Şimdi Ara

Android'li Galaxy 2'nin görseli internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük 2.telefon üreticisi Samsung'un, ülkemizde de satışı yapılan Android'li i7500 Galaxy modelinin yeni versiyonu Galaxy 2'nin basın görseli internete sızdı. Görselden yorum yapmak gerekirse Galaxy 2, Android 2.1 işletim sistemine sahip görünüyor.


    Son dönemde üst sınıf akıllı telefonlarda görmeye alıştığımız 1GHz'lik Snapdragon işlemcisinin kullanıldığı Galaxy 2, 3.7 inçlik AMOLED dokunmatik ekranıyla geliyor. 32GB dahili depolama alanıyla gelen akıllı telefonda 5 megapiksellik kameraya yer verilmiş.


    GPS, Wi-Fi gibi temel özelliklere de sahip olan Galaxy 2'nin fiyatı ve satışa sunulacağı tarih konusunda belirsizlik bulunsa da önümüzdeki ay yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung tarafından resmi olarak duyrulması bekleniyor. Görünüşe göre X10, Nexus One gibi Android'li cihazlara karşı güçlü bir çözüm daha geliyor.









  • ortalık bayağı kızışıyor.
  • Samsung'da sevdiğim tek şey AMOLED ekranları. Onun dışında çok kişi üst sınıf telefonlarından şikayetçi gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marikanwap

    Samsung'da sevdiğim tek şey AMOLED ekranları. Onun dışında çok kişi üst sınıf telefonlarından şikayetçi gibi...


    Aynen i7500 deneyimlemiştim, mutlaka ki yüksek donanımda beklentileri karşılayan bir cihaz ancak günümüzün modası olan kullanışlılık ve arayüz konusunda Amoled ekrandan başka bir özelliği yok. Mesaj yazarken ekranın soluna bastığımda sağındaki karakterler basıyordu, kapasitif ekran olmasına rağmen bastırma ihtiyacı duyuluyordu, Samsung'un yetersiz sürücü desteği ile rom kurmak veya bilgisayar bağlayıp herhangibir müdahalede bulunmak işkence haline geliyordu.

    HTC bu konuda deneyimlediğim en iyi markadır, hem destek hem donanımın özelliği değil kalitesini ön planda tutan bir marka.

    Umarım Samsung da bu konudaki eksikliklerini Galaxy 2 ve yeni Android 2.1 ile aşacaktır..




  • Güzel cihaz ancak Samsung kesinlikle kasa kalitesini arttırmalı .
    İnsanın elinde kalacakmış gibi duruyor ...
  • tasarımı güzel olmuş, haber için teşekkürler
  • tasarımı güzel gerçekten.
  • ne zamandır adam akıllı bi model çıkartmıyordu samsung hep orta segment hep orta segment bu güzel oldu şu soğuk kış gününde içimizi ısıttı işin şakası bir tarafa 32 gb fikri gayet hoş geliyor kulağa 3.7 amolede zaten lafımız yok işlemci de güzel android işletim sistemini daha önce hiç test etmediğimden bu konuda yorum yapmak güç ama donanım olarak güzel duruyor cihaz bi çıksın bakalım önce sonra samsungu çekiştirmeye devam ederiz




    herkese iyi çalışmalar...
  • Samsung bu işi gerçekten iyi biliyor ve çıkardığı cihazlar gerçekten kaliteli.. Keşke birazda çıkardığı cihazlara yazılım desteği verse, o zaman tadından yenmezdi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.