Şimdi Ara

Dünyanın En Büyük Pokemon Koleksiyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hiç kuşkusuz Pokemon markası kendi alanında dünyanın en popülerleri arasında yer alıyor.

Nintendo ise Pokemon oyunları sayesinde oldukça fazla para kazanıyor ve Pokemon oyunları sürekli çıkmaya devam ediyor.

İngiltere'nin Hertfordshire kentindeki 21 yaşındaki Lisa Courtney'nin Pokemon koleksiyonu görülmeye değer.

Toplam 12.000 parçadan oluşan koleksiyon Guinness Rekorlar kitabının 2010 yılı oyuncular için hazırlanan baskısına girmeyi başardı.

12.000 parçayı toplamak için ne kadar çaba gösterdiğini tahmin edebiliyoruz, ama asıl o kadar Pokemon'u odasında mı saklıyor onu merak ediyoruz.

• 1000 tane pikaçu var zaten arkada
  • Nintendo oyunlarini genelde severim, ancak su Pokémon'a isinamadim birds turlu. Pek beceremedigimden ve Pokémoncu arkadas cevremin olmamasi yuzunden olsa gerek.
  • Helal olsun
  • Keşke arşiv resimleri de olsaydı. Haber için teşekkürler ama.
  • Yazık vallaha,takıntı haline gelmiş herhalde.

Farklı farklı karakterlerden tüm seriyi tamamlasa normal de,arkasında duran 1000 tane pikachu pek normal gelmedi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 22 Ocak 2010; 0:48:30 >
  • haha bndede bunların kartları vardı :) klasor mlasor almıstım dizmistim hologramlı kartları..10 20 yıl sonra değer bulur satarsın demişlerdi hala bekliyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pokemon'la taso'lar bittiğinden beri hiç aram olmadı :D Görüşmüyoruz yani xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.