Şimdi Ara

Amazon eKitap okuyucusu Kindle için uygulama geliştirme kiti hazırlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amazon yüksek satış rakamlarına ulaştığı popüler eKitap okuyucusu Kindle için yeni bir geliştirme kiti hazırluyor. KDK (Kindle Development Kit) olarak tanımlanan geliştirici paketi kapsamında yazılımcılara çeşitli araçlar ve dökümantasyon sunularak, Kindle için geliştiricilerin daha kolay ve hızlı uygulama hazırlayabilmesi hedefleniyor.


    Amazon'dan yapılan açıklamaya göre aralarında Hadmark, EA Mobile ve Sonic Boom gibi isimlerin yer aldığı alanlarında iddialı bazı kuruluşlar, Kindle geliştirme kiti üzerinde çalışmaya başlamış durumda. EA Mobile ve Sonic Boom firmalarının Kindle'a özel oyunlar üzerinde çalıştığı belirtilirken, Handmark ise Zagat rehberi geliştiriyor. Sınırlı beta aşamasına önümüzdeki ay girmesi beklenen geliştirme kitiyle hazırlanacak uygulamaların Kindle Store üzerinden yıl sonuna doğru satışa sunulması planlanıyor.








  • Şu anda bu tür kitap okuyucuları almak çok mantıklı olmasa da , 10-20 yıl gibi bir süreç sonrasında online kütüphaneler vb. kaynaklar arttıkça çok işe yarar hale gelecekler diye düşünüyorum.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 16 Temmuz 2010; 12:30:01 >
  • Not alıyorsunuz, desteklediği ülkelerde internete giriyor vb...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.