Şimdi Ara

Company of Heroes v1.71 - Türkçe Yama v1.0 [%90 Türkçe]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v1.0
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ
    Çeviri: %90 Türkçe

http://rapidshare.com/files/337567316/CoH_v1.71_TRv1.0.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama text editör kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı pek karmaşık değildir. ö,ç,ü gibi özel karakterler kullanılmıştır. %90 çeviri sağlanmıştır. İyi oyunlar dilerim!!!

RESİMLER:
     Company of Heroes v1.71 - Türkçe Yama v1.0 [%90 Türkçe]  Company of Heroes v1.71 - Türkçe Yama v1.0 [%90 Türkçe]
     Company of Heroes v1.71 - Türkçe Yama v1.0 [%90 Türkçe]  Company of Heroes v1.71 - Türkçe Yama v1.0 [%90 Türkçe]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 27 Ocak 2010; 22:11:03 >

• sonunda vakit bulup bulupta tamamladım yakında videoyuda ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 20 Ocak 2010; 20:08:40 >
  • emeğine sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

emeğine sağlık dostum

eyvallah kardeş.

videoda eklendi.
  • eline sağlık başka oyunlarla devamının gelmesi dileğiyle ama daha güncel oyunlara el atarsan daha iyi olur bence
  • süper bi konu çok teşekürler oyunun yamalarını indirip hemen oynamaya baçlıyıcam Türkçe olarka bidaha bitiriyim acaba v1.0 yama kurmadan calısırmı Türkçe yama ? yamaların boyutu hayli büyükte ondan ugraşmıyım yamalara dedim :) %100 ne zaman gelir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem9000 -- 21 Ocak 2010; 14:44:10 >
  • Teşekkürler,çok işime yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 21 Ocak 2010; 15:30:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eline sağlık başka oyunlarla devamının gelmesi dileğiyle ama daha güncel oyunlara el atarsan daha iyi olur bence

the saboteur çevirisine sana bu mesajı attığım gün başlamış olacağım ve tüm boş zamanımı buna harcayacağım.

quote:

süper bi konu çok teşekürler oyunun yamalarını indirip hemen oynamaya baçlıyıcam Türkçe olarka bidaha bitiriyim acaba v1.0 yama kurmadan calısırmı Türkçe yama ? yamaların boyutu hayli büyükte ondan ugraşmıyım yamalara dedim :) %100 ne zaman gelir acaba ?

oyunun kendi resmi v1.71 yamasını kurmalısın. ee onu kurmak için ondan önce v1.40 ile v1.70 yamasınıda kurmak gerekiyor. oyun böyle düzgün çalışır.

quote:

Teşekkürler,çok işime yarayacak

sağolasın kardeş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.