Şimdi Ara

Sony, VAIO CW serisi dizüstü bilgisayarlarında Core i5 işlemci güncellemesi yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • VAIO serisi ile dizüstü bilgisayar pazarının güçlü isimlerinden biri olan Sony, ürün gamında güncellemeye giderek CW modellerine performans dopingi yaptı. Taşınabilirlik, performans ve fiyat dengesinin bir arada hedeflendiği CW serisinin yeni üyelerinde, Intel'in 32nm üretim teknolojisiyle hazırlanan yeni nesil Core i5 işlemcilerini kullanmaya başlayan Sony daha yüksek performans sunmayı hedefliyor.


    Sony'den yapılan açıklamaya göre CW serisinin en yeni üyesinde standart olarak 2.53GHz'de çalışan ve Turbo Boost teknolojisiyle çalışma frekansı otomatik olarak 3.06GHz'e çıkartılabilen Core i5 540M işlemcisine yer veriliyor. 8GB'a kadar DDR3 bellek desteğinin sunulduğu yeni model, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 14-inç LED backlit ekran ve 500GB kapasiteli sabit disk ile geliyor.


    Ekran kartı olarak Nvidia'nın dizüstü bilgisayarlar için hazırladığı GeForce 310M GPU'sunu kullanna yeni CW modeli bu sayede yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği de sunuyor. Diğer özellikleri arasında Blu-ray sürücü, entegre internet kamerası, WiFi ve Bluetooth gibi özelliklere yer verilen dizüstü bilgisayara işletim sistemi olaraksa Windows 7 eşlik ediyor.


    Sony VAIO CW serisinin Core i5 takviyeli yeni modeli, yurt dışında 809.99$ seviyesinden başlayan fiyatlarla pazara sunuluyor.








  • Dizüstü platformu gerçekten her geçen gün gelişiyor , hele ki turboboost teknolojisi...
    3.06ghz dizüstü platformundaki bir işlemci için gerçekten müthiş bir çalışma frekansı.
  • yurt dışında bedavaya gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    [html]<p align="center"><img src="http://www.donanimhaber.com/image.aspx/images/haber/sonvaiocw_corei5_dh_fx57.jpg" width="500" height="460" /></p>
    <p>VAIO serisi ile dizüstü bilgisayar pazarının güçlü isimlerinden biri olan Sony, ürün gamında güncellemeye giderek CW modellerine performans dopingi yaptı. Taşınabilirlik, performans ve fiyat dengesinin bir arada hedeflendiği CW serisinin yeni üyelerinde, Intel'in 32nm üretim teknolojisiyle hazırlanan yeni nesil Core i5 işlemcilerini kullanmaya başlayan Sony daha yüksek performans sunmayı hedefliyor.</p>
    <p>Sony'den yapılan açıklamaya göre CW serisinin en yeni üyesinde standart olarak 2.53GHz'de çalışan ve Turbo Boost teknolojisiyle çalışma frekansı otomatik olarak 3.06GHz'e çıkartılabilen Core i5 540M işlemcisine yer veriliyor. 8GB'a kadar DDR3 bellek desteğinin sunulduğu yeni model, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 14-inç LED backlit ekran ve 500GB kapasiteli sabit disk ile geliyor.</p>
    <p>Ekran kartı olarak Nvidia'nın dizüstü bilgisayarlar için hazırladığı GeForce 310M GPU'sunu kullanna yeni CW modeli bu sayede yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma desteği de sunuyor. Diğer özellikleri arasında Blu-ray sürücü, entegre internet kamerası, WiFi ve Bluetooth gibi özelliklere yer verilen dizüstü bilgisayara işletim sistemi olaraksa Windows 7 eşlik ediyor.</p>
    <p>Sony VAIO CW serisinin Core i5 takviyeli yeni modeli, yurt dışında 809.99$ seviyesinden başlayan fiyatlarla pazara sunuluyor. </p>[/html]


    Tek kelimeyle müthiş.




  • Arkadaslar bana acil yardım lazım bir tanıdıgım çine gitti ve bana ordan sony vaio vgn cw 26 ec yi secdi ancak ben ne kadar arasamda internette bulamadım özelliklerini ve türkiye fiyatını bilen varmı yardımcı olursanız cok makbule gecersiniz teşekürler simdiden..
  • CW serisi türkiyede daha yeni yeni satılıyor fiyatları da 2150TL en ucuz. P7450 işlemci ile birlikte,

    CW'6 ise sanıyorum i5 işlemci ile geliyor. her türlü kazanclısın bu model ancak mayısta türkiyeye gelir o da ancak 2500-2750TL seviyesinden.
  • Honk Kong fiyatı yaklaşık 900$, eğer sana uygun olursa bana da bu modelden Cuma akşamına kadadr getirtebilirsen açıktan 250TL veririm haberin olsun.

    Mehmet Kışla

    mehmet_kisla yahoo



    özellikleri
    http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpccw25fg_e.jsp
  • Öncelikle yardımın için teşekürler . 1inde elimde olacak bu laptop 1000dolar a aldım . Senin isteğin konusundada malesef getirtemem nedeni ise ben giderken o tanıdıgıma 1000dolar peşin verdim ama o kişi cok sık çine gidiyor eger birdaha böle bi fırsat olursa haber verebilirm . bir sorum daha olacakdı çinden gelen laptopa window 7 ye nasıl türkçe menu yükleyebilirm bilgin varmı acaba. uluslar arası garantisi olacak herhangi bi sony magazası yardımcı olabilirmi. tekrar tesekürler
  • Arkadaşlar , sony notebookların yurdışı fiyatları çok ucuz malesef bu fiyatlara türkiyede bulmak mümkün değil. Yurdışından alınca klavyeyi nasıl türkçe yapabiliriz. Bazı markaların tuşları ebayde satılıyordu. Bunları türkiyede bulmak ve değiştirmek mümkün mü? Sony servisi tuş satıyor mu?
  • Mrb Arkadaşlar.Windows 7 için dil sorun değil artık Windows update yaptığınızda ilk açıldıktan sonra size 35 adet opsiyonel update sunacak bunlar dil seçimi istediğiniz dili seçip devam ediyorsunuz.bittiktan sonra dil bölge seçiminden sonra sadece oturum kapatıp açarak yeni seçilen dili aktif yapıyor.Selamlar.
  • Arkadaşlar Ben Hepsisony diye bi firmadan 1900 tl ya aldım Ürün gerçekten süper,,,
  • aldıgınız ürün intel core i5 işlemcili miydi? Türkiye'de i5 işlemcili cw serisi satılmıyor diye biliyorum.
  • cw serisi estetik olarak cok guzel , ama ne yazik ki türkiye ye i5 islemcili modeli henüz gelmedi.
  • arkadaşlar cw serisini bulamıyorum. nerden alabilirim?
  • şuan bulman mümkün değil gibi bişey.bu seri piyasadan kalkalı oldu baya.istanbul bilişimde olabilir,oraya bir bak.
  • istanbulbilişimde de kalmamış. ea serisine yöneldim. teşekkürler
  • ea yerine s serisine yönel bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.