Şimdi Ara

samsung S8300 navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından, çok da araştırmadan, samsung s8300 aldım. Navigasyon özellğinin olması almam da önemli bir etken oldu. Ancak, Türkiye'ye gelip de navigasyonu menude göremeyince hayal kırıklığına uğradım. Biraz araştırınca navigasyonu çalıştırmanın pek kolay olmadığını anladım, ancak kafam da çok karışmış durumda.
    Öncelikle, kullanma klavuzunda navigasyon için cihazla birlilkte gelen CD'yi kullanın demesine rağmen, öyle bir CD yok. Internetten araştırdıktan sonra Route 66 n7 programını indirdim, ancak kurmaya muvaffak olamadım.
    Benim şimdi navigasyonu çalıştırabilmem için neyi nasıl yüklemem gerekiyor, bazı yerlerde "unlock" olayını okudum, ancak illa gerekli mi bilmiyorum. Ayrıca, eninde sonunda bir yerden navigasyon için hizmet almak zorunda kalacak mıyım? Bu konularda yardımcı olabilecek varsa müteşekkir olurum.



  • http://www.youtube.com/watch?v=eLW9YsAqlbU

    belki bu işinize yarayabilir.
  • forumda sorununuzun çaresi bulunmuş sorun telefonunuzun yazılımında anlatım çok güzel şekilde yapılmış ben sorunumu çözdüm navigasyona girebiliyorum ama lisans sorununu çözemedim çözen olursa vevaplarınızı bekliyorum
    omercaparoglu@gmail.com http://forum.donanimhaber.com/m_35388630/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.