Şimdi Ara

HTC HD3 ile ilgili spekülasyonlar internette yayınlanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  • (Temsili görsel)

    HTC'nin ses getiren akıllı telefonu HD2'nin satışı hız kesmeksizin devam edilirken internette HD3 spekülasyonları dolaşmaya başladı.


    HTCPedia tarafından verilen bilgilere göre kasım ayında tanıtılması beklenen HD3, Windows Mobile 7 işletim sistemiyle gelecek, 1.5 GHz saat hızında Qualcomm Snapdragon işlemciyi (?), 1 GB RAM'i ve 1 GB ROM'u bünyesinde barındıracak. Fakat Qualcomm'un 1.5 GHz'lik işlemcisinin 2011 yılına sarkacağı ve çift çekirdek barındıracağı daha önceden söyleniyordu. Ayrıca ekran boyutu ve çözünürlüğünde değişikliklere gidileceği belirtiliyor. Yeni cihazda 4.5 inç (~11.43 cm) boyutunda ve 1280x800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran yer alabilir; ekran çoklu dokunmatiği (multi-touch) destekleyebilir. Kameranın 8 megapiksel olacağı, kameraya xenon flaşın (?) eşlik edeceği, 16 GB dahili bellek + microSD kart girişi olacağı (32 GB'a kadar), Bluetooth / WI-FI / WI-MAX (?) bağlantılarının yer alacağı ve 3.5 mm jak girişi, HDMI, 1800 mAH batarya da söylentiler arasında.


    Elbette HTC cephesinden resmi bir açıklama gelmedikçe öne sürülen teknik özelliklerin çoğu akıllarda soru işaretleri bırakacaktır. Zira bilgilerde tutarsızlık olasılığı şu an için yüksek. Her zamanki gibi bekleyelim ve görelim diyoruz.








  • olası olarak tabir edilen özellikler derken ben ihtiyacım olan bütün özellikleri üst seviyede donatılmış olarak görüyorum :D böyle bir telefon cıkarsa alınır.
  • ben pek inanmadım açıkçası daha yeni çıktı hd2 yeni bir tasarım için erken olduğu kanaatindeyim ancak böle bir pda piyasada pda bırakmaz oda ayrı mesele
  • hd3 olmaz bence testere serisi gibi farklı bir isimle çıkabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 28 Ocak 2010; 23:29:13 >
  • Bir kere HTC xenon flaş kullanmaz, HDMI'da çok uzak bir özellik çünkü hd çekim yaptığı iddia edilen telefonlar da bile yok, 4.5" ekrana çıkmaz HTC çünkü hd2 bile yeterince büyük. Yani asparagas olan kısımlar hemen kendini belli etmiş.
  • Hiç bir firma eksiksiz ürün çıkarmaz bence.
    Böyle bir ürün aldığımı düşünüyorumda en az 5 sene kullanırım nede olsa hiçbirşeyin eksikliğini hissetmeyeceğim.
    HTC bu durumda yeni çıkan ürünlerini kime satacak ?
  • 4.5" ekranda 1280x800 pixel çözünürlük ha?
    Öncelikle cihaz boyutlarından ötürü artık PDA veya Smartphone olmaktan çıkmış, tablet sınıfına girmiş hafiften.
    O küçücük ekranda 1280x800 pixel çözünürlük eğer PC gibi ölçeklendirilebilir olmazsa fiyasko olur.

    Ya birde bu HTC nin hiç mi özgün bir şeyi olmaz arkadaş? Hep kaslı ürünler piyasaya sürerek parsayı toplamaya çalışıyor. Millet teknoloji üretir HTC kopyalar.
    Bu yüzden sevmiyorum bu firmayi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 29 Ocak 2010; 0:11:49 >
  • Bu spekulasyonda ziyade gercekci bir haber.
    Nedeni ise sadece ve sadece marketing savasi ve bu savas su anda HTC ve Samsung arasinda gorunuyor. Samsung Iphone killer olarak lanse edilen ve sık sık cikarttigi modelleri ile aslinda Iphone dan ziyade HTC nin piyasasini tehdit etmektedir. HTC ise buna Samsung un kullandigi Amoled ekrana karslik Capacitive ekrani olan HD2 ile cevap verdi ve baska modellerle de vermeye devam edecektir.
  • windows mobile 7 işletim sistemi çok gecikti, bence microsoft işini sıkı tutup, akıllı telefon pazarında apple a ciddi bir rakip olmaya çalışacak ve bu sefer başaracak, aynen pc de olduğu gibi. Çoğu bilgisayar kullancısının windows 7 yi benimsemesi, apple'ın illegal mediaları oynatmaması, herşeyin legal olma zorunluluğu gibi sebeplerden microsoftun şansı var. Windows 7 çıktığında birçok telefonun yeni versiyonları gümbür gümbür gelecek, HTC HD3 de aniden piyasada olacağına ve sağlam bir makina olacağına şüphem yok...!
  • müthiş bi aletti zaten hd2 şimdi hd3 de inşallah bu özellikleri kendinde barındırır ama kötü olan bitarafı ekranı hem çok büyük hemde windows mobile olduğundan çağın diğer telefonlarına göre çok geride kalıyor 65k renk ile bunun telefon olduğunu ve cepte taşınacağını unutmaya başladı galiba artık telefon üreticileri 4.5 inç ekranı ben almış olsam yani üretilse nerede taşıyabilirimki illa bi çantaya gereksinim duyar 4.5 değilde 3.5 yada 3.7 omnia hd gibi idealdir bence hiç olmadı 4 inç en güzelidir birde htc telefonlarını geniş yaptığı içinde zor oluyor taşıması
  • haber için teşekkürler.
  • Böyle bir telefon çıkarırsa gerçekten olay olur..
  • Gelecek özelliklerden cok beklenilen özelliklere daha yakin bence lanse edilen özellikler.
    Htc her telefonunda birseyi fazladan koyarken baska bir seyi eksik koyar bu telefonda hersey var gibi gözüküyor bu yüzdende pek htc tarzini yansitmamis.
  • Kasım 2010'dan bahsediliyor.
    O zamana kadar kim öle kim kala.
    O kadar değişiklik olurki 10 ay sonra, bize şimdi uçuk gelenler belki normak gelmeye başlar.

    Yine de HTC'nin çok klas bir cihaz çıkaracağına dair kuşkum yok.
  • Bu aralar HTC nin son modellerine ilgim var.
    Gayet güzel telefonlar çıkarıyor.
    Aklım kayıyor
  • Çıkmamış cihaza e-posta olmuş bu. Albert Einstein'ın bi sözü var bilir misiniz?

    HTC HD2'yi bilmem ama HD3 ekranı 128x128 siyah-beyaz olacaktır..
  • @erasmus78:
    sen belli ki çok zekisin arkadaş sense arayüzünü kullanmak ve androidin piyasada bu kadar popüler olmasının en önemli sebebinin htc olması pek de önemli deil dimi??çünkü ne de olsa senin gbi bir apple kölesi için kimse asla appledan daha ii bir cihaz yapmamalıdır..çünkü sen o cihazlara milyarlar saymana rağmen bi firma hero diye bi telefon yapıp, onlarca ödülü götürmüştür(hem de iphoneun yarı fiyatına nerdeyse..)..
    apple gibi özgün bir firma deil çünkü: ne de olsa "iphone artık video çekiyor", öyle deil mi??htc de zaten full özenti bir firma başkalarının teknolojisini ÇALIYOR(ne demekse bu artık?), mesela htc teller de video çekiyor hepsi i-phone özentisi hatta bütün dokunmatik telefonlar i-phone özentisi...sen haklısın kardeş..:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

    Bir kere HTC xenon flaş kullanmaz, HDMI'da çok uzak bir özellik çünkü hd çekim yaptığı iddia edilen telefonlar da bile yok, 4.5" ekrana çıkmaz HTC çünkü hd2 bile yeterince büyük. Yani asparagas olan kısımlar hemen kendini belli etmiş.


    siz bundan 2 sene önce hd2 nin ekranını düşünüyor muydunuz ?
  • 1 ghz
    teknolojinin sonu yok...
    2 çıkar 3 çıkar böyle devam eder gider.. biz görürmüyüz....
    ömür yeterse
  • bakınız moore kanunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.