Şimdi Ara

Canon 4010 yazıcı A5 kağıt problemi - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
7.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba işyerinde kullanmak için kurduğumuz canan 4010 çok fonksiyonlu yazıcıdan sürekli a5 çıktı almak istiyoruz ama bunun ayarını bir türlü yapamadım. seçeneklerden kağıt türünü a5 seçtim ama yine olmadı. sanırım kağıt tepsisine yanlış yerleştiriyorum. kağıt kılavuzunu kaydırıp a5'e getirdim, başka ne yapmam gerekir. lcd ekranda doğru kağıt koyun, kaset: a4 diye bir mesaj çıkıyor. birinci ve acil sorunumuz bu.

    ikincisiyse kağıt tepsisinde a5 kağıt varken dışarıdan a4 takıp ona fotokopi çekme imkanı yok galiba, varsa nasıl yapılıyor?

    teşekkürler.



  • Üsttel sorunun sorulmasından bir sene sonra aynı ıkıntı bende de var. Bilgisayar çıktısı olarak A5 kullanmak istiyorum ama arada bir fotokopi çekerken veya bazen de A4 bilgisayar çıktısı almak istiyorum. Bu durumda nasıl bir ayar yapmalıyım ?
  • bu yazıcılarda iki tane kağıt giriş vardır. birincisi tepsi ikincisi hemen tepsinin üzerinde bulunan kağıt bölümüdür. tepsiyi a4 olarak ayarlayın. hemen üstündeki kağıt alma yerinide a5 olarak ayarlayın. a5 kağıdı koyarken dik olarak yerleştirin. tarayıcı kısmında a5 olarak taratılan bölüm gösterilmiştir. bu şekilde sorun hallolacaktır.
  • Aslında benim esas sorunum A5 kağıdı yan olarak kullanmak. Yani A4 bir çıktıyı A5 'e almak değil, A5 kağıdı yan olarak kullanıp kağıt tasarrufu yapmak.
    Ben a4 yerine A5 kağıdı dik olarak değil yan olarak koyarak istediğimi yapıyorum ama bu sefer de yazma işi bittiğinde yazıcı kırmızı ışık ile uyarı verip takılıp kalıyor. Her seferinde yazıcıyı aç kapa yapmak gerekiyor. Bu uyarı verme ve aç kapa işini iptal etmenin bir yolu varsa çok makbule geçecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypericum

    Aslında benim esas sorunum A5 kağıdı yan olarak kullanmak. Yani A4 bir çıktıyı A5 'e almak değil, A5 kağıdı yan olarak kullanıp kağıt tasarrufu yapmak.
    Ben a4 yerine A5 kağıdı dik olarak değil yan olarak koyarak istediğimi yapıyorum ama bu sefer de yazma işi bittiğinde yazıcı kırmızı ışık ile uyarı verip takılıp kalıyor. Her seferinde yazıcıyı aç kapa yapmak gerekiyor. Bu uyarı verme ve aç kapa işini iptal etmenin bir yolu varsa çok makbule geçecek.

    2 yıldır aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi ?
  • Malesef hocam. A5 kağıda çıktı aldıktan sonra hata verdiğinde ok. tuşuna basınca bazen hata uyarısı gideriliyor, bazen de olmuyor. O zaman da makineyi aç kapa yapmak zorunda kalıyorum :(
  • Sorun devam ediyor..
  • aynı sorun bendede var yok mu bir yardım sever bize yardım edecek aşağıda a4 var arada a5 takıyorum ama sonrasında yazıcıyı acıp kapatmak gerekiyor yardımcı olacak olan varsa bilen varsa yazsın
  • aynı sorun bende de var, artık yazıcı eskidi yeni yazıcı alacağım ama canon almaya bu yüzden çekiniyorum, acaba bu sorun canon un tüm modellerinde böyle mi?
  • http://ug.oipsrv.net/USRMA-0843-zz-SS-trTR/contents/SS419_print_118configuringprintersettingsonthemachine.html#06010050_150
    bu linkten kağıt boyutu atlama kısmını okuyun. çözüm orada. yıllar sonra gelen çözüm. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.