Şimdi Ara

apple ın son bombası açıklanıyor!!! GELDİİİİİ... RESİMLER BURADA... İSİM İPAD! 499dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoyu buradan izleyebilirsiniz

http://www.apple.com/ipad/#video

apple ın son bombası açıklanıyor!!! GELDİİİİİ... RESİMLER BURADA... İSİM İPAD! 499dolar

BEN TİPİNİ BEĞENMEDİM

benim için hayal kırıklığı.. iphone u büyütmekten başka birşey yapmamışlar. yazıklar olsun bi de o kadar bekledik. tasarım açısından ve resimlerden anladığım kadarıyla öyle ahım şahım bir değişiklik yok. devrim filan da göremedik daha.. bir umut fiyatı ucuz olursa güzel olacak belki

nova oyununu 2 haftada geliştirmişler. geliştiriciler bu tablet pc ile bir çok güzel oyun yapabilirler diyorlar

Showing a title called Nova. This looks pretty decent, but still a tiny bit choppy. But hey, this was done in two weeks, so I’m gonna cut these guys some slack.

9.99 dolar=iwork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 27 Ocak 2010; 21:41:39 >

• sanırım dokunmatik monitor geliyor. öyle duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

sanırım dokunmatik monitor geliyor. öyle duydum

Bu zaten vardı , Microsoft'un. Multitouch vs. dokunmatik monitör. Apple yaparsa daha iyisini yapar.
  • dün çay tepsisine benzer bi aletin videosunu izlemiştim "iSlate" diye...O olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 27 Ocak 2010; 19:16:18 >
  • Bu kadar çok beklenen şeyler genelde 'fos' çıkıyor. Umarım yanıltırlar bizi.
  • Az kalmış bakalım ne.
  • bende uygurca ile aynı düşünüyorum fakat apple bu ürünü hakkında şöyle bir şey diyor

iphone ilk adımdi i slate ikinci adım. imac (tablet imacler 22" olan) onlar üçüncü adım. ve bunlar gelecek 30 yılın sadece başlangıcı imiş ... :S

çok merak ettim nerde izleyecez bunu bilen yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 27 Ocak 2010; 19:20:48 >
  • iPhone gibi olur fazla telaş yapmayın.
  • mesajım bulunsun
  • Bundan mı bahsediyosunuz yoksa başka bişey mi tanıtacak ?

• Off yeter bu firma artık ürün çıkarmasın. Ne çıkarsa hep iyi yapıyor ve çok ünlü oluyor.
  • 1 Turkce 3 Yabanci Live Site Ile 2 Saattir Bekliyorum..

4-5 Senedir Apple in HicBir Etkinligini Kacirmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Bundan mı bahsediyosunuz yoksa başka bişey mi tanıtacak ?

evet bunu tanıtması bekleniyor.. bekleniyor diyorum kesin bir açıklama yok sanırım. tipi buna benziycekmiş fakat belli değil daha :D
    önemli olan özellikleri ve tabiki fiyatı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

iPhone gibi olur fazla telaş yapmayın.

ne adamlarsınız ya
  • 3 boyutlu monitör...

[bunu apple tabiki bilgisayar olarak sunacak yani bir cihaz düşünün power tuşuna basınca hologram oluşuyor önünüzde klavye , kasa yok zaten...]
  • merak ettim ben de
  • http://theappleblog.com/live/ burda durumla ilgili sürekli bilgi veriyo 20 dk kaldı galiba sonra video ya geçermi bilmiyorum
  • http://live.gizmodo.com/

adresinde resimli olarak var.
    bakalım neler olacak salon nedense küçük gibi?
  • Merak ettim bak şimdi .
  • 10 dk sonra başlıyor
    ilk önce kesin imac leri gösterecekler ismi ne olur ki yeni bilgisayarın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.