Şimdi Ara

Mozilla; N900- Maemo 5 için hazırlanan Firefox'u yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en popüler ikinci internet tarayıcısının geliştiricisi Mozilla, Nokia'nın mobil internet cihazı N900 diğer bir deyişle Maemo-5 platformu için hazırladıkları Firefox Mobile'ı kullanıcılara sundu.


    Yapılan açıklamada Firefox'un mobil ortama taşınmasının Mozilla'nın nereden olursa olsun tek bir internet sunma görevinde yeni bir adım olduğunun altı çizildi. Geliştiriciler, güvenlik, performans ve kişiselleştirebilen Firefox'un şimdiye kadarki en gelişmiş mobil tarayıcı olduğunu ve her yerden en iyi internet deneyimini sunması için özelleştiğini belirtiyorlar. Mozilla'nın Maemo 5 için hazırladığı Firefox, Weave eş zamanlamasıyla bilgisayarınızda kullandığınız Firefox'daki kişisel içeriklere (sık kullanılanlar, şifreler gibi) sahip olabiliyor; AdBlock Plus, URL Fixer, TwitterBar gibi eklentilerle uyumlu çalışıyor. Mozilla'nın mutlaka yükleyin dediği Youtube Enabler eklentisi de internette gezinmenize ara vermeden N900'den Youtube'deki videoları izlemenizi sağlıyor.


    N900 kullanıcıları, flash'ı ortadan kaldıracak denilen HTML5'ı da destekleyen Firefox'u 30 dilde firefox.com/mobile sitesini ziyaret ederek yükleyebilirler.








  • walla şu N97'i aldık, beğenerekte kullanıyoruz ama N900'de insanı heyecanlandırmıyor değil hani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    walla şu N97'i aldık, beğenerekte kullanıyoruz ama N900'de insanı heyecanlandırmıyor değil hani..
  • telefonu aldm ve tek kelimeyle muhteşem :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    telefonu aldm ve tek kelimeyle muhteşem :D

    nerden ve nasıl aldın:D
  • yoksa telefon çıkmadan telefonun çakmasımı çıktıda onu aldın:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 78erhan78

    yoksa telefon çıkmadan telefonun çakmasımı çıktıda onu aldın:D


    Donanımhaber ikinci el bölümünü takip etmenizi öneririm, keza hangi telefonu hangi gün çıktığını, ikinci ele düştüğü günün tarihi itibari ile öğrenebiliyorsunuz..
  • Kısmetse bu canavarı ABD'den getirteceğim. Heyecanla yaz aylarının gelmesini bekliyorum.
  • telefon elimde ve yaklasık 3 aydır kullanıorum... tek kelime ile mükemmel.. daimi nokia kullanıcısıyım ben o yüzden nokia'dan alıstıgm bazı eksiklikleri var..
    bluetooth'la yalnzca resim yollanıyor.. kalem olarak bildiğimiz işaretleme işlemi yok.. 5800'da kullandım onda enazından seceneklerden ''işaretle'' secenegi vardı ama bunda oda yok.. ve kamerasi mükemmel olmasına ragmen video modunda flash yok.. flash olsa gece mükemmel video cekicek.. onun dısında biraz zman gecip işletim sistemine uygun programlar bekliorum..
    almayı düşünen arkdslar doğubank'ta kacak olarak gelmiş cihazları pasaport vasıtasıyla herhangi bi operatöre gidip kaydettiriosunz ve sorunsuz kullanıorsunz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.