ARKADAŞLAR LİGTV MİG TV YOK.... BİTTİ O OLAY BOŞUNA ARAMAYIN... BANA DA Bİ DAA MESAJ ATMAYIN....
ALTTA DAHA ÖNCEDEN YAZDIGIM ADRES FELAN BUNLAR ZATEN ACIK OLAN Bİ LİNKTİ... YANİ ORTADA Bİ SİTEYİ KIRMAK FELAN GİBİ Bİ SAÇMALIK YOK... AÇIKTI Bİ SÜRE VE ARTIK YOK....
BU MESAJI BOSUNA KENDİNİ BELES LİGTV HEVESİNE KAPTIRIP GOOGLE A BEDAVA LİGTV YAZIP BENİ BULANLARA Bİ UYARI OLARAK YAZIYORUMM........ ********************************************* ÖNCEKİ MESAJIM ********************************************* Arkadaslar LİG TV yi internetten bedavaya 300k ile izlemek mümkün... Linki buraya yazmak istemiyorum.... Fazla yayılmasın dimi...Gerci belki siz bu mesajı okuyana kadar bile yayılmıştır ama neyse...Ban mail atarak öğrenebilirsinizzz..
askerde Hakkari Dag ve komando tugayı 1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM
Arkadaslar kusura bakmayın yeni üye olduğumdan takip edemedim forum konularını.. ama biliyo olmanıza sewindim... İşte mms adresi zaten forumda var bi konu daha... Neyse bundan sonra orijinal bişiler yazarıs artık...
Ses war ve goruntu yoksa bence bunun iki sebebi olabilir; birincisi windows media player in en son codec leri kurulu degil..Bunun icin media playerın en son versiyonu kurmalısın.. ikincisi baglantı hızından kaynaklanabilir.. Baglantı hızı duduk olursa media player görüntüyü arda arda yetiştiremediği için sadece sesi duyuyorsun.. Belki bi süre beklersen görüntü alabilirsin bu durumda.. Sana tavsiyem media player son versiyon yoksa kur we de biras bekle acilmasını..sabret
Arkadaslar öncelikle sunu söyliyim lütfen msnden bana ulasmaya calismayin..... Çünkü bende buraya yazdigim kadarini biliyorum. Ayrica yayın sürekli acik degil... Ya link degisti ya da mac gunleri aciliyor... Linki bende yeni edindigim icin deneme firsati pek bulamiyorum... we birde yayını nasıl izleyecegini bilmeyenler icin bi kolaylık olsun diye internet kısayolunu olusturdum... Assagidaki adresten cekebilirsiniz...
Merhaba, ben adsl yi yeni aldım ve azureus diye bir paylaşım programı duydum. Azureus hakkında bir bilgin var mı? yoksa başka paylaşım programlarımı tavsiye edersin. İyi geceler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msyilmaz007 -- 18 Ağustos 2005, 22:36:35 >
ARKADAŞLAR LİGTV MİG TV YOK.... BİTTİ O OLAY BOŞUNA ARAMAYIN... BANA DA Bİ DAA MESAJ ATMAYIN....
ALTTA DAHA ÖNCEDEN YAZDIGIM ADRES FELAN BUNLAR ZATEN ACIK OLAN Bİ LİNKTİ... YANİ ORTADA Bİ SİTEYİ KIRMAK FELAN GİBİ Bİ SAÇMALIK YOK... AÇIKTI Bİ SÜRE VE ARTIK YOK....
BU MESAJI BOSUNA KENDİNİ BELES LİGTV HEVESİNE KAPTIRIP GOOGLE A BEDAVA LİGTV YAZIP BENİ BULANLARA Bİ UYARI OLARAK YAZIYORUMM........ ********************************************* ÖNCEKİ MESAJIM ********************************************* Arkadaslar LİG TV yi internetten bedavaya 300k ile izlemek mümkün... Linki buraya yazmak istemiyorum.... Fazla yayılmasın dimi...Gerci belki siz bu mesajı okuyana kadar bile yayılmıştır ama neyse...Ban mail atarak öğrenebilirsinizzz..
resimdeki site şu an görüntü veriyor haberiniz olsun
Ufaltılmış ön izleme resmi
Bu link havadan başka bi şey değil
yaw kardesim burasi paylasim portali ahkam kesme memleeti degil adam hizmet veriyor iste gr bi bak siteye olmazsa ondan sonra gel konus. yayin yapiyor adam kameradan
dalgamı geciyorsunuz bu verdiğin adreste livesport italya dan maç veriyor insanları lütfen yanlış yönlendirmeyin ama ben haykonix adlı üyenin verdiği siteden izledim maçı haberiniz olsun
ya mur nez lütfen reklamını git başka yerde yap artık. yukardaki mesaja gelince ben ne yazmışım sen ne yazmışsın ben o msajı yazdığım zaman livesports konya-fb maçını yayınlıyordu 2. yarı yayınlanmadı galiba. ve de ben ordada yazdım 24 saat yayın değil livesports karışık maçlar yayınlıyor sen mesajı ne zaman yazmışsın bana italyan maçı var diyon.benim senin gibi boşu boşuna yalan bilgiler yazmama gerek yok . inanmıyorsan gidersin araştırırsın livesports u yayınlayıp yayınlamadığını görürsün. maç bittikten sonra yayın kapanıyor haberin olsun. alın size dosya diyosun doya doya izleyin diyosun içine ****.com dan print screen yapıp jpg dosyası yolluyorsun tamam sen git maçları aşağıdaki fake rar dosyanla izle bakalım. adres ten anlaşılıyoki sen aynısını trforum da da yapoıyosun. bravo sana .