Şimdi Ara

5800 XM V40 şarj sorunu??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sıfır olarak aldığım ve yaklaşık 4 aydır kullandığım 5800 ma v40 yükledikten sonra şarjı hiç dayanmamaya başladı. Mesala bugün öğlen birde çıkardım şarjdan gece 4 te takmıştım. saat 20 de bitti. Üstelik mesaj çekmekten başka hiçbirşey yapmadım. Ne görüşme ne gps ne wife hiç birşey. Neden böyle oluyor

• ben de yeni aldım ilk batarya 1 gün gitti. aldığım yer yeni batarya verdi. 16saat şarj ettim full boş iken. öğle birde çıkardm 1saat önce tak bitti şarj. 4çubukken şarj boş dedi. benim de v40:/
  • Acaba genel bir sorun mu yoksa sadece bizim cihazlar mı hocam?
  • bilmiorum ya. bakalım şimdi taktım dolunca çıkartıcam tamamen bitince şarj edicem. bi de öyle deniycem. google a yazdım hep problemli şarjlar ya:/ ilk şarjdan sonra normal şarj edin ve tamamen bitince takın bir hafta diyo.
  • Ben de deneyeyim. Konuyu güncel tutslım. Sorun genel mi anlarız
  • bende telefonu alalı 1 - 1.5 hafta oldu ilk aldığımda direkt v40'a yükselttim benimde şarjım 1-5 gün zor gidiyor.
  • Senin gene 1.5 gidiyor hocam bizim bir günü geç yarım gün gitmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z Kulaklık Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    N82 Pil Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var ve maalesef V.40 tan sonra oldu. Keşke yükseltmeseydim çok fark etti. Önceden 3 gün boyunca yoğun olarak müzik internet vs kullanırken şimdi 2 gün anca dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyAngelic

Aynı sorun bende de var ve maalesef V.40 tan sonra oldu. Keşke yükseltmeseydim çok fark etti. Önceden 3 gün boyunca yoğun olarak müzik internet vs kullanırken şimdi 2 gün anca dayanıyor.

Nasıl yani ya. Yoğun olarak müzik internet ve 3 gün. Bana mümkün değil gibi geliyor.

Ben de V40 yükledim ama şarjda bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Neyse nazar değdirmeyelim. Product code değiştirerek mi güncellediniz?

• Bende V40a yükselttikten sonra aksine daha fazla gidiyor. Günde ortalama 50 mesaj 10 dk görüşme 1 saat internete giriyorum. Eskiden günde bir şarja takardım. Şimdi zorladımı 3 gün bile dayanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Aynı sorun bende de var ve maalesef V.40 tan sonra oldu. Keşke yükseltmeseydim çok fark etti. Önceden 3 gün boyunca yoğun olarak müzik internet vs kullanırken şimdi 2 gün anca dayanıyor.

Nasıl yani ya. Yoğun olarak müzik internet ve 3 gün. Bana mümkün değil gibi geliyor.

Ben de V40 yükledim ama şarjda bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Neyse nazar değdirmeyelim. Product code değiştirerek mi güncellediniz?

Yok hocam code falan. Hiç sorunsuz direk yükledim updater dan

• Valla deneyime göre diyorum.

Gidip Club Nokia noktalarında yaptırın güncelleme işlemlerini. Ya da Phoenix ile. En sağlamı onlar oluyor diğer türlü böyle acayip acayip sorunlar çıkabiliyor. Hala tam oturmadı bu update işlemleri.
  • quote:

Hocam yanlışın olmalı hıc bır sey yapmazsan 3,5 gun gıdıyor zaten. Yoğun kullanımda (teli elinden düşürmezsen sabah full şarjlı telı aksam sarja takıyorsun) 1 gün anca gidiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Bende V40a yükselttikten sonra aksine daha fazla gidiyor. Günde ortalama 50 mesaj 10 dk görüşme 1 saat internete giriyorum. Eskiden günde bir şarja takardım. Şimdi zorladımı 3 gün bile dayanıyor.
    Banada v40 dan sonra biraz daha artma oldu gibi geldi aynı kullanımla 1,5 gün giden sarj 2 gün oldu. Günde 25-35 civarı sms 10-15 dk tel görüşmesi biraz da ıvır zıvır işte

• Yalnız arkadaşlar günde 200 mesaj çekiyorum
  • arkadaşlar şarjda ne kadar tutuyosunuz? 1saate gelmeden doluyor. dolunca çıkarıyo musunuz? ben kapalı şarj ediiorum tamamen bitince. 1 saat olmadan doldu diye uyarı veriyo. durmalı mı şarjda :/
  • Benim ki v31. 5 gün önce aldım 2 gün zor gidiyor ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36735432/tm.htm

bu linkte bir kac ayar var. bu ayarları yaptıktan sonra sarj suresi uzuyormus.sizde deneyin umarım sorununuz cozulur.
  • Sürekli tek modda benim cihaz. Şarjda açı şekilde yaklaşık 5 saat duruyor. Dolduktan sonra birşey değişeceğini sanmıyorum şarjda kalma süresinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^NCAL^^DJEM

Sürekli tek modda benim cihaz. Şarjda açı şekilde yaklaşık 5 saat duruyor. Dolduktan sonra birşey değişeceğini sanmıyorum şarjda kalma süresinin

aynen öyle, şarj dolduktan sonra prizde kalmasının manası yok. 5 saat durmasına lüzum yok yani, 2 saati biraz aşkın sürede doluyor tam boş pil..
  • Hocam zaten o sebeple bırakmıyorum. Uyurken takıyorum .Kalktığımda çıkartıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.