Şimdi Ara

SİGARAYI CHAMPIX İLE BIRAKANLAR, BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER! (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.580
Cevap
167
Favori
1.419.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayatoloji

    Arkadaşlar neden bıraktığınız günleri sayma gereği duyuyorsunuz, bende o hataya düşmüştüm. Sizin bir daha bu kanser çubuğuna başlamayacağınızı düşünürsek, ömrünüz boyunca gün mü sayacaksınız? Bence bırakın saymayı, ben öyle yapacağım. Zaten ömrümün sonuna kadar bir daha ağzıma sokmayacağım, symak için de hiç uğraşamam.

    bu programla bıraktığım günleri takip ediyorumhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.emre.basakcioglu.sigaraya.son&hl=tr

    saymak demeyelim biz ona.burada bizi takip edip bırakma niyetinde olan yada bırakan kişilere motivasyon diyelim.

    görüp özensinler,sigaradan kurtulmuş insanların kaçıncı günde ne tecrübesi olmuş bilsinler diye.ayrıca bırakan insan içinde motive çok edici.

    Sigarasız 213.Gün





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf35 -- 19 Şubat 2015; 14:00:46 >




  • Hayatoloji H kullanıcısına yanıt
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatoloji -- 19 Şubat 2015; 15:15:59 >
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Üstadım benim tecrübeme göre ve düşünceme göre anlamsız, ha şu var günleri sayarak 'vay be kanser çubuğundan kurtulalı bilmem kaç gündür' deniliyorsa ne güzel ama; 'kahrolsun be şu kadar gündür hasret kaldım, millet ne güzel içiyor' diye düşünülür ise o zaman tekrar dönüş sinyalleri var demektir, fena. Buradaki benim gibi bağımlı arkadaşları motive etmek düşüncesi varsa o zaman bir şey diyemeyeceğim. Ama ben bıraktıktan sonra bir daha içmeyeceğim için gün gün saymayacağım, örnek en son ne zaman elma yedim diye saymıyorum, gerek yok yani. Sayacak kadar değerli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatoloji -- 19 Şubat 2015; 14:48:11 >
  • Her gün doktorlar önermiyor. Ancak biraz sorun çözüldü. Sabah aç karna 1 kuru kayısı ve ılık su içince iyi geldi. Sana katılıyorum kabızlık bile değer. Tşk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sibercin S kullanıcısına yanıt
    Evet ilacın 8. Gününde bıraktım. Çok da rahat oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an 5. günümdeyim sigara içmeden durabiliyor muyum? evet duruyorum ama içmek sık sık aklıma geliyor, benim asıl merak ettigim 8. gün 1 mg lara başlayınca bu akla gelme olayı tamamen bitecek mi?
  • sibercin S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, kaç yıldır içiyorsun bilmiyorum ama aklına gelme olayı hiç biter mi? Yani şöyle düşün ben 14 yaşında bu bağımlı oldum ve yaşım 32 ve yıllardır içtiğim bu meret ve akabinde periyodik hareketler aklıma gelmez olur mu?Elbette gelecek, zaten bu ilaç akla getirmeyi silmiş olsaydı kullanmazdım bile, aklımıza gelmesi beynimizin çalıştığını gösteriyor Yani yıllardır yapılan periyodik hareketleri unutmuyor. Önemli olan şu aklına geldiği zaman 'şükür kurtuldum bağımlılıktan, ne güzel bir daha içmeyecğim' diyebilmek.
  • Bir haber öğrendim sizin paylaşmak istedim belki biliyorsunuzdur bilmiyorum ama Philip Morris’in Türkiye Genel Müdürü Turhan Talu sigara kullanmıyormuş ve bir makalesini okudum sigaraya da şiddetle karşı! Vay arkadaş kara mizah gibi....Ara sıra puro içiyormuş o kadar, puroyu da göstermelik içiyordur, bakın tütün satıyorum bende içiyorum diye... http://www.haber3.com/sigaranin-patronu-sigaraya-karsi-haberi-203387h.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatoloji -- 20 Şubat 2015; 16:42:23 >
  • mrb arkadaşlar, bende 24. gündeyim hala içiyorum. şöyle ki ilaç çok etkili hatta ilk hapı attığımda bile etkisini hissetim, canınız sigara istemiyor, içtiğimde de hiç etki yapmıyor bildiğiniz saman gibi. peki ben neden içiyorum? tamamen alışkanlık, canım sıkılıyor öylesine ekşın olsun diye yakıyorum bi tane. şimdi ben ilacı kullanmaya devam etmeli miyim acaba? ikinci pakete geçsem bu şekilde hem ilaç hem sigara devam etsem sonra 3. pakete geçsem olur mu acaba? bırakamasamda sigaranın beni zorlamamasını sevdim, sigara istediği için değil ben istediğim için içiyorum, bu da hoşuma gidiyor. ya da ikinci pakete geçmeyip bir iki ay ara verip sigara içsem sonra ilaca ilk paketten mi başlasam?
  • Anladığım kadarıyla sen bırakmak istemiyorsun. Ben ilacı içeyim herşeyi o hallettim diye bir şey yok. Sen istediğinde %100 yardımcıdır ama kökten işi bitiren o değil sensin. Bırakmayacaksan boşa içme ilacı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ilac kullanimini birakma. Ben 3. Kutuya basladim ilacin. Sigarayi biraktim ama ilaci birakmadim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 3. Ay icin devam paketi bulamadim. Baslangic + devam paketi aldim. Baslangic paketine kulanmadim. İsteyene 150 tl ye veririm. Bosuna fazla para vermeyin. İstanbuldayim gelip teslim alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metamfetamin

    Kesinlikle ilac kullanimini birakma. Ben 3. Kutuya basladim ilacin. Sigarayi biraktim ama ilaci birakmadim.

    Dediğiniz gibi devam edicem, aslında bu aralar boş zamanım çok birazda ondan elim gidiyor, işler biraz yoğunlaşacak o zaman el alışkanlığından da kurtulurum, ilaç harika bişey gerçekten, sigara içmeye bile üşeniyorum, iki sene önce ilaçsız bi hafta bırakmıştım o zamanki azmim ve iş yoğunluğum olsa çoktan bırakırdım. neyse artık hem içip hem kullanalım bakalım nolcak.
  • Sigarayı bırakmayı isteyen bir insan olarak Champix hakkında çok olumlu şeyler okudum.Şu anda kesin olarak başlamak dışında birşey düşünmüyorum.Tabi öncelikle 171 ile yola koyulmak istedim.Onların bana söylediği ise hepimizi ilgilendiren bir kararı kapsıyor.Mart ayının 1.haftasından itibaren Champix Tablet ücretsiz olacak.Bunu göz ardı etmek istemedim.Nihayetinde devam pakedini kullanmak istiyorum ve verilecek tablet günler ile sınırlı kalacak.En azından şansımı böyle denemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Sigaraya verdiğim para Champix için feda olsun ama faydasını görmeden bir noktaya atılmak istemiyorum.Sigara bırakma aşamasına geldiğim vakit Champix'e maddi anlamda sonuna kadar açılacağım.Ki 14 gün veya 1 ay ile kesin sonuca varmak oldukca zor görünüyor.Devam pakedi işte burada devreye giriyor.Umarım fırsatcılık anlayışıyla olaya bakmazsınız.Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 23 Şubat 2015; 0:45:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

    Sigarayı bırakmayı isteyen bir insan olarak Champix hakkında çok olumlu şeyler okudum.Şu anda kesin olarak başlamak dışında birşey düşünmüyorum.Tabi öncelikle 171 ile yola koyulmak istedim.Onların bana söylediği ise hepimizi ilgilendiren bir kararı kapsıyor.Mart ayının 1.haftasından itibaren Champix Tablet ücretsiz olacak.Bunu göz ardı etmek istemedim.Nihayetinde devam pakedini kullanmak istiyorum ve verilecek tablet günler ile sınırlı kalacak.En azından şansımı böyle denemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Sigaraya verdiğim para Champix için feda olsun ama faydasını görmeden bir noktaya atılmak istemiyorum.Sigara bırakma aşamasına geldiğim vakit Champix'e maddi anlamda sonuna kadar açılacağım.Ki 14 gün veya 1 ay ile kesin sonuca varmak oldukca zor görünüyor.Devam pakedi işte burada devreye giriyor.Umarım fırsatcılık anlayışıyla olaya bakmazsınız.Saygılarımla.

    hocam bu champix o kadar etkili ki hiç bırakmak istemeyen kişinin yemegine at sabah akşam sonra izle göreceksinki artık istesede sigara içemez duruma geliyor, bir de isteyen kişiyi düşünürsek havada karada bırakır. ben bi aydır kullanıyorum hiç yan etki görmedim ama yinede sigara içiyorum can sıkıntısından iki gün hiç sigara içmediğimde oldu hiç sıkıntı yaşamadım ama el alışkanlığı ve çevremde sigara içilmesi el alışkanlığından kurtulmamı zorlaştırıyor. Ayrıca alo 171 i bende aradım, bi ilaç dağıtılıyor ama ismini bilmiyorum, hastaneye pazartesi-salı randevusuz gidebilirsin vs. dedi. bu ilaç eczanelerde tc noya göre tek seferde bedava verilse varya sigara denen bişey kalmaz.




  • Arkadaşlar inanın çok kolaymış. Yarım gün bile dayanamayan benim 33 gün olmuş. Allah aşkına denemekle ne kaybedersin ki????? Ben neler yaşadığımı anlattım. İnanın şimdiye kadarı kolay oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102618986&p=1#103087348
    Bundan sonrası dayanamamak değil yeniden başlamak olur.(allah korusun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 9. gün ilaçlarımı içtim, 8. günde sigarayı bıraktım su an hersey güzel bazen sinirim bozuluyor ama 10 kere derin bir nefes alıp verdikten sonra sakinleşiyorum, ara vermeden ilaç kullanmaya devam ilerleyen zamanlarda tekrar buraya yazacağım, 3 aylık tedaviyi sürdürmeyi düşünüyorum.
  • Tebrikler Bakalım sizde de kabızlık problemi olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaklaşık 3 haftadır sigara içmiyor durumdayım. Günlük 1 paket sigara içiyordum yıllardır.

    Ben ilk paket biterken bırakabildim. Yani neredeyse 30. gün falan. TAdı kötü gelse de içmeye devam etmiştim. Ama 3 haftadır gayet iyiyim ve içmiyorum, rüya gibi.

    Şimdi 2. pakedim bitmek üzere, 3. yü alsam mı, yoksa artık yürüyüp gitsem mi böyle acaba?
  • Slm arkadaşlar,bende Champixe başlamış durumdayım ama bugun 4. gun sigara içmemde bir değişiklik olmadı.Yalnız biraz tadı degişti.gunde yine 1-1,5 paket içiyorum.Acaba taklayamı geldik ,gitti 185 tl diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.ne dersiniz bir degişklik olacakmı?
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.