Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Hakan Akdoğan Akrobasi Gösterisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam büyük finalde desteklerinizi bekliyoruz DH ahalisi!

Kaçıranlar için yarı final performansı:

Yeni video:http://www.facebook.com/group.php?v=photos&gid=270346482504#!/video/video.php?v=1126273937221&oid=270346482504

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 21 Mart 2010; 17:33:06 >

• Çalıntı
  • işte insanların emeğine saygısı olmayan anaokulu bebesi yukarıdaki arkadaş. hiç takma böylelerini..

gerçekten muhteşem bir gösteri yaptı hayranlıkla izledik.
  • evet süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Çalıntı

Sağ üstte çıkış butonuna tıklayınız.
  • o aletteki, yaptığı hareket tek hareketti. açtı kapadı bacakları hesapta ama yemezler. diğerleri idare ederdi.. heee kulplu beygir hareketi yaptı bak o hareketi takdir ettim. o da 22 sene jimnastikten sonra olsun yani. ben de evet derdim ama bi sonraki turda elerdim abartılcak bi gösteri değildi
  • Arkadaş aynı tarz hareketleri yabancı versiyonda yaptılar zaten... Herif aynen kopyalamış ve becerememişte... Aptal aptal bacagını acıp kapıyor bunamı bravo dememiz lazım. Tek güzel hareketi o yukarı dogru merdiven cıkma zımbırtısıydı ki o da çalıntı işte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

o aletteki, yaptığı hareket tek hareketti. açtı kapadı bacakları hesapta ama yemezler. diğerleri idare ederdi.. heee kulplu beygir hareketi yaptı bak o hareketi takdir ettim. o da 22 sene jimnastikten sonra olsun yani. ben de evet derdim ama bi sonraki turda elerdim abartılcak bi gösteri değildi

Yabancı biri olsa idi ağzınız açık izlerdiniz ama :)

Bence gayet güzel,helal olsun.

yabancısını da izledik kardeşim. adam türlü atraksiyonlar yapıyordu. bacağı aç kapa yapmıyordu yalnızca

• quote:

Arkadaş aynı tarz hareketleri yabancı versiyonda yaptılar zaten... Herif aynen kopyalamış ve becerememişte... Aptal aptal bacagını acıp kapıyor bunamı bravo dememiz lazım. Tek güzel hareketi o yukarı dogru merdiven cıkma zımbırtısıydı ki o da çalıntı işte...

Oradan imrenmiş olabilir bu çalıntı olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca buyur sen çal da aynı hareketleri yap ayakta alkışlayalım. Komik olmayın.
  • quote:

Arkadaş aynı tarz hareketleri yabancı versiyonda yaptılar zaten... Herif aynen kopyalamış ve becerememişte... Aptal aptal bacagını acıp kapıyor bunamı bravo dememiz lazım. Tek güzel hareketi o yukarı dogru merdiven cıkma zımbırtısıydı ki o da çalıntı işte...

Ben bakındım ama bulamadım.
    Videosu varsa orijinalinin lütfen paylaşır mısınız?
  • quote:

Zaten dünyada bir kaç kişi yapıyor dedi.
  • Adam çıkmış apış arasının açıp kapıyor bizdende bunu begenmemizi bekliyorlar

O ne embesilce bi harekettir ya.

Bi dakika orjinali bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 31 Ocak 2010; 16:58:52 >
  • ORginalini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

ORginalini bekliyoruz
  • quote:

Adam çıkmış apış arasının açıp kapıyor bizdende bunu begenmemizi bekliyorlar

O ne embesilce bi harekettir ya.

Bi dakika orjinali bulayım.

Yazık ya. Üzülme bi gün sen de bi şey becerirsin
  • eğer bu hareketi sadece ben yapıyorum deseydi çalıntı diyebilirdiniz ama adam zaten söyledi bir kaçkişi yapıyor diye, kaldı ki o kadar kolaysa çalmak hadi sizde çalın biz de görelim... Emeğe saygı, hareketin birinde patenti mi var? Tescillemişler mi? Spor alanında çalıntı nasıl olur anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

eğer bu hareketi sadece ben yapıyorum deseydi çalıntı diyebilirdiniz ama adam zaten söyledi bir kaçkişi yapıyor diye, kaldı ki o kadar kolaysa çalmak hadi sizde çalın biz de görelim... Emeğe saygı, hareketin birinde patenti mi var? Tescillemişler mi? Spor alanında çalıntı nasıl olur anlayamadım...

Aynı program formatında yapıyorsa tabi ki eleştiririz... Hadi eskisinden iyi yapsa tamam maşallah deriz bide beceremeyip eline yüzüne bulaştırmış nesini savunacağım. Bir kaç kişi yapıyor demesi aklamaz ki kendini bunu yetenek sizsiniz Amerika'da yaptılar diyeydi o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

eğer bu hareketi sadece ben yapıyorum deseydi çalıntı diyebilirdiniz ama adam zaten söyledi bir kaçkişi yapıyor diye, kaldı ki o kadar kolaysa çalmak hadi sizde çalın biz de görelim... Emeğe saygı, hareketin birinde patenti mi var? Tescillemişler mi? Spor alanında çalıntı nasıl olur anlayamadım...

Aynı program formatında yapıyorsa tabi ki eleştiririz... Hadi eskisinden iyi yapsa tamam maşallah deriz bide beceremeyip eline yüzüne bulaştırmış nesini savunacağım. Bir kaç kişi yapıyor demesi aklamaz ki kendini bunu yetenek sizsiniz Amerika'da yaptılar diyeydi o zaman

Tartışmaya dahi gerek yok düz yolda düzgün yürüyebildiğnden şüphe etmeye başladım

• Çok hoşuma gitti beğendim açıkcası . Bayrak hareketini o kadar saniye normalde yapmak bile bizler için zorken adam neler yapıyo , bu ne lan diyoruz . Harbi fazla aç gözlüyüz. Bence süperdi .
  • adam daha ne ne yapsin? iyi şovdu, boş konuşmanın lüzumu yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.