Şimdi Ara

SİGARAYI CHAMPIX İLE BIRAKANLAR, BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER! (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.591
Cevap
166
Favori
1.430.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kutu champix almaya gittim doktor sallıyor mu bilmiyorum ilaç stoklarda kalmadı dedi eczaneden parayla alabilirmişim, 1 kutu hap bırakmak için yeterliymiş-miş 14.günde bırakmam lazımmış mış
    evrensel standartı 90 gün kabul olan ilaç kullanımı kadın kendi 14 güne indirdi
  • axi2934 A kullanıcısına yanıt
    Bir form verdiler onu doldurdum, galiba üst sınıf bağımlıyız test yapmaya gerek duymadılar

Hala içiyorum sabah sigaram şu an 4 oldu 5 olmak üzere gerçi 05:30 da uyanıp yola çıkıyorum

İnşallah kurtuluruz şu illetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kozbey -- 22 Ocak 2016; 8:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberq

Öncesinde champix ile 1.5 sene bırakmış tekrar başlamış 1.5 senedir de öncesine oranla daha fazla icmekteyim.önceden kahvaltı etmeden asla icemezdim 2 günde 1 paketi gecmezdim ama tekrar başladıktan sonra bu alışkanlıklarım yok oldu maalesef. sigarayı bıraktıktan sonra aslında nekadar keyif aldığımı anladım sigara içmekten ,tekrar baslayincada bu zamana kadar bırakmanın adını bile anmadim.gerçekten keyif alıyorum içmekten ama kokusundan nefret ediyorum ve ne kadar adını anmasamda içten içe bırakmam gerektiğini,en azindan ilerde Allah nasip eder bi evladim olursa onlara kötü örnek olmamak,eşimle ve onlarla daha fazla daha verimli vakit geçirmek için bırakmam gerektiğini biliyorum.

Ve hiç istemesende yine bırakma arefesindeyim is yerinde 8 arkadaşımla birlikte.anlayacağınız bütün şartlar oluştu destekcilerim yoldaslarim çok fazla ancak ben lanet olsun ki çok realist bi insanım duygularla gaza gelemiyorum biliyorum ömür boyu sigarayla savaşın devam edeceğini ve şimdiden yoruluyorum.bırakan herkese Allah yardım etsin biliyorum ki bu düşünmekle olmuyor nefis mücadelesi apaçık,nefsimizi torpuleyebildigimiz kadar insanız.

İçimi sizlere böyle dökmek istedim.

Herkese selam olsun,7 ay önce bu duygularla yazmıştım buraya birakicam demiştim ama bırakmadım fakat hiç aklımdan çıkmadı bırakma düşüncesi ve nihayetinde bugün ilacın 5. gunundeyim 28 ocakta bu iş bitmiş olacak tekrardan.bu kez eski hatalarımdan ders alıp hiçliğe gömmek istiyorum bu illeti.sigarasizda hayattan keyif alinabilecegini görmek istiyorum,aksini düşünmek istemiyorum,umarım o kadar aciz değilimdir.

• 27 aralık sabahı son sigaramı içmiştim.
    Bugün 26. Gün ve sadece 14. Gün çok canım istemişti onun dışında çok rahatım. Rüyamda içtiğimi görüp vicdan azabı çektiğim oldu. Yani ohhh ne güzel içiyorum miss demedim, lanet olsun dedim ki rüyaymış.
    Bu aralar boğazım tahriş oldu ve balgam atmaya başladım ancak öyle koyu değil.
    Sigrayı bırakanlara extra önerisi olan varsa açığım.
  • Sigarayı kafada bitirin abi gerisi kolay bu gibi şeyler sigara bırakmak isteyip bırakamayanlara para tuzağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambiri -- 23 Ocak 2016; 17:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yambiri

Sigarayı kafada bitirin abi gerisi kolay bu gibi şeyler sigara bırakmak isteyip bırakamayanlara para tuzağı

Arkadaşın çok afedersin ama boş hatta bomboş konuşuyorsun. Cidden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma davranışında bulunuyorsun.
    Sigara kafada falan bitmez. Seni azar azar öldürdüğünü bile bile bunca senelik tiryakiler pat diye bırakırdı göğüs ağrısında vs şikayette.
    Ben daha evvel denedim 1 gün dayanamadım şiş soktular kafama sanki. Ama bu ilaç resmen mucize. Bu kadar kolay mı bırakmak ? Bu ilaç ile evet çok kolay. Lütfen niyeti olanları baltalamayın burada. Şunu diyeyim
    1- ilk 3 gün aptallaşıyorsunuz boşluğa düşüyorsunuz ve çok kritik
    2- sinirlenince sırf psikolojik rahatlama isteği ile ararsınız.
    3- bu ilaçla bırakamıyorum demeyeceksiniz , bırakmak istemiyorum diyeceksiniz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 25 Ocak 2016; 14:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

27 aralık sabahı son sigaramı içmiştim.
    Bugün 26. Gün ve sadece 14. Gün çok canım istemişti onun dışında çok rahatım. Rüyamda içtiğimi görüp vicdan azabı çektiğim oldu. Yani ohhh ne güzel içiyorum miss demedim, lanet olsun dedim ki rüyaymış.
    Bu aralar boğazım tahriş oldu ve balgam atmaya başladım ancak öyle koyu değil.
    Sigrayı bırakanlara extra önerisi olan varsa açığım.

Bir kaç gün arayla bırakmışsız, umarım iyi gidiyordur. Bundan önce ilaçsız olarak defalarca bırakmayı denemiş, kısa süreli bırakmalar yaşamış bir insan olarak tavsiyem çay ve kahveden bir müddet uzak durmanı tavsiye ederim. Sigarayı ciddi manada çağrıştırıyor bu ikili. Alternatif olarak yeşil çay veya bitki çayı öneririm, rahatlatıcı etkisi oluyor.

• Beyler bugun ilacin 5. Gunu
    Sabah bi ilactan sonra 2 3 saat icemedim ama ogleden sonra devam sigaraya
    Suan a kadar tek etkisi eskiden gunde 1 paket icerdim smdi 11 12 ye dustu
    Tabi bazen kendimi erteliyorum sigara icin
    Bakalim ilerleyen gunlerde neler olucak

• Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum, ikinci ayı bitirmeme bir hafta kaldı. İlaç yazdırmak için randevu sistemine giriyorum en erken 8 Şubat olarak gösteriyor. Bu durumda dört günü ilaçsız geçirmek durumundayım, ya da son sekiz günü birer hapla geçiştireceğim. Okuduklarım ve araştırdıklarıma göre ilaca mümkün olabildiğince düzenli bir şekilde devam edilmesi tavsiye ediliyor. Dört günlük boşlukta tedaviyi sekteye uğratmaktan korkuyorum. Ne tavsiye edersiniz? (4-5 gün sonra ücretsiz alabileceğim için eczaneye 200 tl vermek de pek içimden gelmiyor ama sonra çare bunu da düşünebilirim)
  • Champixle sigarayı bırakalı 7. Aydayım ilk günümü hatırlıyorum forumda paylaştım arkadaş benimseniyor edebiyatı hikaye beyinde bitir ama krize girmeden beyinde bitirmek için doktor kontrolünde champix kullanılmalı

• Arkadaşlar bu ilacı bedava vermiyorlardı, bir değişiklik mi oldu. Nasıl nereye başvuruyoruz bir yardımcı olun lütfen
  • bu ilacı bedava vermiyorlardı bir değişiklik mi oldu nereden nasıl temin edebiliyoruz bir yardımcı olun lütfen
  • Tam aksine ilk günden beri her akşam çay ya da kahve içiyorum. İyü geliyor bana ve sigara aramıyorum. Kısacası en büyük korkularım olan kilo almak, çay-kahve içerken sıkıntı yaşamak, sinirlendiğimde yenik düşeceğimi düşünmek vs... Hiçbirisi olmadı. Unuttum ben sigarayı

• Arkadaşlar bugun ilaca başlamamın 8.günü bitti
    4. Gününden itibaren azaltarak sigarayı günde 10 taneye düşürdüm
    Ama yine de bu lanet olası sigara hep aklımda . Konsantrasyon güçlüğü çekiyorum canım isteyince başka bişey düşünemz oluyorum
    Okadar çok sinirliyim ki bu durama
    Evdeki eşyaları dağıtmamak için zor tutuyorum bazen kendimi
    Of allahım çok umutsuzum şuan ya bende irade falan yok onu anladım
    Belki daha erken 13 15. Gun yine gelicem ozman bakalim nolmus olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi error22 -- 30 Ocak 2016; 1:13:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde bire düşür etkisini kaybetmezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşındayım 13 yıldır cebimde paketle geziyordum. Bu sürede sadece 5 gün sigarayı bırabildim. Fakat champix in faydasını inkar edemem her ne kadar mide mi bozsa uyku düzenimi bozsada o hap sayesinde bugün sigarasız 17. Günüm . Umarım bunu başarıp hayatımdan tamanen çıkartabilirim. Champix ile sigara bırakmak gerçekten onsuz bırakmaktan çok çok kolay. Sigarasız yaşam kaliteli yaşam arkadaşlar 😤😤😤👨👨👨

• mehmet23 M kullanıcısına yanıt
    Hapı 3 ay kullandiktan sonra mi biraktiniz ? Birakinca zorlandinizmi?

• Ben randevu almadan direkt olarak merkeze gidiyorum ve ilacım haftaya bitiyor diyorum ve alıyorum. Arkadaşım da öyle yaptı.
    Bunun dışında ilacı kullanırken kendinizi kasmayın rahat olun için içebildiğiniz kadar. Son olarak yineleyeceğim şey: 3 ay tedaviyi sürdürün. Ben bugün birşey fark ettim. Gün saymıyorum (o kadar umurumda değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 30 Ocak 2016; 18:39:57 >
  • error22 E kullanıcısına yanıt
    Sadece bir an önce bırakmayı istemenin ve hızlıca bu beladan kurtulma istemi sizdeki bu durumun açıklaması. Sadece zamana ihtiyacınız var unutmayın. Ben de 9.gün aglayacaktim sinirden ama ertesi gün bıraktım ve 9 ay geçti. Yalnızca zaman ve sabır. Elbette istek olacak ama ilacı düzenlice kullanın ve zamana bırakın.

• Merhaba ilaç ücretsiz dağıtılıyor sanırım artık ücretsiz almam için nereye nasıl başvurmalıyım daha önce alanlar bilgilendirirse çok sevinirim bende kurtulmak istiyorum artık

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.