Şimdi Ara

Motorun Sesi Boğuk Çıkıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün sabah hava çok soğuktu (-10 civarı) motoru sorunsuz çalıştırdım işe gittim akşam dönüş için marşa bastım araba titreyerek çalıştı ve sanki motor boğulmuş gibi çalışıyor egzoz sesi sanki spor otomobillerdeki gibi hışırtılı çıkmaya başladı ve sanki motorun titreşimi arabanın içinden hissediliyor gibi özellikle ilk çalıştırma da ve stop etme esnasında acayip bir titreme ve hırıltılı bir ses çıkıyor. Bunun nedenini bilen var mı ?

Araba dizel 1.3 Combo

• motor yağının yanlış seçimi olabilir mi?

-10 derecede tam sentetik ve düşük vizkoziteli yağ iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

motor yağının yanlış seçimi olabilir mi?

-10 derecede tam sentetik ve düşük vizkoziteli yağ iyi olur...

Yağdan olduğunu düşünmüyorum çünkü 3 senedir kış aylarında aynı yağı kullanıyorum sorun olmamıştı.
    Bugün motor daha vuruntulu çalışmaya başladı gaza basarken titreşim olmuyor ancak gazı bıraktığımda devir düşerken acayip bir titreme yapıyor.
    Aldığım motorinle bir ilgisi olabilir mi ? Çünkü dün sabah bir sorun yoktu istasyona gittim depoda 4-5 litre kadar yakıt vardı üstüne motorin aldım. Birkaç km yol yaptım aracı stop ettim akşama kadar hiç çalıştırmadım ancak akşam ilk marşta acayip bir titreme vardı.

Bir de evin önünü kar kapattığı için arabayla açarak çıkmıştım ve motorun ön kısmına komple kar dolmuş ve buz olmuş acaba bununla bir ilgisi olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.