Şimdi Ara

YENİ HOMETECH NEW DECODER DivX 567 DVD/DivX Player V1.0 Frimware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar klasörün içinde New decoder cihazı için A,B, ve orjinal yazılım bulunmaktadır.

A klaörünün içinde ne gibi değişiklikler var ?

* Bazı buglar ( imla hataları..vs düzeltilmiştir)

* Fontlar değiştirilmiştir.Font olarak arial,verdana stilleri eklenmiştir.

*Bazı kelimeler türkçeleştirilmiş ( tamamı henüz türkçeleştirilmemiştir çalışmalar sürdürülmektedir )

B klaörünün içinde ne gibi değişiklikler var ?

* Bazı buglar ( imla hataları..vs düzeltilmiştir)

* Fontlar değiştirilmiştir.A klasöründen tek farkı fontlar biraz daha büyütülmüştür ( A klasöründeki yazılımı yükleyip fontlar

küçük derseniz B klasöründeki yazılımı yükleyiniz. )

*Bazı kelimeler türkçeleştirilmiş ( tamamı henüz türkçeleştirilmemiştir çalışmalar sürdürülmektedir )

Şimdilik bu kadar.....

NOT: YAZILI YÜKLEDİKTEN SONRA CİHAZINIZDA OLUŞACAK ZARARLARDAN NE TURKEY FORUM SİTESİ, FORUM DONANIM HABER SİTESİ NEDE BEN SORUMLUYUM.SORUMLUK YAZILIM YÜKLEYEN KİŞİYE AİTTİR .YAZILIM YÜKLEYEN BU MADDEYİ ŞİMDİDEN PEŞİN ETMİŞ SAYAR !!!

NOT 2: CÜMLE HATALARI, İMLA HATALARI,YAZIM YANLIŞI..VB GİBİ HATALARI GÖRÜRSENİZ BURDA BELİRTİNİZ BİZ GEREĞİNİ YAPARIZ.

NOT 3 :BU YAZILIM SADECE DIVX-567 NEW DECODER İÇİNDİR.BİR ÖNCEKİ VERSİYON ( DIVX-567 ) UYUMSUZDUR.
    MODELİNE UYGUN YAZILIMLAR KULLANILMAZ İSE DVD BOZULACAKTIR.EĞER ESKİ MODELE YÜKLEMEYE KALKARSANIZ TEKNİK SERVİSLİK OLURSUNUZ !!!!

NOT 4: YAZILIM NASIL YÜKLENECEĞİ KLASÖR İÇİNDE BELİRTİLMİŞTİR.

LİNK:

DÜZENLENECEK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 31 Ocak 2010; 13:59:26 >

• yazılımı yükleyen arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyoruz.
  • Büyük bir heyecanla yükledim ancak ne yazık ki çok büyük hatalar içeriyor update dosyaları.

A klasörü içerisindeki firmware dosyasını yükledikten sonra menüm aşağıdaki resim gibi oldu.

YENİ HOMETECH NEW DECODER DivX 567 DVD/DivX Player V1.0 Frimware

B klasörü içerisindeki firmware dosyasını yükledikten sonra ise menüm ve ana ekranım aşağıdaki resimler gibi oldu. Altyazılara bakmadım bile. Umarım bu hatalar göz önüne alınarak daha dikkatli ve daha verimli sonuçlar elde edilir.

YENİ HOMETECH NEW DECODER DivX 567 DVD/DivX Player V1.0 Frimware  YENİ HOMETECH NEW DECODER DivX 567 DVD/DivX Player V1.0 Frimware  YENİ HOMETECH NEW DECODER DivX 567 DVD/DivX Player V1.0 Frimware

• Bu orijinal bir sürüm değil anladığım kadarıyla.
    dangerous arkadaşın verdiği ekran görüntülerine bakılırsa hiç yüklemeye gerek yok.
    Yine de teşekkürler.Gelişmeleri bekliyoruz.
  • arkadaşlardar dikkatsizlikten kaynaklanan teknik bir hata olmuştur.Bugüne kadar tüm firmaların yazılımları hazırlanıp sorunsuzca hazırlanmıştır taki hometecde böyle bir sorun olduğu için yazılımları yükleyen arkadaşlar dan özür dileriz.

geçici olarak dosyalardan linkler silinmiştir.
  • ben şimdi aralın sitede gördüm new decoder ı indirmek için tıklayın falan diyordu sen burda eski sürümde çalışmaz demişsin eski sürüme new decoderı yüklesek sonra senin yazılımı yüklensek olurmu yani kısaca eski sürümlere new decoder yükleniyormu çoğu yerde eski sürüm bulunuyor ve sanırım eski sürümü alıcam eğer yüklenmiyorsa bekleyip new decoderlının stoklara gelmesini bekleyeceğim cevaplarınız için teşekkürler
  • Eğer ürünü sıfır alacaksanız New decoder yazmayanını çok zor bulursunuz. Çünkü firma yeni bir çip firmasıyla çalışıyor artık ve ürünler yeni çipli geliyor. O sebepten ötürü yeni yazılımlar eski çiple uyum sağlamıyor. Eskiler de yeni çiolerle uyum sağlamıyor. Aralın sitesindeki yazılımlar New decoder içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ürünü 0 alıcam ve eskinin artık olmadığını söyleyince rahatladım yarın hayırlısıylan new decoderı alıyorum aslında philips dvp3260 ı alıcaktım ama hiç bir yerde bulamadım yorumlarda anladığım kadarıylan buda iyi bir alet cevabın için teşekkürler
  • Ürün gayet başarılı , ama bu çip değişme olayından dolayı firmware güncelleme işi çok yavaşlamış hatta durmuş. Ürünü aldığında altyazı sorunu yaşarsan burda farklı programlarla altyazı sorununu çözdük , size de yardımcı oluruz:
  • ben bir şey daha sorucam ürünün new decoder olup olmadığını nereden anlıycam kutusunda ve üründe yazıyor diye okudum ama okunaklı ve büyük bir şekildemi yazıyor yoksa barkodunda filanmı tam olarak neresinde yazıyor, altyazı problemi inşallah yaşamam ama eğer yaşarsam etceğiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :D
  • Hocam direkt cihazın üstüne bak ön panelde sağda yazıyor.
    Kutusuna çok güvenme derim.Bazı satın alan arkadaşların kutularında yazıyordu,cihazları eski dekoderli çıktı.
  • new decoderı aldım şimdi denemeler yapıyorum kılavuza filan bakıyorumda bu yeni yazılımını yüklesemmi yüklemesemmi hiç emin değilim anladığım kadarıylan problem yaşayan çok :(
  • arkadaşlar new decoder için hazırlamış olduğumuz yazılımlarda teknik hatadan dolayı bazı arkadaşlarımız problemler yaşamaktadır.Yazılımlar hazırlanmış tekrar gözden geçirilmiştir en kısa sürede yayınlanacaktır.Hatalı yazılımı kesinlikle cihazlarınıza yüklemeyiniz.

New decoder orjinal yazılımını kesinlikle eski modellere yüklemeyiniz.Uyumsuzluk problemleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar new decoder için hazırlamış olduğumuz yazılımlarda teknik hatadan dolayı bazı arkadaşlarımız problemler yaşamaktadır.Yazılımlar hazırlanmış tekrar gözden geçirilmiştir en kısa sürede yayınlanacaktır.Hatalı yazılımı kesinlikle cihazlarınıza yüklemeyiniz.

New decoder orjinal yazılımını kesinlikle eski modellere yüklemeyiniz.Uyumsuzluk problemleri vardır.

Miralay25,
    Yazılım konusunda bir gelişme var mı?
    Ben Aral firmasına mail yollayıp yeni yazılımı beklediğimizi söyledim. Cihazla ilgili aklıma gelen problemleri yazdım. Aynı gün bana e-posta yoluyla yeni bir MTK.BIN dosyası yolladılar. Cihaza yükledim. Altyazılar için küçük-orta-büyük şekilnde üç seçenek yapmışlar, büyük altyazı biraz daha okunaklı olmuş eskisine göre. Ancak bu yazılmı yükleyince HDMI çıkışında ses ve görüntü kayboldu. Bence bu önemli bir sorun...

Firmaya yolladığım e-postada saydığım problemler şunlar:
    1) Altyazı için “büyük” seçeneği seçili olsa bile altyazı boyutu hala küçük. Biraz daha büyük bir boyut seçeneği olmalı.

2) Bazı uzun altyazılar alt satırda devam etmek yerine yarım gösteriliyor.

3) Bazı altyazılar ekranda çok kısa süreliğine görünüyor (orjinalde böyle olmamasına rağmen)

4) Bazen filmin rastgele bir anında altyazılar kayboluyor ve yeniden getirmek için filmi durdurup (pause değil, stop) yeniden başlatmak gerekiyor. Yeniden başlatıp kaldığım yere kadar ileri sardırınca problemsiz devam ediyor.

5) USB’deki dosya isimlerini yeterli uzunlukta göstermiyor. Mesela USB bellekte “How I Met Your Mother” dizisinin 3. sezonunun ilk 5 bölümü yüklü diyelim. Bellekteki dosya isimleri şu şekilde: “How_I_Met_Your_Mother_S3E1.avi” , “How_I_Met_Your_Mother_S3E2.avi”, “How_I_Met_Your_Mother_S3E3.avi” diye gidiyor. Cihaz dosya isimlerini yeterince uzun göstermediği için hepsi “How I Met Your Mot” gibi birşey görünüyor. İzlemek istediğimiz bölümü seçebilmek için hepsini tek tek açıp bakmamız gerekiyor.

6) Altyazı seçerken mevcut atyazılar adlarıyla listelenebilirse güzel olur. Aksi halde yine yukarıdaki örnekte olduğu gibi 5 bölüm arasında uygun altyazıyı bulmak için hepsini tek tek seçip konuşmadaki sesle altyazı birbirini tutuyor mu diye aramak gerekiyor.

• Bildiğim kadarıyla çalışmaları farkli kod biçimi nedeniyle son buldu.
  • Bana new decoder ın martta çıkan yazılımı lazım upload edecek biri var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.