Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 4 Şubat 2012; 12:39:27 >

• fusem harikasın yine :)
    ellerine saglik.
  • inşallah güzel kampanyalar yaparlar veya konuşma daha ucuzlar turkclle konuşma 3 kontör gibi aşırı pahalı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

inşallah güzel kampanyalar yaparlar veya konuşma daha ucuzlar turkclle konuşma 3 kontör gibi aşırı pahalı olmaz

diğerleri kendi içlerinde bile pahalı sloganı işte buradan geliyor

çok güzel derleme olmuş ama ben yinede 1903dakika kartalcellden vazgeçmem hem 100yüklüyom hem 1903dakika bedava hem 250dakika hediye

• quote:

1903 dakika 31 ocak tarihine kadar diyor, biliyorsun değil mi???
    uzatırlar heralde yoksa avantajı kalmaz taraftar hatlarının....

ne yani 31 ocaktan sonra konturlumu olacak ne saçma bişey, eğer öyle olursa anında taşırım Turkcell'e ve avea kaybeder

o zaman 1numaram kampanyasını veya sıralı hatları kullanırım

• Eskiden ayda 15-20 TL'lik kontör yükleyerek iyi kötü konuşurduk ama şimdi resmen tüm GSM operatörleri göz boyayarak soygun yapıyorlar.
    Amaçları güya eskisine oranla fazladan konuşturuyorlar ama fazladan para alıyorlar.

Yahu herkes saatlerce konuşuyor mu sanıyorsunuz,herkes ayda 50-60 TL vermek zorundamı cep telefonu için,bu nasıl bir soygun böyle!
    Belki ben en fazla 30-40 dakikalık görüşme yapıyorum cep telefonumla,bunun için de 30-40 TL vereceksem yazıklar olsun böyle sisteme

100 Kontör olmuş 20 TL
    100 kontör ile de zaten hiçbir kampanyadan yararlattırmıyorlar...

Memleket günden güne kötüye gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 15:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Eskiden ayda 15-20 TL'lik kontör yükleyerek iyi kötü konuşurduk ama şimdi resmen tüm GSM operatörleri göz boyayarak soygun yapıyorlar.
    Amaçları güya eskisine oranla fazladan konuşturuyorlar ama fazladan para alıyorlar.

Yahu herkes saatlerce konuşuyor mu sanıyorsunuz,herkes ayda 50-60 TL vermek zorundamı cep telefonu için,bu nasıl bir soygun böyle!
    Belki ben en fazla 30-40 dakikalık görüşme yapıyorum cep telefonumla,bunun için de 30-40 TL vereceksem yazıklar olsun böyle sisteme

100 Kontör olmuş 20 TL
    100 kontör ile de zaten hiçbir kampanyadan yararlattırmıyorlar...

Memleket günden güne kötüye gidiyor...

arkadaşım sizin içinde uygunsa eger ; faturalıya geçmeyi düşünün isterseniz.
    daha makul fiyatlara konuşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

Hocam faturalı hatları da biliyorum, mesela annem kullanıyor, inan kadıncağız hiçbiyeri aramaz doğru düzgün,toplasanız ayda 30 dk'yı bile bulmaz konuşması ama her ay 15-20 TL fatura da ona geliyor,çoğu vergi zaten.

Faturalılarda da 50-60 TL vermedikten sonra bi avantajı yok.

Demek istediğim 4-5 sene önce bi 15-20 TL vererek iyi kötü konuşabiliyorduk

Ama GSM şirketleri bizim toplumumuzun aç gözlü olduğunu biliyorlar,politika değiştirdiler,güya sınırsız istediğin gibi konuş,verdikçe verdiler ama bana her ay 30-40 TL daha fazla vereceksin dediler,bizim insanımız da uyuyor tabii buna,konuştukça konuşayım diyor,yetmiyor daha fazlasını istiyor,eee tabii GSM şirketleri de daha fazla sömürüyor böylelikle...

Maddi sıkıntısı olmayan,zengin insanların işine gelir tabii bu durum,nasılsa onlar ayda 150-200 TL fatura öderken şimdi sınrsız tarifelerle atıyorum 80-90 TL ödüyorlar ayda
    Ama maddi durumu kısıtlı insanlara ise ayda 15-20 TL verebiliyorsan hiç konuşma zaten diyorlar

Yani bu ülkede uygulanan çoğu politika bu zaten
    Zengin kesim daha da zenginleşiyor
    Fakir kesim daha da fakirleşiyor veya bütün imkanları kısıtlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 15:23:39 >

• quote:

quote:

Hocam faturalı hatları da biliyorum, mesela annem kullanıyor, inan kadıncağız hiçbiyeri aramaz doğru düzgün,toplasanız ayda 30 dk'yı bile bulmaz konuşması ama her ay 15-20 TL fatura da ona geliyor,çoğu vergi zaten.

Faturalılarda da 50-60 TL vermedikten sonra bi avantajı yok.

Demek istediğim 4-5 sene önce bi 15-20 TL vererek iyi kötü konuşabiliyorduk

Ama GSM şirketleri bizim toplumumuzun aç gözlü olduğunu biliyorlar,politika değiştirdiler,güya sınırsız istediğin gibi konuş,verdikçe verdiler ama bana her ay 30-40 TL daha fazla vereceksin dediler,bizim insanımız da uyuyor tabii buna,konuştukça konuşayım diyor,yetmiyor daha fazlasını istiyor,eee tabii GSM şirketleri de daha fazla sömürüyor böylelikle...

Maddi sıkıntısı olmayan,zengin insanların işine gelir tabii bu durum,nasılsa onlar ayda 150-200 TL fatura öderken şimdi sınrsız tarifelerle atıyorum 80-90 TL ödüyorlar ayda
    Ama maddi durumu kısıtlı insanlara ise ayda 15-20 TL verebiliyorsan hiç konuşma zaten diyorlar

Yani bu ülkede uygulanan çoğu politika bu zaten
    Zengin kesim daha da zenginleşiyor
    Fakir kesim daha da fakirleşiyor veya bütün imkanları kısıtlanıyor.

babam ayda 330dk kullanıyor ve fatura 16.40-20.00tl arasında geliyor.
    annem 270dk kullanıyor fatura 16.40tl geliyor.
    bunların 2side turkcell'de oluyor ve daha az fatura ödeyenler bile var.

• quote:

Hocam bu nasıl oluyor Turkcell'de merak ettim açıkçası

Ayda 15-20 TL fatura ödeyebilip her yöne 4-5 saat bedava konuşmak?

Nasıl oluyor bu? Hangi tarifede Turkcell'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 15:47:59 >
  • quote:

Barlas Turan, annenin ve senin aylık konuşma süren 90 dakikanın altında olduğunu belirtmişsin.
    zannedersem turkcell kullanıyorsunuz.

avea nın Heryöne 90 Dakikalık paketi aylık 12 lira.

geçmeyi düşünürsen link :http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone300.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.heryone300

Evet dostum Avea'nın bu tarifesi en uygunu bence de bizim için,teşekkürler

Aylık sabit 12 TL ve her yöne 1,5 saat bedava,çok güzel bir tarife.

Ama AVEA kullanımında bulunduğumuz şehirde daha önce çok problem yaşadık, hem çekmemesi, hem de müşteri hizmetlerinin zayıflığı nedeniyle

Bu tip bir kampanya keşke Turkcell'de olabilse ondan sonra isyan eden şerefsiz olsun
    Yani eskiden ayda 15 TL vererek en azından bi 40-50 dakika konuşabiliyordum Turkcell'le
    Ama şimdi maşallah limitsiz,sınırsız konuşma tarifeleri çıktı olan bize oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 15:50:22 >

• quote:

quote:

Hocam bu nasıl oluyor Turkcell'de merak ettim açıkçası

Ayda 15-20 TL fatura ödeyebilip her yöne 4-5 saat bedava konuşmak?

Nasıl oluyor bu? Hangi tarifede Turkcell'de?

turkcell'in bir tarifesi var mesela cepkamu150dk.
    diger operatörlerden gelenler için referans göstermeksizin bu tarifeye geçebilirsiniz.
    ve ayda 150dk heryöne için 16.40l ödersiniz herşey dahil.
    yok bu bana yetmez derseniz ayda 120dk heryöne yada 180dk turkcell içi kullanabileceginiz cayma bedellı kontrat var.
    bir sene turkcell'de kalma sözü verıyorsunuz ve ücretsiz bu dk'lar bir sene boyunca yuklenıyor.
    yani sadece 120dk heryöne yeterli görüyorum sizin için (mesajlarınızdan dolayı) bu şekılde ücretsiz bu dk'lara sahip olursunuz.
    faturanız 2-3lira birşey gelir.

• quote:

daha önce derken kaç yıl oldu ?
    şimdi düzelmiştir belki.

evet ne yazıkki kaliteyi ucuza bulmak çok zor, iyi araştırmak lazım

Tabii daha önce dediğim 4-5 sene öncesinden bahsediyorum:)
    Şimdi yaş 25'i de geçti hadi bu zamana kadar Kampuscell Turkcell ayda 100 yükleyince kampanya kafi oluyordu
    En son 150'ye çıkardılar,tabii verdiğimiz para da arttı
    ve son zamanlarda da KampusCell'in (Genç Tarife oldu) pek bi avantajı kalmadı,zaten yaş da 25'i geçti:)

Şimdi bakıyorum da bütün kampanyalar birbirine girmiş, az konuşmayı ucuza mal etmek iyice zor olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 15:58:28 >

• quote:

turkcell'in bir tarifesi var mesela cepkamu150dk.
    diger operatörlerden gelenler için referans göstermeksizin bu tarifeye geçebilirsiniz.
    ve ayda 150dk heryöne için 16.40l ödersiniz herşey dahil.
    yok bu bana yetmez derseniz ayda 120dk heryöne yada 180dk turkcell içi kullanabileceginiz cayma bedellı kontrat var.
    bir sene turkcell'de kalma sözü verıyorsunuz ve ücretsiz bu dk'lar bir sene boyunca yuklenıyor.
    yani sadece 120dk heryöne yeterli görüyorum sizin için (mesajlarınızdan dolayı) bu şekılde ücretsiz bu dk'lara sahip olursunuz.
    faturanız 2-3lira birşey gelir.

Turkcell Kontörlü hatlar için bu tip bir kampanya yok sanırım değil mi?
    Sadece faturalılar için?

En azından annemin hattı için faydası olabilir...
    Yani durum şundan ibaret mi?
    Kendi hattı için gidecek,1 sene Turkcell'de kalacağım diye sözleşme yapacak ve ayda 15 TL civarında ödeyerek 120 DK her yöne konuşma hakkı olabiliyor mu?
    Bu mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 29 Ocak 2010; 16:05:28 >

• turkcell'in kontorlu hatları pek makul değil diger operatörlerle kıyaslayınca.
    bu yuzden faturalı hattı tavsiye ediyorum.
  • Anladım, demekki Turkcell de kontörlü hat kullanmanın hiçbir avantajı kalmamış artık,zaten aylardır kontör yüklediğim de yok o hattıma, Vodafone Kontörlü ile idare ediyordum.

Peki mevcut şu anda kullanılan faturalı Turkcell hattı için bunlar geçerli değil mi dostum?

Kendi hattı için gidecek,1 sene Turkcell'de kalacağım diye sözleşme yapacak ve ayda 15 TL civarında ödeyerek 120 DK her yöne konuşma hakkı olabiliyor mu?
    Bu mudur acaba?
  • linkteki konunun ilk mesajını okuyun.
    120dk heryöne için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz!
    sadece bir sene turkcell'de kalma sözü veriyorsunuz ve ücretsiz bu dk'ları alıyorsunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27685467/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    *
    ayrıca bu linkin ilk mesajını da okuyun.
    ücretsiz turkcell'den turkcell'e 2gün konuşma
    http://forum.donanimhaber.com/m_31932419/mpage_1/f_/key_//tm.htm#31932419

• 2 gün bedava olayını biliyorum ama limit 100 kişi onu yakalamak imkansız gibi bir şey,bize hiç denk gelmedi yani...

Diğer 120dk için bu kampanya şu anda aktif değilmiş sanırım,başlıkta Şubat ortasını bekleyin demişler...

Neyse bakalım artık...
    Şimdilik öyle kontörsüz takılıyoruz,iletişim sadece internet üzerinden
  • valla herkes yakalıyor niye sizde yakalayamıyasınız ki.
    120dk şuan aktif.hergün yeni kayıt olanlar oluyor.
    31mart son.
  • Denedim onu kaç kere, saat 00:00 da hatta 23:59'da atmaya başlıyorum mesaj ama olmadı bende bir türlü...

Neyse şu 120 dk. olayına biraz yoğunlaştırayım evdekileri, ben de kendime ön ödemeli ucuz bir şey bulayım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.