Şimdi Ara

Apple iPad'in aksesuarları da gün yüzüne çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple'ın bugün düzenlediği etkinlik kapsamında tanıtılan iPad'in 4 farklı opsiyonel aksesuarı da gün yüzüne çıktı.


    Aksesuarlardan ilki iPad'i daha rahat taşımanızı ve cihazı çizilmelere karşı korumanızı sağlayan özel bir kılıf. Kılıf, cihazı farklı pozisyonlarda kullanmanıza da olanak tanıyor. İkinci aksesuar grubu ise standlar. Her iki standın da ortak özelliği cihazı şarj edebilmeleri, bilgisayar bağlantısı sağlamaları ve jak girişi barındırmaları. Özellikle klavyeli standın güzel düşünüldüğü söylenebilir. Son aksesuar grubu ise dijital kameranızdaki fotoğrafları ve videoları iPad'e aktarmanıza yarıyor.


    Aksesuarların satış fiyatları henüz belli değil.


     



     









  • Kamera için aparat usb için aparat hani apple kablo dusmaniydi. hani sadelikdi hani o şaclarina tac yaptığımız çiçekler. Apple resmen para istiyor bu kadar iddaali girmesi şımarmış olduğunu da gosterdi bize. Big ipod ismi daha çok yakisirdi. Apple a olan saygım gitti. İphone gibi guzel bisey bekliyordum ama aynısını değil. Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 27 Ocak 2010; 23:56:50 >
  • Apple iPad tam donanımlı geldi maşallah , donanımhaber anasayfası iPad haberleriyle doldu :)
  • Valla bende Böyle TABLET PC derken kameralı , hızlı , piyasanın altını üstüne getirecek bir alet bekliyordum....SONUÇ HÜSRAN Fakat eğer okul harclıklarımı biriktirmeye karar verip , başlarsam Lise 3 'e geçtigim zaman bu aleti almaya karar verebilirim(lise2'deyim) .Tabi bunu bir masaüstü olarak kullanmak isterim Yani(KLAVYE VE MOUSE EK OLARAK CIKARSA) alırım.Ödevlerimi , notlarımı , Fotoğraflarımı , videolarımı buna koyarım.Kısacası kaliteli bir multimedya aleti olarak kullanırım. fakat performans olarak ne kadar başarılı olacak orasını bilemem (SONUÇ HÜSRAN YUKARDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ) Ayrı bir nokta ise FLASH sorunu..SANIRIM STEVE JOBS'a FLASH çok batmış.Affeyleyin ama ne iPhone'da nede Diğer Apple ürünlerinde bunu gördük.FLASH'sız internet mi olur hocam :) ama ne olursa olsun 850-900 tl olursa 32 GB fiyatı alırım.4-5 ay beklerim.Acelesi yok şimdilik;)

    UFAK BİR NOT: GEORGE HOTZ YARIN GİDİP BİR ADET İPAD ALIR VE 3 AY SONRA BUNUDA HACKLER..OZAMAN %100 ALMAYA KARAR VERİRİM:=)




  • şu klavyeyi güzel yapmışlar,
  • kamera ipad2 de eklenir
    usb kart okuyucu gibi şeylerde ipad2 sl
    ipad2 slx gibi eklerle her sene çıkartırılır yaşasın kapitalizm!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.