Şimdi Ara

benzinden lpgye geçmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaşlar bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.2004 chewrolet lacetti1.6 aracımda brc marka sıralı sistem lpg var.ilk marşta aracım sanki benzin gelmiyormuş gibi zorlanarak çalışıyor,ve arıza lambasını yakıyor,normalde 3 dakika içinde lpg ye geçerdi ama bu sorundan sonra 30 dakika hatta 45 dakikayı buldu.ama geçiyor ve tekrar çalıştırdıgımda hiç bir sorun yokmuş gibi arıza lambası sönüyor,ve lpg ye zamanında geçiyor.öncelikle aracı servise götürdüm ve bilgisayara bagladılar ve dedikleri aracınız da birsorun yok lpg ile alakalı dendi.haliyle gazcıya da gittik ama oradan da bir sonuç alamadım acaba bir bilgisiolan varmı varsa cevap bekliyorum teşekkür ederim.



  •  benzinden lpgye geçmeme sorunu
  • büyük ihtimalle sizin sorununuz ecu dan kaynaklanıyor ecu nuzu kontrol ettirin bence
  • evet ama onada bakıldı kesinlikle sorun yok deniyo
  • Sizin sorununuz yakıt karışımından kaynaklanıyor büyük ihtimal.Zengin/Fakir yakıt karısımı.İlk takılan araçlarda sıkça karşılaşılan problemlerden biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saykal

    sevgili arkadaşlar bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.2004 chewrolet lacetti1.6 aracımda brc marka sıralı sistem lpg var.ilk marşta aracım sanki benzin gelmiyormuş gibi zorlanarak çalışıyor,ve arıza lambasını yakıyor,normalde 3 dakika içinde lpg ye geçerdi ama bu sorundan sonra 30 dakika hatta 45 dakikayı buldu.ama geçiyor ve tekrar çalıştırdıgımda hiç bir sorun yokmuş gibi arıza lambası sönüyor,ve lpg ye zamanında geçiyor.öncelikle aracı servise götürdüm ve bilgisayara bagladılar ve dedikleri aracınız da birsorun yok lpg ile alakalı dendi.haliyle gazcıya da gittik ama oradan da bir sonuç alamadım acaba bir bilgisiolan varmı varsa cevap bekliyorum teşekkür ederim.

    Merhablar, Aracınızı başka bir yetkili brc servisine götürünüz.Regülatür ısı müşürü geçişini kontrol ettirin,motor sogutma sıvısını ve termostatı kontrol ettirdikten sonra, Aracınızı yeniden kalibrasyon yaptırınız zengin yakıt karışımı görünüyor.kolay gelsin, Saygılar...




  • teşekkür ederim arkadaşlar. bugun de şunu farkkettim,araba fanı açıp kapattıktan sonra lpg ye geçiyor.acaba buda etki edermi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.