Şimdi Ara

Belkin'den uygulama destekli yeni FM verici: TuneCast Auto Live

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iPod ve iPhone'un en büyük aksesuar üreticilerinden Belkin, ürün gamının en yeni FM vericisi çözümlerinden TuneCast Auto Live'in satışına başladı. iPod'un kumandalarını andıran TuneCast Auto, Live, standart FM verici görevinin yanında arabaların 12 voltluk çakmak yuvalarından iPod/iPhone'un şarj olmasını sağlıyor.


    iPhone OS 3.0'ın desteklediği uygulama-aksesuar birlikteliğini çözümünde kullanan Belkin, AppStore aracılığıyla kullanıcılarına sunduğu ClearScan Live ile iPhone'un GPS yeteneğinden faydalanarak kullanıcıların bulundukları bölgedeki en çok verim alabilecekleri boş fm frekansını otomatik buluyor. Uygulama kullanıcıların, TuneCast Auto Live'i kontrol etmesine de imkan veriyor. LCD ekranı ve üzerinde konumlandırılan fiziksel tuşlar sayesinde uygulamasız olarak kullanılabildiğinden iPod Nano ve iPod Classic'le de uyumlu olan TuneCAST, Belkin'in en verimli FM frekansını otomatik bulan ClearScan teknolojisini de destekliyor.


    80 Dolarlık satış fiyatıyla Kuzey Amerika'da satışa sunulan ürünüm, Mart ayı içersinde Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor.









  • iyiymis valla :)
  • kullanıslı bişeye benziyor ,haber için teşekkürler
  • Bunun bir de fm alicisi olsa daha iyi olur.... bolgesel Radyo dinlemek icin internete girmek Bosuna kota sorununa yol aciyor
  • güzel bişeye benziyo özellikle çakmak yuvasından şarj etme özelliğinin olması iphone için yapılmış diğer fm vericilerine göre daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.