Şimdi Ara

HIS merak edilen soruları cevapladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji Gündemi'nde bu haftaki konuğumuz HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan Aba. Kendisiyle ekran kartı sektörü ve merak ettiğiniz sorular üzerine konuştuk.





  • evet teşekkürler
  • Vay be ben HIS in bu kadar özen gösterdiğini bilmiyordum bu işe bizde bi alışkanlık sapphire-asus bundan sonraki VGA HIS olacak. Bakalım ne kadar stabil .
  • Hakan Bey'i kınıyorum. Kariyerine heyecan katsın diye ekran kartı departmanına geçmiş diyor kendisi. Biraz daha heyecan bekliyorum kendisinden. Rica ediyorum bir incelesin bakalım directx 10, 11 farkı var mıymış?
    Mesut Abim teşekkürler, sorumu iletmişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 2 Şubat 2010; 17:09:56 >
  • Teşekürler Dh her geçen gün daha da ilerliyorsunuz.
  • Modern Warfare 2 verecekseler cok iyi bir gelişme, 90 YTL'lik oyun ve fiyatı düşmeyecek tıpkı MW1'de oldugu gibi. Keşke 5XXX serisi daha erken cıksaydıda bende Modern Warfare 2'Ye 90 YTL vermek zorunda kalmasaydım. Yinede alamayan birçok kişi var, onlar için cok iyi bir fırsat. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Modern Warfare 2 şimdiye kadar VGA kutularından cıkan en iyi SP ve MP oyundur(HL2 SP hoşuma gitmiyor.).
  • Güzel bir söyleşi olmuş, teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASIMOGLU

    Vay be ben HIS in bu kadar özen gösterdiğini bilmiyordum bu işe bizde bi alışkanlık sapphire-asus bundan sonraki VGA HIS olacak. Bakalım ne kadar stabil .

    Gayet stabil kartlar üretiyorlar emin olabilirsin.
  • Şöylesi Çok Güzel Fakat Bir Yerde Gülmekten Öldüm ''HIS Eskifibur'' Ekskalibur demek istedi sanırım mesut bey :P
  • his ati tarafında en sağlam kartları üretiyor bence. forumda bir sürü iceq 4850 kullanan var. sıcaklık, stabilite veya başka bir sorun ile ilgili konu açan görmedim. ayrıca çok sessiz. kendim iceq ürününü bizzat test etmedim ama akasa vortex neo kullanıyorum. fanı ve soğutucusu iceq ya çok benziyor ve maximum devirde bile hafiften bir rüzgar sesi var o kadar. iceq ya verilen vazladan 20-30 $ a kesinlikle değer bence. ama hisle ilgili şöyle bir sorun yaşadım. pek sorun denemez gerçi ama arkadaşıma his 4830 modeli aldık. 5 mhz bile oc yapınca oyun sırasında kilitleniyordu. bendeki sapphire 700-2200 de sorunsuzken onun hiç oc olmaması ilginç bir durum. sanırım biosla alakalı bir durum.
  • çok güzel bir sohbet olmuş.. Teşekkürler.. HIS ekran kartı kullanan biri olarak beni tatmin etti. :) zaten kalitesi ATI ile çok önceden bilinen bir markaydı.. ATI ise marka HIS'tir..

    (reklam mı oldu ne :))
  • söyleşi için teşekkürler
  • Yeterli sayıda gpu gelinceye kadar da diğer serinin gpu'ları gelmiş veya gelmesine az bir süre kalmış oluyor. O zaman da iceq alma isteği kalmıyor. 5670'e iceq çıkarana kadar 5850'ye 5870'e çıkarın.
  • aralıkta his5850 aldım.. karttan çok memnunum ama kutu içeriğinden oyun çıkmadı.. bu konuya önem veriyoruz diyorlar ama her marka verirken onlar vermiyordu.. bende mi çıkmadı diyeceğim ama kutu üstünde resimde yok.. mw2 veriyor olsalardı o zmn dahada memnun olurdum firmadan ama en azından dirt2 çıkmalıydı.. mail atmak lazım aslında ama neyse..
  • Öncelikle Tüm sorularımı illettiginiz için teşekkürler Mesut Hocam , Sonrada Video için elinize saglık.

    Şimdi gelelim Hakan Aba , müdürümüze.
    Video başlarında Dx11 in satış politikası oldugunu , Dx11 test edecek bir olayımızın bile olmadıgını söylediniz.Sonrada bence sırf Dx11 diye kart alan kullanıcı fazla yok , iyileştirmeler ve güç tüketimi yüzünden alınıyor filan dediniz , Yeme bizi diyorum sadece Hakan hocam size.

    Kimse 4870 varken 5770 i dx11 olmasa almazdı , Dx11 olmasa zaten Ati 5000 Serisini çıkarmazdı.
    Ben gidecemde senede 5-10TL fazla ödemeyim dile 5770 alacam , hiç mantıklı değil bukullanıcı açısından. İnfinyt teknolojisi çok iyi bir başarım fakat kullan kesim belli %0.01. HD5850-HD5870 seriside dahil Ati 5000 serisinden 2milyon kart satıldıysa %80 i Dx11 destekli diye satıldı hiç birbirimizi yemeyelim , Dx11 başarıya ulaşmış bir satış politikasıdır zaten itirazımız yok.

    Oyun koymak kutuya iyi fikir , CF köprüsü konusunda sevindim ama bunu tüm His alanların duyması gerekli. Sürücü CD sine bunu belirtmeniz lazım.

    Kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 2 Şubat 2010; 20:23:50 >




  • @Speed-Step

    Artık videolarda neden HD seçimi yok? Son bir kaç videoda dikkatimi seçti de. Acaba sadece ürün incelemesi yaptığınız videolarda mı HD seçimi yapabiliyoruz?
  • @Sisili

    Merhaba,

    HD video'nun sunucuya aktarımı bitmediği için videoyu ilk SD olarak yayına koyduk. HD sürümü şimdi aktif oldu dilerseniz izleyebilirsiniz.

    Bazı videolarda ise hem işleme süresi uzun süreceği hem de boyut olarak büyük olacağı için HD sürümüne yer vermiyoruz. Yoksa bütün videolarımız 720P olarak arşivlenip saklanıyor.
  • Emeğinize sağlık. Güzel bir söyleşi olmuş.
  • harikasınız mesut bey, ülkemizde sizin gibilerin olmasından gurur duyuyorum gerçekden.

    güzel başka söyleşileriniz bekliyoruz
  • Güzel söyleşi, teşekkürler . Diğer firmalarla da söyleşi yapmanızı bekliyoruz ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.