Şimdi Ara

Turkwow'da UCUZA satılık karakterler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orinale geçmeyi planlıyorum. Bu yüzdende Turkwow'da para edebilecek tüm karakterlerimi satmaya karar verdim. Karakter bilgileri aşağıdadır. Tek full furious karakter 100 TL ve üzerinde TL'ye satılırken ben 3 tane karakteri toptan 100'ye satmaya karar verdim. Büyük oranda pazarlık payı mevcuttur. Bu topici ticaret bölümüne nasıl açağımı bilmediğim için ve korsan server satışı olduğu için "Karakter ve eşya satışı" adlı genel topice koymamış bulunuyorum.

Tekil satılacağı takdirde;

Rhodia : 50

Plomeantues : 30

Warrex : 30

Rhodia bu 3 karakter arasında en pahalı olan karakterdir. Tbc'den beri bendedir. Turkwow'un sınırlarında en iyi gearlı elemental shamandır.

Rhodia;

Serverda en iyi gearlı Elemental Shaman diyebilirim sanırım, Rhodia'dan iyi gearı olan Elemental Shaman varsa affola.

Irk : Draenei

Sınıf : Shaman

Talent : Elemental

*Dual Talents
    *%280'lik kuş
    *Northrend üzerinde uçuş
    *Bembeyaz ve kapkara Talbuk'u =)
    *Mining Full / JewelCrafting ise 441'dir.

Armory Linki;

http://armory.turkwo...a&realm=TurkWOW

Acc'ında 66 Level Human Warrior'da bulunmakta.

--

Plomeantues ;

Fiyat olarak en az değer biçeceğim karakterim. İtemleri yüzünden değil, sadece leveli satacağım fiyatı hak ediyor

Irk : Dwarf

Sınıf : Hunter

Talent : Survival

*%60'lık kuşu
    *Kasılmamış Engineer'i.

Armory Linki;

http://armory.turkwo...s&realm=TurkWOW

--

Warrex;

Arkadaşımın benden habersiz takasla aldığı bir diğer arkadaşımın karakteri. Karakter sahibi olan arkadaşla görüştüm ve bu charıda satıyorum. Two Hand'i rezil bir durumda. Stormherald mı ne.

Irk : N.elf

Sınıf : Warrior

Talent : Arms

*%60'lık kuş.
    *Hammersmith 445 / Mining Full.

Armory Linki ;

http://armory.turkwo...x&realm=TurkWOW

----

İlgilenen olursa Msn adresim ;

Clementha35@hotmail.com

İstek takdirde İzmir içi yüz yüze görüşme mevcuttur, istek üzere PM'den telefon numaramı vereceğim.

PM'den veya Msn adresinden bana ulaşmanız dileği ile ;)

Edit : Fiyatlar baya bi indirilmiştir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 22 Ocak 2010; 16:06:05 >

• Private serverdaki karakterini tammmm 120 türkk lirasınamııııı satıyosun
  • bi dakka bunlar orjinal değilmi
  • SS ler alınsın yılın konusu
  • basgit. dolandırma milleti. 2 gün sonra silinecek chara kim 120 gayme verir.
  • Sakın kimse almak gibi bir hataya düsmesin.
  • konuyu eleştiren arkadaslara hak vermemek mumkun değil.ama verilmiş tepkilere hak vermekte dogru olmaz.bazılarınız private sunucularda karakter satıldıgından bihaber.bu durumda verecekleri tepkiler genelde hep yukardaki örnekleriyle benzerlik gösterir.ama buda bir gercekliktir.konuyu acan arkadasımızda bu konuda bu durumdan haberı olmayanları aydınlattıgı ıcın kendisine teşekkur etmekten kendimi alıkoyamıyorum:d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnanması güç ama turkwow serverında 200 tl ye char alan bile var hatta bazı satıcılar kendilerini kaptırmış sanki orjinalde charı satıyo 400 e bile veren var karakterini daha ne diyim söyleyecek söz bulamıyorum bu arada inş satabilirsin hemen Altay orjinale başlamadan önce bi görüşelim msnden..
  • DH Bölümündeki Her girdiği konuya yorum yapma ihteyacı duyan topluma bayılıyorum.Sanane adam satar satmaz alcak adam yorum yapsın sen değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikamaru Nara -- 20 Ocak 2010; 22:40:55 >
  • Öhohahah Seviyesiz ortam ve orjinalinkinden daha az playerın olduğu bi yerde oynamak için 120 tl değil 30 tl bile vermem. Seviyesiz ortam derken sözüm meclisten dışarı oynıyıp emek verenler elbette saygın kişilerdir, ancak private server sonuçta buraya 10 yaşında çocukda girer 18de canı sıkılır girer söver çıkar,
  • Konuyla dalga geçen çok bilmiş arkadaşlar :)

Biz Korsan oynuyoruz ekonomik durumumuz ancak buna yetiyor. İnsanların maddi kaynak olarak gördüğü şeyler vardır. Benim içinde bu kaynaklardan bir taneside, sizin orjinalde emek verdiğiniz kadar emek verdiğim karakterlerimdir. Laf etmeden önce "dalga geçeceğiniz" insanların vaziyetini düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır ;)

Evet, Turkwow gibi korsan bir serverda 150 - hatta 200 TL'e varan karakter satışları oluyor. Çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz fakat, olmasaydı zaten ben bir delilik yapıp buraya konu açmazdım ;)

Şimdi komikliklerinizi gidip başka bir konuda gerçekleştirebilirsiniz ;) Sizi kaale almıyorum şu saatten sonra ;)

@Enqq ;

Durup durmadık yerde "Bas git" gibi tabirler kullanacak kadar düşük bir seviyede olmanı görmek mutluluk verici

@OnurJAM;

Durumu bilip bilmeden atlıyorsunuz ya, Allaha havale ediyorum seni ve senin gibileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 20 Ocak 2010; 23:05:42 >

• durum sundan ibaret.bu forumdaki hiçkimse belkide şimdiye kadar böyle bir durumla karsılaşmamıştırki gösterdikleri tutumdan bunu anlamak cok güç olmasa gerek.işin acıgı bende önce sasırdım.ama verılen cevaplara baktıgımda birazda olsa düşmanca tavırlar oldugunu sezinlemekte gec kalmadım.
    sonuçta online oyun oynuyorsunuz. ister oyunun orjinalini oynayın isterse kacak diye vasıflandırılan sunucularda takılın.sonucta sanal ortamda hosca vakit gecırıp yeni arkadaslıklar edınmek gibi realitelerle karıslasıyorsunuz.bazılarınız yabancı dil gelişimindeki faydalarından filan söz edıyor.onada hak verıyorum.
    ama sırf private sunucularda karakter satmaya calısanları rencıde edıp durmak sizce ne kadar vicdani bır tutumdur.onun sorgulamasınıda bu konuyu acan arkadası yanlış bir şekilde eleştiren arkadasların kendi vicdanlarına bırakıyorum.
  • hic bir sekilde yanlıs anlamayın.herkesin maddi durumu yeticek,orjinal oynucak diye bisi tabikide yok.private serverda oynamak gayet dogal ama sunu gözden kacırmısınız.Private de oynayan adam niye orda oynar?Maddi sıkıntısı oldugu icin.Maddi sıkıntısı olan adam nasıl gidip 120 tl vericek chara acaba?
    bence bu bi celiskidir.
  • Bence bu acc en fazla 80 tl eder serverdan dolayı.
    TürkWoW iyi bir server ama TBC'ye geçerken karakterlerinizi sileceğiz falan dediler(tepki gelince silmediler) ama yine de kimseye güven olmayacağını anladım.
  • alan bulursan banda haber ver:D
  • clementha hocam .. buraya private bir serverin karakterlerini yazarak satman zor..
    ilgili serverin forumuna yazarsan daha kolay satarsın kanımca..
  • yok yani anlamıyom adam ekonomik durumum iyi değil ondan korsan oynuyoz demiş de senin para vermeden bedava oynadıgın oyuna kim para verip devam etmek isterki o serverin bi garantisi yok adam canı sıkıldımı serveri kapatır gider sen bişe de diyemessin.yani böyle bi durumda para verip de turkwow da char satın alan adamların aklına şaşıyorum
  • Bu charı lanetliyorum dahada satılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PortaL| -- 21 Ocak 2010; 12:14:16 >
  • Yukardada belirttim ben;

"ve korsan server satışı olduğu için "Karakter ve eşya satışı" adlı genel topice koymamış bulunuyorum."

Yazdım. Artık anlayana. Konuda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • Her ne olursa olsun ortada bir emek ve harcanmış zaman var kimse kimsenin cebine elini sokmuyor isteyen satar isteyen alır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.