay mutlaka birkaç SMS attığım oluyor.Bazen de yurt dışıyla konuştuğum oluyor.2 faturamda paketteki dakikalar haricinde harcama yapmadım,750 dakika diğer operatör dakikasını biraz geçtiğim zaman bile faturam 52 TL yi geçmedi,yani paketteki dakikaları aşmazsanız fatura 50 TL yi geçmez diye düşünüyorum.Ben genellikle paketteki dakikaları aşıyorum,bu yüzden 55 TL gelen faturamda oldu,57 TL gelen faturam da oldu,mesela bu ay gelen faturam 57 TL,çünkü ekstra işlemlerim oldu.Zaten bu başlıkta bazı faturalarımın kopyalarını koyfum,resimlerini ekledim,konuyla ilgili bütün sayfaları incelerseniz,bazılarında faturalarımı sizlere göstermek için detaylı ayrıntılı faturayla birlikte eklediğimi görürsünüz.
Ben başka operatörden taşıdığım için tarifeye zam gelinceye kadar 49 TL ücretten konuşuyorum.Tarifemiz piyasada sunulan dakika ve ücretlere bakılarak son derece avantajlı,tek rakibi Vodafone Cep Avantaj paketlerindeki 55 Tl ücretli tarife diyebilirim.Ayda 50 TL verebilecekler için ikisinden daha avantajlı tarife göremedim ben şu ana kadar. Ben çok memnunum,zam gelmesin diye dua ediyorum,hatta aramızda kalsın santaj mesajları atıyorum GSMobile sitesinden bazen " eğer zam gelirse başka operatöre geçerim diye ".Ayaklarını denk alsınlar mahiyetinden yani,ama abartılı zam gelmezse kolay kolay çıkmam.
Vaktim olursa her ay,e-faturamı ayrıntılarıyla birlikte,buraya ekleyeceğim.Ne kadar geldiğini,neden geldiğini sizlerde görüp ona göre bir düşünceye karara varabilirsiniz. Diğer arkadaşlar da e-faturalarını koyabilirlerse iyi bir paylaşım olur aslında.
Diğer soruları cevaplayamıyacağım çünkü ben soruları cevaplarken son kez araştırma yapıyorum,müşteri hizmetlerini arıyorum,son durum hakkında bilgi alıyorum,buraya kesin bilgiye ulaştıktan sonra yazıyorum,şu an vaktim yok,o yüzden daha sonra cevap yazmaya çalışacağım diğer arkadaşların soruları için.
quote:
Orijinalden alıntı: lionking42
selam arkadaşlar
yaklaşık 6 ay önce numaramı taşayıp GSMobile 2 de 1 tarifesine geçtim.
ayda 20 tl yükleyerek her yönü 2 dk 20 krş ye arayabiliyorum sormak istediğim
6 aydan sonra bu aylık yükleme miktarı 30 tl mi olmak zorunda
teşekkürler
papi kardeş ve tüm arkadaşlar
dün gsmobile den sms geldi şampiyonuz tarifesi mi ne yapmışlar
artık 2 de 1 tarifede aylık 20 tl yüklemye her yöne dakikası 20 krş+ gsmobile lılarla 1905 dk aylık 30 tl yüklemeye her yöne 2 dakikası 20 krş