Bildirim
5800 XM Radyo'da Donma Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçenlerde aynı sorun bende de oldu. Tipik Nokia bugları işte..
Umarım en kısa sürede düzeltirler. -
V40 ise ne yazıkki son sürümde radyo da problem var,
Bir sonraki güncelleştirme de çözülür mutlaka. -
aynısı bende de var katılıyorum tez zamanda çözmeleri gerekir önemli bir konu hadi rds neysede radyosuz olmaz abi -
v40 da radyoda ne gibi sorun var ki ? -
bende product değiştirip v40'a geçtim. radyo problemi bendede var.
ayrıca turkcell mobiltv uygulamasınıda kullanamıyorum. büyük ihtimal v40'daki sorun dediğiniz gibi farklı bir ülkedeki güncellemeyi kullanmış olmamızdan kaynaklanıyor. zaten şebekeyle iletişimde probleme radyo en büyük örnek.. -
radyo donma olayı bende de var ayrıca RDS de çalışmıyo... -
bende de var napcaz -
benide yazın çözüm yokmu peki -
v40 değilim ama bende de var -
ben buugn bi nokia shopa gidiyim bakalım ne diyecekler -
merhaba bendede aynı sorun vardı bir haftadır mücadele veriyorum arkadaşlar bu konuda yasa belli madde 4 ve 11 ben bu konuda nokianın bu cihazı toplaması yönünde girişimde bulunacağım lütfen sıkıntılı olan arkadaş benimle irtibat kursun barisozkan@ttmail.com -
Merhaba arkadaşım ;
Forumdan gördüğüm kadarıyla 5800 xm kullanıyorsun ve bir çok kullanıcı arkadaş gibi radyosunda sıkıntı yaşamaktasın nokianın servisleri bunu kabul etmiyorlar böyle bişey yok diyorlar ben bu ürünün ayıplı sayılarak toplatılması yönünde araştırma yaptım gerekli yasa ve mevzuat var senden ricam bu hareketime destek vermendir.benim telefonum şu an serviste adamlarla bir kavga etmediğimiz kaldı bu arada cihaz 20 günlük ayrıca benimde kasa açıklığı var ama servsin dediği bu standart birşeymiş bu kararıda orada bulunan başka bir 5800 a bakarak söyledi düşünün ondada kasa açıklığı var diye normal bişey diyebiliyor ve yapamıyacaklarını söylüyor bence ürün ayıplı tekrar desteğini bekliyorum..
Selamlar.. -
v.40 tan once yoktu bu problem. 40 ile geldi. son versiyonu yukleyince geçebilir diye tahmin ettim ama nafile. v.50de de devam ediyor aynı problem -
dostum merhaba ;
ben yarım saate kadar servisten haber alacağım radyoya ilgili ve buradan paylaşacağım sende kasa açıklığıda varmı?üst xm köşesinde bastırınca hafif belli oluyor yada karanlık ortanda ekranın ışıklarını açınca ışık sızması varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: barisozkan
Merhaba arkadaşım ;
Forumdan gördüğüm kadarıyla 5800 xm kullanıyorsun ve bir çok kullanıcı arkadaş gibi radyosunda sıkıntı yaşamaktasın nokianın servisleri bunu kabul etmiyorlar böyle bişey yok diyorlar ben bu ürünün ayıplı sayılarak toplatılması yönünde araştırma yaptım gerekli yasa ve mevzuat var senden ricam bu hareketime destek vermendir.benim telefonum şu an serviste adamlarla bir kavga etmediğimiz kaldı bu arada cihaz 20 günlük ayrıca benimde kasa açıklığı var ama servsin dediği bu standart birşeymiş bu kararıda orada bulunan başka bir 5800 a bakarak söyledi düşünün ondada kasa açıklığı var diye normal bişey diyebiliyor ve yapamıyacaklarını söylüyor bence ürün ayıplı tekrar desteğini bekliyorum..
Selamlar..
De ki. Bir şeyin normal olması doğru olduğu anlamına gelmez. Normal sık olana denir, bu telefonların hepsinde bu sorun var ise ayıplı mala girer ve normal karşılanması mümkün değildir.
Evlendin, ama kız aslında kız çıkmadı. Babasına bu ne biçim iş dediğinde bizdekilerin hepsi böyle normal bir şey dese ne yaparsın diye sor. Kusura bakmayın çok ağır laf ama malesef bundan anlıyorlar. Sırf uğraşmayalım diye oyalıyorlar. Bir arkadaşları olsa 5 dakikada çözüyorlar sorunları.
Nokia ya gıcığım zaten. Şu N85 in bir de DST800 ün parasını alayım. 5800 ı da kırmızı kamera, radyo, kasa açıklığı diye servise vereceğim. He ben memnunum tekrar 5800 alacağım ama hem aklımda siyah renk var, hem de ilk alanlardanım pahallıya almıştım yani.
-
sabahtan beri servisin peşinde koştum saat 10 da verdim ki bir gün evvelden randevu almıştım öğlenden sonra 16 gibi aldım radyo problemi ordasıkıntı yapmadı format falan atmışlar ama eve geldim tekrar baktım yine donuyor aradım ve izah ettim iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim ürün ayıplı sayılır çünkü yasa öyle der kullanım kitapçığında ve broşüründe olupta cihaz üzerinde olmayan veya çalışmayan bir unsur varsa o ürün ayıplıdır der ve iade hakkı vardır der ama adamın bana savunması mahkemeye ver o zaman şeklinde oldu ya arkadaşlar gelin şu nokiyı ve bilgisiz teknik elemanlara layıkıyla ceza verelim birleşerek nokianın bu ayıplı ürününü toplatalım bu arada ben servisteyken telefonu almaya gittiğimde abartısız söylüyorum yarım saate 5 kişi geldi aynı dertten hepsine ayrı bişeyler söyleyip savdılar arkadaşlar durmayalım -
quote:
Orijinalden alıntı: barisozkan
sabahtan beri servisin peşinde koştum saat 10 da verdim ki bir gün evvelden randevu almıştım öğlenden sonra 16 gibi aldım radyo problemi ordasıkıntı yapmadı format falan atmışlar ama eve geldim tekrar baktım yine donuyor aradım ve izah ettim iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim ürün ayıplı sayılır çünkü yasa öyle der kullanım kitapçığında ve broşüründe olupta cihaz üzerinde olmayan veya çalışmayan bir unsur varsa o ürün ayıplıdır der ve iade hakkı vardır der ama adamın bana savunması mahkemeye ver o zaman şeklinde oldu ya arkadaşlar gelin şu nokiyı ve bilgisiz teknik elemanlara layıkıyla ceza verelim birleşerek nokianın bu ayıplı ürününü toplatalım bu arada ben servisteyken telefonu almaya gittiğimde abartısız söylüyorum yarım saate 5 kişi geldi aynı dertten hepsine ayrı bişeyler söyleyip savdılar arkadaşlar durmayalım
Videoya çek öyle ver. Servise git ve bağır çağır. Elbet biri sus diye ilgilenir senle. De bakın hep aynısı oluyor. Bakıyorlar radyo çalışıyor geri gönderiyorlar.
Kardeşim bu 5 dakikada olmuyor. Bir kaç saat içinde oluyor. Bazen de açar açmaz diye. Ayrıca bakın hala RDS çekmiyor diyin. Bu önceden vardı. Yazılım güncellediniz artık yok de. İlla arkadaşımın yaptığı gibi klavyeyi birilerinin kafasına mı vurmam gerekiyor. O zaman mı ciddiye alacaksınız beni de. Yüsek sese de devam. Ve iade talebi ile telefonu servise ver. Sadece iade. Servis formunu iyice incele. Ve telefonun o günki gazete üzerinde fotografını çek ayrıntılı olarak ve sakla.
Sonra da THH ye git. Cihaz gene tamir edildi denirse alma. İadeli Taahütlü ihtarname çek. Falanca tarihte aldığım cihaz şu şu şu tarihte servise gitmiş onarılamamıştır. Fatura tutarım olan filanca tutarın iadesini istiyorum diye. Dönmek zorundalar. Şikayet var a da yazın şikayetinizi. Bu onunun linkini de atın nokia ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 25 Nisan 2010; 8:14:06 >
-
Dostum bende de aynı sorun var önce v5 te düzelcek dediler büyük bir hevesle bekledim sonra v5 i yükledim ama aynı sorun devam ediyor birde music programında bul vardı onuda kaybetmişler bende daha önce d900i vardı ve hiçbir sorunu yoktu galiba birdaha nokia almayacağım bugüne kadar 10 tane telefon kullandım ben böyle bir saçmalık görmedim. Birde arkadaşlar sizdede arasıra music programından music dinlerken donma oluyormu? Yoksa sade benim telefona özgü birşey mi donma olayı gerçi seyrek oluyor radyoya göre ama oluyor bazen video kaydı yaparkende donuyor ilk kullandığım nokia çok sağlamdı bu aldığım ikinci nokia telefon oldu zaten ona güvenerek aldım ama bir daha tövbe -
Arkadaşlar bu konuda ilerleme var mı?
Ben de bazen radyo hiç açmıyor. Mp3 açıyorum , açılıyor. ama radyodan hiç ses gelmiyor.
Telefonu aç kapa yaparsam düzeliyor
Benzer içerikler
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- ithalatçı garantili ne demek
- gprs nedir
- play protect nedir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- yenilenmiş telefon ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X