Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce kontrol ettim benimde siparişim 3. günü ürünlerininiz çıkışa hazır olarak görünüyor şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım bu sitede birazda şans işi :)
  • ** numaralı siparişinizin paketlemesi tarafımızdan tamamlanmıştır.

Kargo firması tarafından kayıt altına alınacak ve “taşıma irsaliyesi” kesilecektir. Kargo Firmasının bünyemizde çalışan personeli bulunmakta olup sırası ile en kısa sürede işlemi tamamlamaya çalışmaktadırlar. Kendi merkezi kargo takip sistemlerine bu bilgileri aktarmalarından sonra siparişinizi kargo firmasından takip eder durumda olabileceksiniz.

Siparişinizin online takibi ortalama 1 saat içinde sipariş takip sayfanıza aktarılacaktır.

Gönderilen Ürünler
    Ürün Adet Gönderim Tarihi
    Logitech V550 Nano Cordless Laser Mouse (OEM) 910-001129 1 11.02.2010

Siparişinizin kargodaki durumu takip etmek için tıklayınız: Yurtiçi Kargo
    Not: Online kargo takibi siparişinizin kargo firmasına tesliminden itibaren en geç 24 saat içinde yapılabilmektedir.
  • bugun 2 mail geldi İlkinde ürünün gecikmesinden dolayı özürlerini belirtiyolardı ve gecikmenin kendilerinden kaynaklanmadığından bahsediyolardı. İkinci mailde ise ürünümün kargoya verildiğinden bahsediyordu. 7sinde sipariş verdim 11 inde kargolandı
  • Şuan stokta ve super hızlı gönderide...
  • O'mu bu'mu derken vatandan Logitech MX-1100 Cordless Laser Mouse aldım 64tl gayet güzel bir mouse
  • Merhaba arkadaşım bende aynı mause'tan alacaktım fakat alıcısı çok büyük sanırım yoksa şekli süper eğer alıcısı ufakta ben yanılıyosam bilgi verirsen sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

O'mu bu'mu derken vatandan Logitech MX-1100 Cordless Laser Mouse aldım 64tl gayet güzel bir mouse

• arkadaslar ürün kargolandı diyor su anda
  • Evet nihayet ürünler kargolanmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

arkadaslar ürün kargolandı diyor su anda

Evet yoldaymış ürün....
  • SİPARİŞ VERDİGİM GÜN KARGOLANDI ÜRÜN
  • Ben de sipariş vereceğim ama Hepsiburada'ya sabahtan beri giremiyorum
  • Merhaba, ürünü kargodan teslim aldım. Farenin altı hafif kirli ve hafif çizikler var. Kaymayı sağlayan plastikler de de hafif çizikler mevcut. Fare üzerindeki logitech armasında bile çizikler var.
    Kısacası ürün kulllanılmış. Hepsiburada 2. el ürün sattığını beyan etmesi gerekiyordu. Ürünü geri gönderip göndermemekte kararsızım. 2. el ürün satacaklarını hesaba katmamıştım hiç. Bekleme, geç gönderme vs gibi aksaklıklara razıydım alırken. Ama bu da HB nin kendisini ne kadar geliştirdiğine dair bir işarettir. Her zaman beklediğiniz hakaret ve haksızlıkların bir adım önünde olmayı başarıyorlar.
    Artık benim HB ile alışveriş maceram bitmiştir. BU kadarını kaldırmam ve kabul etmem mümkün değil.
  • ben ürünü teslim aldım bugun
    ürün gayet güzel alıcısı çok iyi
    kutu içinden 3 tane takma aparatı çıkıyor 2 tane beyaz poşet içinde anladığım kadarıyla temizleme ile ilgili bantlar var
    1 tane uzun usb kablo var kablonun diğer unuccda masaya oturacak bir kısmı var ve masaüstü pcde kullanmak istiyorsanız alıcıyı bunun üzerine takıyorsunuz
    beyaz küçük kutu olarak geldi ve piyasadaki şeffaf kenarları preslenmiş kutuyla gelmiyor.
    ürün 2 pille çalışıyor ve altında açma kapama tuşuda var USB ksblosunu görünce korkmayın ürün nano alıcılı ve alıcı mouse ın içiresinde
  • HAY ŞANSIMA ARKADAŞ ürün geldi ama nano alıcısı yok, o kadar nano ki görünmüyor, offf ya bu hepsiburada iyice sapıttı arkadaş, şimdi geri yolla yeniden bekle falan lanet olsun, almasaydım keşke bin pişman ettiler
  • mouse ta kapağı çıkardınmı pil konulan
    o kapağın içindenden çıkıyor mouse un içine takılı olarak
  • evet kkullanım klavuzu gibi zımbırtıda gösteriyor yerini, zaten çizik ürün, üstü altı , bazı yerleri boyası gitmiş gibi, içinde alıcı da yok,

benim şaşırdığım nokta hepsiburada hangi cesaretle böyle sapıtabiliyor bunu anlamıyorum, herkesi çantada keklik sanıyorlar, bir daha asla ürün almam inşallah çok kişi de bırakır alışverişi, acer bir bu iki heryerde kötülemek farz.
    10 gün bekle, gelen ürüne bak yahu, yazıklar olsun.

buna şans işi diyen arkadaşlar, 3 senedir ben de öyle diyordum, tıkır tıkır site çalışıyor sorun yaşamadım diye ama bu 2. yaşadığım büyük sorun, ilkinde de saolsunla fatura yollamadılar ürünle ilgili falan fıstık,

kese döner sap döner...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

HAY ŞANSIMA ARKADAŞ ürün geldi ama nano alıcısı yok, o kadar nano ki görünmüyor, offf ya bu hepsiburada iyice sapıttı arkadaş, şimdi geri yolla yeniden bekle falan lanet olsun, almasaydım keşke bin pişman ettiler

Evet pil takarken nanoyu orda göreceksiniz.
  • Ben de teslim aldım ürünü, mouse çok şık çok hoş, ben de alıcısı çıkmadı sanmıştım ama kapağını açınca gördüm...

Kutunun içinden Mouse, 2 adet Duracell marka AA pil, nano alıcı, çok şık bir USB uzatma aparatı, yine çok şık metal bir kutu içerisinde mouse'u laptopa takma aparatları (3 adet) ve bu aparatı çıkarmaya yarayan plastik parça çıktı...

Scroll'un iki modu var anladığım kadarıyla, birincisi normal mouse'lardaki gibi, ikincisi sürekli dönebilen şekilde...çok hızlı tarama yapıyor gerçekten...

Bu arada kutudan CD çıkmadı, bu scrollu sağa ve sola hareket ettiren tuşları nasıl geri ve ileri (internet explorer için) komutlarına ayarlayacağız?
  • Bu üründe notebook için yazıyor ama masaüstü için de sorunsuz kullanılabilir değil mi arkadaşlar?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahiretcell

Merhaba arkadaşım bende aynı mause'tan alacaktım fakat alıcısı çok büyük sanırım yoksa şekli süper eğer alıcısı ufakta ben yanılıyosam bilgi verirsen sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

O'mu bu'mu derken vatandan Logitech MX-1100 Cordless Laser Mouse aldım 64tl gayet güzel bir mouse

Evet bayağı bir büyük notebook kullanımı için zorluyor bu büyüklükteki bir alıcı....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.