Şimdi Ara

hızlıal :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıal da biraz önce sipariş verecektim ama fortis yok napmam lazım acaba ?

• Garanti bankasından kart al o var orada.
  • hızlıal.com dan alısverıs yapmak pek akıllıca olmaz stokta olmayan urunlerın satışını yapıyorlar eger ellerınde varsa cok gec gonderırler ıadede sorun cıkarıyorlar paranıda hesabına gec yatırıp paranı kullanıyorlar şikayetimvar.comda baya bi başlık açılmış durumda şikayetimvar.com'da hızlıal.comda ilginç bir şey farkettim hızlıal.com künyesinde
    HizliAl.Com / Hızlı Al / Gold Bilgisayar / Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret A. Ş.

Yukarı Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 13
    34775 - ÜMRANİYE / İSTANBUL

Tel: (216) 6450000- Fax:6450045

info@HizliAl.com
    http://www.HizliAl.com

Gold Bilgisayar HizliAl.Com Hızlı Al Trend Mağazacılık Gold Computer Electronics Anakart Masaüstü PC İşlemci Monitör Avuçiçi PC Ekran Kartı Yazıcı ups Projeksiyon Tarayıcı bilgisayar donanım notebook

yazıyor şikayet sahibi şahıs Gold bilgisayarıda suçluyor işin ilginci burada Gold bilgisayar şikayete cevap vermiş : "Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret A. Ş. " nin kendileri nden bağımsız bir firma olduğunu söylüyor ama öyle değilhttp://www.ticaretsicil.gov.tr/ ye girip sahiplerine bakayım dedim aaa bir de ne göreyim 2 firmanında sahibi aynı kişi çıkmasınmı :) Ömer Dinç ....... gerisi sizin hayal gücünüze kalsın

• hızlıal birşey almanızı tavsiye etmem telefon arıza yaptı 2 aydır yok telefonlar devamlı meşgul maiil atıncada işine gelene cevap veriyorlar satış sonra sı berbat ben pişman oldum
  • worldcard değilmi yapıkrediyi seç benimde ziraat maksimum vardı. ancak banka lisatesinde işbankasını seçtim. sorun olmadı.
  • hızlıal da sorun lar çıkıyor tavsiye etmem en iyisi hepsi burada
  • Hızlıal dan 4 5 defa alışveriş yaptım şikayetim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa İADE ÇEKİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hızlıaldan daha önce 4-5 alışverişim oldu.. Hepsi max 4 işgünü içinde elimi ulaştı.. Memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general222 -- 4 Mart 2010; 10:08:51 >
  • Hızlı al da akrabam çalışıyor..şirketin tepesindeki zihniyetten çok şikayetçi.

Ayrıca işleri o kadar yogunmuşki,kafamızı kaşyacak vaktimiz yok diuor..birde ,paramız yok der bu millet, deyip hayıflanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 4 Mart 2010; 11:16:37 >
  • Biraz önce 2 sipariş verdim daha öncede çok siparişim olmuştur memnunum bir sıkıntım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Wen-Xiang

Hızlıal dan 4 5 defa alışveriş yaptım şikayetim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

hızlıal da sorun lar çıkıyor tavsiye etmem en iyisi hepsi burada

Hepsiburada daha berbat neresi iyi. Hızlıal hepsiburadaya 5 basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: migmig

hızlıal.com dan alısverıs yapmak pek akıllıca olmaz stokta olmayan urunlerın satışını yapıyorlar eger ellerınde varsa cok gec gonderırler ıadede sorun cıkarıyorlar paranıda hesabına gec yatırıp paranı kullanıyorlar şikayetimvar.comda baya bi başlık açılmış durumda şikayetimvar.com'da hızlıal.comda ilginç bir şey farkettim hızlıal.com künyesinde
    HizliAl.Com / Hızlı Al / Gold Bilgisayar / Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret A. Ş.

info@HizliAl.com

Gold Bilgisayar HizliAl.Com Hızlı Al Trend Mağazacılık Gold Computer Electronics Anakart Masaüstü PC İşlemci Monitör Avuçiçi PC Ekran Kartı Yazıcı ups Projeksiyon Tarayıcı bilgisayar donanım notebook

yazıyor şikayet sahibi şahıs Gold bilgisayarıda suçluyor işin ilginci burada Gold bilgisayar şikayete cevap vermiş : "Trend Mağazacılık ve İnternet Hizmetleri Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret A. Ş. " nin kendileri nden bağımsız bir firma olduğunu söylüyor ama öyle değilhttp://www.ticaretsicil.gov.tr/ ye girip sahiplerine bakayım dedim aaa bir de ne göreyim 2 firmanında sahibi aynı kişi çıkmasınmı :) Ömer Dinç ....... gerisi sizin hayal gücünüze kalsın

Nedense pek inanasım gelmedi. Ben ürün sipariş ettiğimde stokta bulunmadığı için beni arayıp bilgilendiren, isterseniz yeni ürün verelim isterseniz para iadesi yapalım diyen biz tedarik edilmesini bekleyelim dediğimizde de uzun sürebilir diyen bir yer hızlıal. Küçüklü, büyüklü birçok alışverişim oldu. Memnunum, 4 iş günü içinde maksimum elime ulaştı her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

hızlıal.com dan alısverıs yapmak pek akıllıca olmaz stokta olmayan urunlerın satışını yapıyorlar eger ellerınde varsa cok gec gonderırler ıadede sorun cıkarıyorlar paranıda hesabına gec yatırıp paranı kullanıyorlar şikayetimvar.comda baya bi başlık açılmış durumda şikayetimvar.com'da hızlıal.comda ilginç bir şey farkettim hızlıal.com künyesinde

info@HizliAl.com

Nedense pek inanasım gelmedi. Ben ürün sipariş ettiğimde stokta bulunmadığı için beni arayıp bilgilendiren, isterseniz yeni ürün verelim isterseniz para iadesi yapalım diyen biz tedarik edilmesini bekleyelim dediğimizde de uzun sürebilir diyen bir yer hızlıal. Küçüklü, büyüklü birçok alışverişim oldu. Memnunum, 4 iş günü içinde maksimum elime ulaştı her şey.

Kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

Garanti bankasından kart al o var orada.

o nasıl bir cevaptır ya?? adamın fortis kartı var ve hızlıaldan alışveriş yapmak istiyor olurmu olmazmı nasıl yaparım diyor, git garantiden kart al diyorsun.. konu dışı zeka seviyeleri gerçekten düştü
  • arkadaşlar bu sitedeki ürünlerin garantisini kendileri mi(i. bilişim gibi) veriyorlar yoksa firma garantili mi?
  • arkadaşlar,kredi kartımızla hızlıaldan alışveriş yapmışlar...hızlıala mesaj çektik,aynı hızlılıkta cevap verdiler,internet ortamında satış yapıyorlar,üç kağıtçıları nasıl farkedecekler,ancak yardımcı olabilirler,bizede oldular,sağolsunlar.
  • quote:

hızlıal.com dan alısverıs yapmak pek akıllıca olmaz stokta olmayan urunlerın satışını yapıyorlar eger ellerınde varsa cok gec gonderırler ıadede sorun cıkarıyorlar paranıda hesabına gec yatırıp paranı kullanıyorlar şikayetimvar.comda baya bi başlık açılmış durumda

Evet kesinlikle..
  • ayakkabılık aldım aynalı bir modeldi kutudan ayna çıkmadı mesaj atıyorum cvp yok arıyorum cvp yok şşimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım ama artık tövbe nasıl alcm ya aynamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

ayakkabılık aldım aynalı bir modeldi kutudan ayna çıkmadı mesaj atıyorum cvp yok arıyorum cvp yok şşimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştım ama artık tövbe nasıl alcm ya aynamı

Kutu içeriği eksik mal yolladılar diye tüketici haklarına şikayet et. Yada burdan hallet

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/10606

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.