Şimdi Ara

Warriors of the 3 Kingdoms Tanıtım ve Başlangıç Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar birkaç gün önce bu oyunu gördüm ve çok hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak hatta beğenenleriniz olursa beraber oynamak istedim. Tıkla - öldür tarzı mmorpglerden sıkılmadınız mı? Ben Tera, C9, Mabinogi Heroes tarzı bir oyun ararken forumda BelieveMe isimli üye önerdi ve çok beğendim. Öncelikle oyunda dikkatimi çeken şey skilleri kombolarla yapıyoruz. Kombo için 3 tane tuş var. İsteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Oyunu fazla bilmediğim için sitesindeki bilgileri çevireceğim. Öncelikle sınıflardan başlayalım.

SWORDSMAN

Benim seçtiğim sınıf. 2 tane kılıç, spear, halbert ya da bow giyebiliyor. Her silahın skilleri var. 10 levelden sonra goodsell'den skillbook alarak skilleri açtırabiliyorsunuz. Ben 2 kılıçla ilerliyorum şu an skilleri fena değil ileride bow ve uzun silahıda deneyeceğim. Müzik aletleri var ama onları daha çözebilmiş değilim.

Silahlar: 2 elde silah, halberd
    Tür: Saldırgan
    Karakteristik: Hızlı hareketli, ölümcül silahlar
    Müzik Aleti: Flüt
    Dayanıklılık:

Saldırı:

Defans:

Hedef:

Ölümcül Vuruş:

CRUSADER

Sanırım bu sınıf daha zevkli ve avantajlı. Akrobatik hareketlerle ölümcül vuruşlar yapabiliyor. 2 çeşit silah türü bulunuyor.

Silahlar: Sopa ve uzun kılıç
    Tür: Saldırgan
    Karakteristik: Hızlı hareketlerle ölümcül kritik ataklar yapabilmektedir.
    Müzik aleti: Erhu
    Dayanıklılık:

Saldırı:

Defans:

Hedef:

Kritik vuruş:

WARRIOR

Bu sınıf benim en sevmediğim sınıf olmakla beraber pek bir yararı olmadığını düşünmekteyim. Bildiğiniz gibi kılıç, kalkan ya da uzun kılıç giyebiliyor. Oyunda pek rastlayamadım sanırım çok kullanışlı bir sınıf değil. Sanırım defansı fazla bir sınıf.

Silah: Kılıç - Kalkan, Uzun kılıç
    Tür: Defans
    Karakteristik: Elindeki silah ile büyük güce sahiptir.
    Müzik Aleti: Lute
    Dayanıklılık:

Saldırı:

Defans:

Kritik Vuruş:

BRUTE

Gücü en fazla olan sınıftır. Diğer sınıflara göre daha iridir ve daha yavaştır. Warrior ile aynı silahları kullanabilir.

Silah: Cudgel ve Kalkan, Ağır Cudgel
    Tür: Defans
    Karakteristik: Çok güçlü ve çok zararlı
    Müzik Aleti: Blow Horn

Dayanıklılık:

Saldırı:

Defans:

Hedef:

Kritik Vuruş:

Sınıf olarak en iyileri swordsman ve crusader bence. Biri çok hızlı düşük atak yapıyor. Diğeri de çok hızlı kritik vuruşlar yapabiliyor. Yine her sınıfın kendine göre avantajı ve dezavantajı var. Brute seçmek başta daha mantıklı olabilir. Kolay kasılır çabuk ölmezsiniz. Tüm adamları üzerinize toplayıp büyük zararlar vererek birkaç hamlede öldürebiliriz. Diğerleri de tam tersi çabuk hamlelerle kolay öldürebilir ancak defansı az olduğu için sürekli ölme şansımızda yüksek. Swordsmande kasarken çoğu zaman ölüyorum çünkü HP dayanmayabiliyor. Birkaç tane de video paylaşalım. Başta üye olma işi kafanızı karıştırabilir onun içinde detaylı birşey yazacağım.

VIDEOLAR

Brute'nin başlangıç videosu

Burada warrior quest yapıyor. Questler diğer oyunlara göre çok farklı. Kimi zaman bir aileyi ya da bir kızı kurtarabiliyoruz. Bunun gibi değişik questler var. Bu arada bağırması da bir acayip hiyyeeeayt xD

Oyunun Download Linki:http://w3k.playpark.net/download/game_client/
    Oyunun Üye olma Linki:https://passport.asiasoft.net/login.aspx

Oyunu Yüklemek

Oyunu indirme linkine tıklayarak indiriyoruz size önerim ilk linki tercih etmeniz çünkü sonraki iki link okuduğum yorumlara göre çalışmıyormuş ve düzgün bir winrar programınız olmalı benimki bozuk olduğu için bazı dosyaları eksik gösteriyordu. Sonra indirdiğiniz winrardaki dosyaları bir klasöre atıp yükleyin. Daha sonra launcheri çalıştırarak patchlerin inmesini bekleyin. Ben patchleri uzun sürdüğü için manual olarak attım verdiğim download linkinde 2 partlık bir manual patch bulabilirsiniz. Oyunu yükledikten sonra launcheri winrardan çıkarttığımız dosyaların yanına atın ve sakın winrardan çıkarıp klasöre attığınız setup dosyalarını silmeyin. Çünkü her çalıştırmak istediğimizde setup dosyalarına ihtiyaç duyuyor ve launcher farklı klasördeyse bulması uzun sürüyor.

Oyuna Üye Olmak

Öncelike National'dan Others'ı seçip Turkey'i işaretliyoruz daha sonra kullanıcı adımızı vs gerekli bilgilerimizi giriyoruz. Şifre harf-rakam karışımı olmalı ve başı rakam olmamalı. National ID'ye TC No girmemiz gerekiyor ben salladım bir numara. Daha sonra onaylayıp mailimize aktive etmemiz için bir kod geliyor o kodu verdiği adrese girip yazarak onaylatıyoruz. Ben kopyaladım kabul etmedi yazmak gerek. Daha sonra sitenin yukarıdaki Login bölümüne tıklayarak giriş yapıyoruz ve 6 adet oyun çıkıyor karşımıza Cabal Online vs. Biz W3K'i seçip create tuşuna basıyoruz ve kendimize tekrar account, şifre alıyoruz bunu onayladıktan sonra oyuna o account ve şifreyle giriyoruz.

Quest Sistemi

Quest sistemi gayet basit quest veren adamlar belli zaten yanlarına gittiğimizde kabul ediyorum dememiz yeterli daha sonra bizi o bölgeye götürüyor ve questi yaptıktan sonra da geri adamın yanına dönüyoruz.

PVP Sistemi

Oyundaki PVP sistemi gayet zevkli PVP için 20 level üstü gerekiyor. İstersek şehirde gördüğümüz bir adamı düelloya davet edebiliyoruz, istersek de pvp arenasına girip 1vs1, 2vs2, 4vs4 seçeneklerinden birini seçip kazandığımızda exp alabiliyoruz.

Level Atlamak

Kolay level atlayabilmemiz için levelimize göre nerede kasacağımızı gösteren bir tablo var. 1-5 arası, 5-10 arası gibi farklı bölgelerde odalar halinde kasıyoruz. 20 Level'dan sonra belli saatlerde PVP yaparak level atlayabiliyoruz.

Diğer Ayrıntılar

Anlatmadığım yerler diğer mmorpg oyunlarıyla aynı. Oyunda at mevcut 15 levenden sonra questle binebiliyoruz sanırım ve daha oyunda yaratık göremedim. Moblar da silahlı, kılıçlı, toplu askerlerden ve liderlerinden oluşuyor.

Oyun İsimlerimiz:

*iNFo* ----> PooHBeaR(swordsman), Toobie(Crusader), Oburix(Brute)

KuroSakiIcHiGo -----> xXKaGuTSuCHiXx (swordsman)

Zethos ------> Zethos (Crusader), Asterion (swordsman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 7 Şubat 2010; 0:32:23 >

• İndiriyorum, sen hangi serverdasın ?
  • Bir tane server var ama ırk olarak ilkini tercih et. Wheu gibi birşeydi ilk olanını seçersen beraber kasılırız. Yakında yeni bir server çıkıyormuş zaten oyunu bu serverda öğrenip öteki servera geçeriz hemen. Hep beraber orada başlarsak PVP sıkıntımız da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 4 Şubat 2010; 0:41:31 >
  • Evet canavarlardan item düşüyor. Üzerine giderek biraz bekleyince alabiliyoruz. Battleground diye bir yer var kasılma bölgesi orada toplu düşmanlardan sandık türü şeyler çıkıyor. İçinde birden fazla item oluyor. Brute videosunda karakteri yarattıktan sonra aynı yerde başlıyor ve şehre giriyoruz. Bu arada brute seçersen çabuk kasarsın ama ileriki zamanlarda avantajlı bir sınıf olur mu bilemiyorum. Tavsiyem crusader seçmen zaten yeni server çıkana kadar sınıfları deneyebilirsin.

Nickin Ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 4 Şubat 2010; 18:18:52 >
  • Patch yüklerken mi kapanıyor yoksa login ekranı çalışırken mi kapanıyor? Bilgisayarına bir res at başka bir kullanıcı hesabından açmayı dene oyunu olmazsa forumlara yazarız sorunumuzu elbet çözen çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 4 Şubat 2010; 19:20:20 >

Tamam seni buldum oyuna dön öleceksin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 4 Şubat 2010; 19:32:46 >
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.