Şimdi Ara

[Sorun'a DEVAM]Forumda Dolaşırken ie6-7-8 de birsürü sayfa ve sekme açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evet yanlış duymadınız sadece size değil banada bi kaç yıldan beri oluyor bu konuyu citizen arkadaşımıza ilettim sizde bu sorunu en az 1 kere muhakkak yaşamışsınızdır zar zor da olsa ss aldım. ekliyorum ve çözüm bekliyoruz sanki 2000li yıllarda internete girmiş gibi hissediyorum kendimi ayda 2-3 kez sanki bi sürü popup açılıyormuş gibi nostalji oluyor :

en son karşılaştığım tarih : 23 ŞUBAT 2010 İE7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 23 Şubat 2010; 22:19:57 >

• Sahsen benim basıma hiç böyle bir durum gelmedi, sizin bilgisayarınıza kötü niyetli bir yazılım bulaşmış olabilir mi ??
    Bu tarz bir problem yasayan duymadım cünkü.
  • hayati54

Benim de başıma gelmişti ama Donanımhaber'de değil.Başka biryerlerde geziyordum.

Forumla hiç alakası yok bu mevzunun..Hatta teknik yardımda bununla ilgili konu da açılmıştı..
    Bir arama yaptır bulursun
  • @visualize hayır hocam bunun hakkında burak'a da bahsettim evet bendede ara sıra oluyor dedi bakacam dedi yani hangi kötü yazılım böyle yaparki sadece dh nin sekmeleri deliriyor ? dh ye gıcıkmı bu kötü yazılım ?

@mesuthaksoy bana sadece dh de oldu bu sıralar evet 2002 ve 2005 arası böyle sorun yaşıyorduk çünkü o zaman pek bilinçli bir kullanıcı değildik ama şimdi bile böyle ufak tefek şeylerden canım sıkılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.