Şimdi Ara

Boost 500w güç kaynağı güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd Athlon 5000+ dual core işlemci
    Ati Radeon Hd4870 ekran kartı
    120 gb hdd
    4 x 512mb ramlik pc'e 500 wattlık Boost marka güç kaynağı düşünüyorum?

önerebilir misiniz? kullananınız var mı?

• Ben kullanmıyorum, ancak önerebileceğimi söyleyemem. Bencekalitesi belli olan markaların daha makul modellerini tercih etmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp580-xp580-red-wing-580-watt-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=38703

tam ben yazacaktım ki sen önermişsin bile

hapocod un önerdiği modelde pasif pcf var, aktif pcf olsun istersende şuna bi bak
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp600-xp600-gaming-edition-600-watt-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=39365

• @solitude arkadaşın önerdiği psu oldukça güzel, ben de tavsiye ederim.
  • Xilence 580w PSU'yu tavsiye etmiyorum üzerinde yazan değeri veremez, xilence'in alt seviye ürünüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Xilence 580w PSU'yu tavsiye etmiyorum üzerinde yazan değeri veremez, xilence'in alt seviye ürünüdür.

bende mert hocama katılıyorum.powersubta corsair, enermax ve diğerleri vardır.bu kısmı atlamamanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx760 için Güç Kaynağı
    9 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa222

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Xilence 580w PSU'yu tavsiye etmiyorum üzerinde yazan değeri veremez, xilence'in alt seviye ürünüdür.

bende mert hocama katılıyorum.powersubta corsair, enermax ve diğerleri vardır.bu kısmı atlamamanı öneririm

boost düşünen birine enermax önermek? şahini boşver mercedes al demişşsin resmen.
    Bütçe kısıtlı olduğu belli. O zaman high power yada xilence alınacak. Enermax ya da corsair değil.
  • adamda çok para olsaydı direk gider zaten pahalı bişey alırdı
  • Boost a aman güvenmeyin. 300W tı sanırım geçmiş gün hatırlamıyorum tam olarak, Aldım işyerindeki pc ye taktım. Dışarı çıktım, geri geldim. Kasanın üstünde evrak vardı elime aldım aşırı ısınmıştı. PSU'ya bi baktım fan dönmüyor ve ateş gibi olmuş kasanın üstü. Az daha geciksem belki ofisi yakacaktık.

Kesinlikle önermeyeceğim bir ürün. Gidin 400W FSP, High Power, Aopen alın çok çok daha iyi olur. Sistemide sorunsuz beslerler.
  • Boost 500W yı öncelikle aldıysanız sisteminizi kaldırır , çöp bir psu degildir. Feel,everest,frisby vs. den daha iyidir.
    Ekleme : 500W olan üründen bahsediyorum, Müşavir hocamın dedikleri düşük olanlar için. Şu kasa içinden çıkan 300W lıklar da demin saydıklarımdan farksız.
    Ama almadıysanız biraz daha kalitesine bakmanızı öneriirm. Bütçe 100TL civarı anlaşılan,şu uygundur sanırım.

http://www.sanalmarketim.com/urun/134f9e9f3df1de84dd8ae034af82bbfa/HIGH-POWER-500W-Plus-Power-Serisi-Guc-Kaynagi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 29 Ocak 2010; 9:32:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.