Şimdi Ara

Beko Led Tv Reklamlarda Süper Cihaza Benziyor Alan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
29.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BEKO yeni bir Led tv çıkardı reklamlarda görmüşsünüzdür süper bir şey hem video oynatma hemdekaydetme özellikli yok yok tv de fiyatı şu an 2.640 tl taksitle satılıyor.biraz daha bekleyip bunu almak lazım diye düşünüyorum.

2.1-Üstün Özellikler
    • Full HD (*)
    • HD-Ready özelliği.
    • HDCP özelliği.
    • USB’den Resim, Müzik, Film oynatabilme özelliği
    Dijital modda kayıt yapabilme özelliği
    • MPEG-2 MP@HL
    • MPEG-4 AVC/H.264 HP@L4.0
    • Dolby Digital Plus, High Efficiency Advanced Audio Codec
    • 3 HDMI bağlantı girişi.
    • 4. HDMI bağlantı girişi. (*)
    • Yüksek görüntü ve ses performansı.
    • CI slot girişi.
    • 8 Günlük EPG (Elektronik Program Rehberi)
    • Dijital modda 4 favori kanal listesi.
    • Gelişmiş menü sistemi ile Dijital ve Analog işlemleri tek menü üzerinden kolayca
    yapabilme.
    • Tüm sistem yazılımının havadan yayın ile güncellenebilmesi özelliği.
    • SRS TruSurround XT ses özelliği. (*)
    • Geniş görüş açısı.
    • Scart / S-Video / RCA bağlantı girişleri.
    • PC bağlantısı.
    • Düşük enerji tüketimi.
    • AVL (Otomatik Ses Sınırlama) özelliği.
    • Programlanabilir açılma / kapanma özelliği.
    • Toptext (*)
    • Grafik ekolayzer.
    • Bileşik Filtre (Digital Comb Filter) özelliği ile temiz bir görüntü.
    • Renk Geçişlerinde keskinlik özelliği (CTI)
    • Siyah beyaz geçişlerinde keskinlik özelliği ve resim çözünürlüğü (LTI)
    • Hassas istasyon Ayarı.
    • 99 Analog kanal hafızası.
    • 500 Dijital kanal hafızası.
    • Bütün fonksiyonlara sahip kızıl ötesi uzaktan kumanda.
    • Çocuk Kilidi özelliği
    • Panel kilidi özelliği
    • Resim durdurma ve Görüntü büyütme (Zoom) özellikleri
    • Scart’tan girilecek NTSC yayınları izleme özelliği.
    • 4:3, 16:9, 14:9 Letterbox, Subtitle, ve Panorama resim formatları.
    HDMI, HDMI logosu ve High-Definition Multimedia Interface, HDMI
    Licensing LLC’nin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.
    Dolby Laboratuarının lisansı ile üretilmiştir.
    “DOLBY VE DOUBLE-D logoları, Dolby Labaratuarının ticari markalarıdır.”
    (*): Bu özellikler opsiyoneldir her modelde bulunmamaktadır.

• bi samsung 40b652 sahibi olarak diyorum ki.. bu tvyi samsung çıkarsaydı bu özelliklerle (ki var aslında samsung ledler) (ben kayıt yapma özelliği gibi artı özellikleri kastettim bu arada) millet sıraya girmişti...

niye böyleyiz bilmiyorum... inanıyorum sırf beko diye millet burun kıvaracaktır... ben de dahil...
    not: bu bir özeleştiri yazısıdır.. çuvaldız veya iğne her ne ise, önce kendime batırılmıştır...

bu arada samsung sd de cidden harika....:)
  • "Tüm sistem yazılımının havadan yayın ile güncellenebilmesi özelliği."
    Bu ne laaa?
  • Arkadaşlar ,

Bu şekilde yazılım güncelleme tipi ilk değilki .Uydu alıcının yazılımı da benzer mantıkla uydudan güncelleniyor. Hatta bazı telefonlar için de duymuştum , teletext de data sonuç olarak ama asıl konu şu bu servisler turkiyede var mı?
    Analog yayın içinde (çatı anteni ) olması zor . dvb-t veya dvb-c ile olabilir ama bunlarda çok yaygın kullanılmıyorlar ve altyapısı tam oturmadı . Bu hizmeti veren kuruluşlar güncellemeye frekans -hat vs tahsis etmeleri gerekecek. Tvnin anakartını üreten firma , amerika veya avrupa gibi yerler için bu özelliği koymuş , beko da yazmış özellik diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

"Tüm sistem yazılımının havadan yayın ile güncellenebilmesi özelliği."
    Bu ne laaa?

üstad gülmekten yerlere yuvarlandım... bu "laaa"nın bu cümleye kattığı anlam.. aman allahım.. dakıkalarca güldüm.. hala da gülüyorum...
    çok yaşa emi üstad...

cidden bu ne laaa?

Komik değil. Bu özellik LG LCD lerde var. Güncelleme aktif olsun mu diye bir seçenek var. kapalı tutuyorum ben onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarm

Arkadaşlar BEKO yeni bir Led tv çıkardı reklamlarda görmüşsünüzdür süper bir şey hem video oynatma hemdekaydetme özellikli yok yok tv de fiyatı şu an 2.640 tl taksitle satılıyor.biraz daha bekleyip bunu almak lazım diye düşünüyorum.

aynen öyle
    iyice bir inceleyip bir de karşısına geçip seyredip almaya karar vermek lazım
    hatta forumda bu TV'yi alan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa süper kare olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyderYaylası

bekonun çıkarıdıg bir şey yok, oradan buradan alıp montajlayıp çin mallarını bize kasnaklıyor, bu markanın tek buldugu-yaptıgı teknolojisini bilen buraya yazsın.

Araştırdınmı ?Belli yorumdan çok sadece laf olsun diye yazmışsın !!!

Bir yerde doğrusun çinde üretir ama ordan burdan değil Beko % 100 Kendine ait olan fabrikasında üretim yapar 7 tane patentinde yazılımı üretimini % 100 ''Made in Turkey '' markasını kullanır !!!

Çinde üretttiği malları ise Türkiye piyayasında değil tamamen avrupaya satarlar 1 sıradada İngiltere gelir çunki Beko nun ingilterede müşteri potansiyeli fazladır !!!

Arçelik-beko-grundig aynı gurubun üretimleridir !!!Grundig ürünleri ise Almanya amerika pazarında satarlar genelde !!!Sony tvlerde İstanbul Grundig farikalarında montajlanırlar buda bilgi olsun !!!

Havadan yazılımı biraz kendi mantığımıza göre yorumladğımızdan mantık olarakta havadan sözcüğünü hayat felsefesi yapan çok insanımız var kendi algılamalarıya anlamışlar !!!

Bu yazılım güncellemesini çoğu firma kullanır sonsamsung-panasonic vs vs vs bundada nasıl anladınızsa hangi mantıkla güldüğünüzüde anlamak mümkün olmuyor !!!

Bunun en büyük özelliği uydu alıcısına gerek olmadan kanalları kendisi bulur ve günceller yada her hangi sorun durumunda kitlenme donma logo donmaları vs gibi servis çağrılmasını gerektirecek hallerde bunuda kendisi otomatik olarak tarar ve günceller !!!

Bu cihazı zaten bence almayın yada ürünleri kullanamayı bilenler alsın !!!

Sebebi ise havadan yazılımı dua eden oyuncak bebek niyetine kullanmaya kalkabilenler olabilir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 24 Ocak 2010; 7:05:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir konu açtım Beko Led televizyonun okadar özelliği varken bir güncelleme olayına takılmasını ve konunun bu kadar aynı laf üzerinde dönmesinede şaşırıyorum ben kullanan arkadaşlar yorumlarını yazar veya üstadlar mzeelikler hakkında yorum yaparsa alınabilecek bir tv olarak duruyormu diye konu açtım. çünkü bu modelde Led tv ler çok pahalı bunun fiyatı LCD fiyatında o yüzden alınabilcek gibi duruyor genelde samsunp philips sony lc gibi markalar gözde gibi beko içlerinde sonuncu sırada gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarm

Bir konu açtım Beko Led televizyonun okadar özelliği varken bir güncelleme olayına takılmasını ve konunun bu kadar aynı laf üzerinde dönmesinede şaşırıyorum ben kullanan arkadaşlar yorumlarını yazar veya üstadlar mzeelikler hakkında yorum yaparsa alınabilecek bir tv olarak duruyormu diye konu açtım. çünkü bu modelde Led tv ler çok pahalı bunun fiyatı LCD fiyatında o yüzden alınabilcek gibi duruyor genelde samsunp philips sony lc gibi markalar gözde gibi beko içlerinde sonuncu sırada gibi

olumlu yada olumuz bir bilgi alman zor çünkü kullanan fazla yok. en güzeli gidip test etmek bütün iş bir dizüstüne bakar.

• Çamur atmayalım önce görüp inceleyelim.
  • Yeni ürün...İnşallah alıp kullanan olur...Bizlerde bilgi ediniriz...Beko ya her zaman güvenirim....Boş yere karalama yapmanın anlamı ve dahi lüzumu yoktur....Arkadaşlarım....Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yeni ürün...İnşallah alıp kullanan olur...Bizlerde bilgi ediniriz...Beko ya her zaman güvenirim....Boş yere karalama yapmanın anlamı ve dahi lüzumu yoktur....Arkadaşlarım....Saygılarımla...

neden o zaman bekoya arçelige çok güveniyorsunda gidip arçeligin lg den ithal ettigi çamaşır makinesini alıyorsun eger cidden bu markalara güvensen direk arçelik yada beko alırdın yaptıgınla söyledigin birbirini tutmuyor, çelişkili mesaj yazarak buradaki araştıranları yanıltıyorsun yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: federıco fellini

quote:

Yeni ürün...İnşallah alıp kullanan olur...Bizlerde bilgi ediniriz...Beko ya her zaman güvenirim....Boş yere karalama yapmanın anlamı ve dahi lüzumu yoktur....Arkadaşlarım....Saygılarımla...

neden o zaman bekoya arçelige çok güveniyorsunda gidip arçeligin lg den ithal ettigi çamaşır makinesini alıyorsun eger cidden bu markalara güvensen direk arçelik yada beko alırdın yaptıgınla söyledigin birbirini tutmuyor, çelişkili mesaj yazarak buradaki araştıranları yanıltıyorsun yazık.

evet federıco arkadaş doğru söylüyor.açelik-beko ya güveniyorsun ama lg üretimi arçelik çamaşır makinesi alıyorsun.insanları yanıltmayalım aynı paraya daha kaliteli tv alabilecekken niçin beko ya o kadar para verilsin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: federıco fellini

quote:

evet federıco arkadaş doğru söylüyor.açelik-beko ya güveniyorsun ama lg üretimi arçelik çamaşır makinesi alıyorsun.insanları yanıltmayalım aynı paraya daha kaliteli tv alabilecekken niçin beko ya o kadar para verilsin ki?

aynı paraya daha kaliteli derken!!! kalite anlayışınızı açıklarmısınız kalite standartınızı neye göre beliriliyorsunuz hem bu ürünün kalitesiz olduğunu nereden anladınız kullandınızmı ? gidip teşhir ürününü gördünüzmü ?yada kullanan bir tanıdığınız varmı?

• ben de bir lcd almak istediğim için kendi çapımda araştırmaya girdim.

arçelikiğin 102-202 led ürününü inceleme fırsatım oldu.bildiğiniz gibi arçelik ile beko aynı ürün

gerçi uzun süre gözlem yapma şansım olmasada şunu söyleyebilirim ki;

izleme açısı baya dar

+++++++++
    bir video koymuşlar görütünde ekranın sağ tarafından bir yelkenli giriyor ve yelkenli ekranın orta kısmına

gelene kadar yelkenlideki insanlar bulanık görünüyor.ekranın ortasına gelince bu durum düzeliyor.

bende sizin gibi bir kullanıcının yorumlarını bekliyorum.

• Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum Samsung 32 b7000 led i 4-5 aydır takip ediyordum Bekonun bu modelini tv de görünce hoşuma gitti incelediğimde. 16 mm müthiş vede uydudan direk usb ye kayıt yapması harika. Bu arada Samsung u canlı olarak 1 saat kurcaladım. 8 gb lık usb bellekteki tüm divx filmlerini alt yazıları ile beraber okudu türkçe karakterleri okumadı. o sorun deil zaten. Şimdi bu beko yu gidip inceleyip bu sefer hard disk i de yanımda getircem dnla özelliklerinde göremedim. Varmıydı acaba bunu da soracağım. Her zaman yerli malı kullanmak lazım elin fransızı sanayisinin hemem hepsinde devletin ortaklığı var. ve çok milli ekonomiciler. önce kendi ürettiğim diyorlar. biz neden aynısını yapmayalım ki. BEKO DA ÇALIŞAN VE YANSANAYİSİ BAYİ İ İLE 10 BİNLERCE KİŞİ EKMEK YİYORDUN BUNLARIN SAYESİNDE EKONOMİ CANLANIR SENİN PARAN TEKRAR SANA GERİ DÖNER KORE YE GİDEN KOREDE JAPONYA YA GİDEN JAPONYADA KALIR. EN İYİ Sİ TURKİYE DE PARAMIZ KALSIN. HER YIL 500 BİN KİŞİ ÇALIŞMA HAYATINA İLK DEFA ATILIYOR. KAÇI İŞ BULABİLİYOR.

SAYGILAR.

• Alacaksanız Türk Malı Alın Arkadaşlar. Ekonomiye İstihdama Vs. Yardımcı Olun Bir Nebze.

Ürün Çok Kaliteli,Herkesin Evinde arçelik Beko Eşyalar Vardır. Servisi Olsun Kalitesi Olsun %95 imi Kesinlikle Memnundur.
  • bizim gibi kendini aşağılamaya bu kadar eğilimli, özgüvensiz bir toplum az bulunur. Elin Çin'li satıcısı Çin de üretilen bir Sony ile Japonya da üretilen aynı Sony'yi tezgahın üstüne koyduğunda 20 dolar fazla para istemektedir. Çin deki üretim daha kaliteli demeye getiriyor. Yani normalde yabancı bir firma , başka bir ülkede yatırım yapıyorsa muhtemelen orada daha fazla tercih edileceğini, bir bakıma rekabette avantaj elde edeceğini düşünür.

alıntıdır
  • Bu kadar da aşağılamamak gerek, sonuçta örnek olarak veriyorum Amerikan malı diye bildiğiniz bir apple ipod yada apple bilgisayar alınca da,
    içinde bir adet amerikan üretimi parça bulamazsınız. Çünkü tüm firmalar çin/kore/tayvan üretimi elektronik ekipmanlar kullanıyor.
    Üretimi de işgücü ucuzluğundan dolayı çinde yaptırıyor. Ama sorarsanız ben Arçelik/Beko/Vestelden lcd satın almam. Çünkü ben cihazın kullandığı
    modüle kadar herşeyini araştırırım. Sony'den bir w5500 serisi alırken kaç statik kontrastlı spva modül kullandığını öğrenebiliyorum. Ama ya bu firmalardan ?
    Sayısal loto gibi şansına ne gelirse mantığı ile performans incelemesi, teknik donanımı ile ilgili bilgi verilmemiş olan bir tv'nin yanından bile geçmem.
    Ha bu konuyu önemsemeyen kişiler satın alabilir sonuçta hepsi görüntü veriyor, ama benim için tv'nin kullandığı modül tipi önemlidir. Ücretsiz vermiyorlar sonuçta.

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

bu ürün hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar yada ön yargılı olanlara yazıyorum.

öncelikle b u ürün tamamiyle TÜRK tasarımıdır ÇİN falan değil.Ürünün paneli samsung Şasisi TÜRK estetik dizaynı da TÜRK tasarımııdır.Şu anda satışta yok şubat ayında satışa çıkacaktır.Şu anda piyasada bulunan Sony hariç her türlü marka nın LED tv sine aş değer yada üstündür.Ürünün öne çıkan 2 tane özelliği vardır USB porttaki bellek kadar Dijital yayın kaydı yapar.Diğeri ise şu sıralar sıkça reklamı dönen TELEDÜNYA dijital platforma hazır olması.TELEDÜNYA nın HD yayını izleyebiilmeniz için yanında insanlara sattığı 250 tl değerindeki settop box alıcı bu cihazın içinde var.Kablolu tv den alcağınız bir card sayesinde tv ye normal analog anteni bağladıktan sonra o kablodan gelen dijital mpeg4 formatındaki yayını çözerek sizin 1080i kalitesinde yayın izlemenizi sağlar.Önce araştıralım bilelim sonra yazalım.Kalite anlayışı nedir??Şu anda Beylikdüzünde bulunan eski BEKO yeni ARÇELİK fabrikasında üretilmiş ve halen üretilmekte olan LCD markaları.SONY,GRUNDIG,BEKO,ARÇELİK halen üretilmekte.TOSHİBA,LG,AİWA gibi markalarda bundan bir kaç sene öncesine kadar beğennilmeyen BEKO fabrikasında BEKO kalite ve mantığıyla üretilmiştir.TÜRK malını bu kadar küçümsemeyelim heleki hiçmi hiç önyargılı yaklaşmayalım karşılaşyırıp araştırıp öyle yorum yapalım.

Teşekkürler saygılar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.