Şimdi Ara

Nokia 5800 v40 RM-356 HACKED (Sertifikasız herşeyi yükleyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 5800 v40 RM-356 HACKED BY PNHT (Using Navifirm)

Beyler son versiyon hacklendi ancak benim ingilizce kötü o yüzden yazılanları birebir eksiksiz Türkçeye çeviren olursa deniyeceğim ....

Courtesy to SF (whole thread is copied from there so please read them as szakalit's words)

Hi all

First I have to say that this was very hard work for all guys form PNHT
    Adonix without You this hack will be never possible so BIG THX
    Also BIG THX to steven25 for beta testing
    This is our first project so it's not perfect but at least let you people to hack your 5800 V40, also this is very big step for Nokia Cooking.

HACK:

This HACK is only for 5800 V40 RM-356 !!!!

First you have to download your firmware files using navifirm then copy all files to:
    "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\"

Then you have to download RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx and copy it to :
    "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\"
    and overwrite.

If your file has other name like "RM356_40.0.005_003_U302.uda.fpsx" then rename "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx" to "RM356_40.0.005_003_U302.uda.fpsx" and then overwrite.

Now launch JAF and set options like in picture below:

And select your phone:

JAF will load files copied to "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\" (on picture is RM-504 but it have to be RM-356)

Now TURN OFF your phone !! and then click FLASH button after that press power button (don't hold it) on your phone and JAF will start flashing.
    When flash will finish restart your phone and copy files from Patches.zip to "E:\Patches" and run RP+, select "Install Server RP+" and "Open4All RP+" add them to auto and your phone is HACKED !!!!!!!!

This is our first release so it has bug after hard reset RP+ will disappear and you will have to flash phone again

NaviFirm Guide

NAVIFIRM is the ultimate all-purpose tool for downloading Nokia firmware images, obtaining lists of product codes, and finding the right product code for your phone. NAVIFIRM downloads all this straight from Nokia's servers so you don't have to wait for people to post data packages and lists of product codes.

NAVIFIRM is useful for just about anyone:

End users: Find product codes to use with NSS/NSU
    Journalists: Be the first to know when new firmware hits NSU
    Developers: Download ROM images for extracting files
    Care Suite/Phoenix/box users: Download ROM images to flash

Additional NSU servers can be added by editing Main.cs in the source code.

To use NAVIFIRM, just start navifirm.exe and drill down from left to right. To download files, check the boxes of the files you want (or click the All button), then click "Download from FiRe". Find a directory to put the files in, then click OK. Care Suite and Phoenix should be able to pick up the firmware files if you put them in C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage (if you use Vista w/ UAC, you'll have to right-click navifirm.exe and select Run as Administrator). Note that calibration and most other non-firmware files ordinarily included in data packages cannot be downloaded via this tool. To generate a product code list suitable for forum posts, etc., select a product and release, then click the Export PC List button. From there, you can copy and paste the list of product codes or save it as a file.

This software is released with no warranty whatsoever, express or implied. If you screw up your phone trying to flash something downloaded with this tool, it definitely isn't my fault. As bricking a phone is easy, proceed with great caution. You have been warned.

• up
  • bugün v40 yükselttim teli zaten dün almıştım ama şimdi pro yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyor nasıl halledebiliriz bu problemi
  • işte bunu yaparsak hiç sertifikayla uğraşmıyacaz bunu biri tr çevirsin deniyim sonra sizede gösteririm nasıl yapıldığını ...
  • Hi all

Önce bu formu PNHT tüm çocuklar için çok çalışmak olduğunu söylemeliyim
    Adonix olmadan bu kesmek mümkün olmayan çok büyük THX olacak
    Ayrıca BIG THX için steven25 beta testi için
    Bu bizim ilk proje yani mükemmel değil ama en az bir kişi için 5.800 V40 kesmek için de bu, Nokia Pişirme için çok büyük adım sağlar.

HACK:

Bu kesmek 5.800 V40 RM-356 içindir!!

Öncelikle firmware dosyaları sonra tüm dosyaları kopyalamak navifirm kullanarak indirmeniz gerekir:
    "C: \ Program Files \ \ Nokia \ DataPackage \ Products \ RM-356 \"

Sonra indirmek zorunda RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx ve kopyalayın:
    "C: \ Program Files \ \ Nokia \ DataPackage \ Products \ RM-356 \"
    ve üzerine yazılır.

Eğer dosya "RM356_40.0.005_003_U302.uda.fpsx" sonra "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx" RM356_40.0.005_003_U302.uda.fpsx "ve sonra da üzerine yazmak adlandırmak gibi diğer adı vardır.

Şimdi ve aşağıdaki resim gibi seçenekleri ayarlayın JAF başlatmak:

http://i47.tinypic.com/24zmb6h.jpg

Ve telefon seçin:

http://i48.tinypic.com/29kxpap.jpg

JAF dosyaları C "kopyalanır yüklenir: \ Program Files \ \ Nokia \ DataPackage \ Products \ RM-356 \" (açık resmi RM-504 olduğunu ancak RM-356 olması gerekir)

http://i50.tinypic.com/1zmh0ty.jpg

Şimdi TURN ON telefon! Telefonunuzla JAF yanıp sönmeye başlar ve ardından FLASH düğmesini basın güç düğmesine sonra tutun (Don't).
    Flaş "E: \ Patches" telefon ve Patches.zip kopyalamak dosyaları yeniden başlatın ve RP koşmak bitirir + seçin "Install Sunucu RP +" ve "Open4All RP +" otomatik ve onları ekleyin telefon !!!!! HACKED !

Bu yüzden sert araştırma RP sonra hata vardır Bu bizim ilk sürümüdür + kaybolur ve tekrar telefon flaş gerekecektir

NaviFirm Kılavuzu

NAVIFIRM nihai Nokia Firmware görüntüleri indirmek için çok amaçlı araç, ürün kodlarının listeleri elde etmek, ve telefonunuz için doğru ürün kodu bulma. NAVIFIRM siteleri bu Nokia sunucularından düz böylece yok veri paketleri ve ürün kodlarının listeleri mesaja insanlar için beklemek

http://img292.imageshack.us/img292/7317/navifirmss1ut2.png

NAVIFIRM hemen herkes için yararlıdır:

Son kullanıcılar: NSS ile kullanmak ürün kodları Bul / NSU
    Gazeteci: yeni firmware NSU hits ilk öğrenen siz olun
    Geliştiriciler: İndir ROM'un dosyaların ayıklanması için
    Bakım Suite Phoenix / kutu kullanıcıları: ROM imgeleri yanıp

Ek NSU sunucuları kaynak kodu düzenleme Main.cs eklenebilir.

Sadece navifirm.exe başlangıç ve soldan sağa detaya NAVIFIRM kullanmak için. Dosyaları indirmek için), sonra "Fire indirin" tıklatın Tüm düğmesini tıklatın (veya istediğiniz dosyaların onay kutularını. Bir dizin Bul, Tamam'ı tıklatın dosyaları koymak. Bakım Suite ve Phoenix firmware dosyaları varsa onları koymak C: \ Program Files \ \ Nokia \ DataPackage almak gerekir (varsa, sağ tıklayın navifirm.exe gerekecek Vista w / UAC kullanmak ve) Yönetici olarak çalıştır'ı seçin. Bu kalibrasyon ve en olmayan diğer firmware dosyaları Not normalde veri paketleri Bu aracı ile yüklenemez dahil. Vs, ürün ve bırakın, ardından İhracat PC Listesi düğmesini seçin bir ürün kodu listesi forum posts, uygun oluşturmak için. Burada, kopyalayabilir ve ürün kodlarının listesi yapıştırın veya bir dosya olarak kaydedin.

Bu yazılım, hiçbir garanti olursa olsun, açık veya zımni piyasaya çıktı. Eğer telefonunuzu bir şey bu araç ile indirilen flaş çalışırken berbat, kesinlikle benim hatam değil. Bir telefon bricking olarak, büyük bir dikkatle devam kolaydır. You have been warned.

not: çeviri google translate

• ben telimi bu teknikle heckledim. Biraz riskli. Sonuçta flash atıyorsun. Telin içindeki hersey siliniyor.
    Bide eğer yaparsanız hard format yapmayın tekrarlamak zorunda kalırsınız. Bu işlemde telefona rompatcher programı yukleniyor. İyi şanslar. İşlem basit zaten. Navifrmden tele uygun flash indir nokia klasörünün içine at oynanmış flash parçasında indirdiğiniz flash klasörünün içine at.jafı çalıştır.resimdeki ayarları yap. Teli kapat. Flash a bas. Teli aç. Tamam bu kadar. Tek riski işlemleri doğru yapmamak bide elektriğin gitmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweralpha -- 4 Şubat 2010; 19:13:19 >
  • madem riskli bişi bunu tek tek yaparak anlatacak biri varmı ??

bizde deneyelim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben hackledim ama lakin telefon tamamen ingilizce oldu türkçe seçeneği yok bunu nasıl türkçelestireceğiz
  • benim telefon nun kodu bu navifirm programında yok . başka bir kodla denesek sorun olurmu
  • bunu yapmak için sertifika yine şart çnkü hack yapcağın program sertifika istiyor (:
  • Navifirm programında benim 5800 telefona ait 0559083 kodu yok .
    Bu durumda nasıl hackleyeceğim telefonu
  • Bence hiç böyle şeylerle uğraşmayınhttp://cer.opda.cn sitesinden sertifika alın her hangi bir uygulamayı yüklerken sertifika problemi ya da güvenilmeyen sağlayıcı uyarısı alırsanız burada uygulamayı imzalayıp telefona rahatlıkla kurabilirsiniz. ben bu şekilde kullanıyorum %90 çalışıyor telefonun temel uygulamaları ile ilgili (flash player da yaşadım) herhangi bir uygulama yüklerken güncelleme başarısız şeklinde uyarı aldım hepsi bu.
  • Arkadaşlar ingilizce falan neden uğraşıyorsunuz? Arkadaşın biri mis gibi resimli anlatımıyla çevirisini yapmış. Ben yükledim tadını çıkarıyorum. Tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38559648/tm.htm
  • opda sitesinden sertifika aldım helloox programını yükledim ama yapamadım v40 ve ve50 sürümleri hacklenmiyormuş doğrumu? çözüm yokmu gerçekten.
  • sertifika aldıysanız nıye helloxx yontemını denıyorsunuz? sadece programalrı o sertfika ıle ımzalayın kurun tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

sertifika aldıysanız nıye helloxx yontemını denıyorsunuz? sadece programalrı o sertfika ıle ımzalayın kurun tamamdır.

öylede denedim ama singsis programını çalıştıramıyorum. win7 kullandığım için desteklemiyor sanırım. farklı bir program önerin varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.