lig tv yok diyoz anlamıyonuz bu nasıl iştir ya.böyle bişey yok adam manyak mı milyon dolarlık ihaleyi kazanıp.lig tv'yi illegal izletsin.ayrıca bu konu neden kilitlenmiyo anlamadım.ama benim mesajlarım siliniyo nedense.
Arkadaşlar Lig Tv Nin 1 Hafta Netten Seyrettim Ancak Onlar Lig Tv nin Kampanyaları dır !!! İnanmayın Lig Tv İzlicekseniz Modül+Yazılımla Tüm DİGİTÜRK AÇIKTIR !!!! Daha Ne Tartışıyonuz Şuan Nette Lig Tv Yoktur !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErmanPac -- 21 Kasım 2006; 19:05:28 >
aynen ya orda burda izlemek izledim izliyemedim olayları yalan %99 reklamcılar ayda 29 veriyorum paşa paşa izliyorum ne dert ne net ne bağlantı sorunsuz bide onu vermeyende 2 3 verip bi cafeden izler bi yerden ortam olur arkadaş türkiye şartlarında star tv ntv gibi kanalları bile netten izliyemezken bu saçmalıklara inananlarada gülerim.