Aynı sorun bende de oldu dostum sata hdd bende kuramıyorum hata veriyor.
Bende ( XxX_x86_10.5.6 ) bunu indirdim ve kurdum hersey çok iyi çalışıyor ama şunu bir türlü çözemedim seskartım Realtek High Definition Audio ALC660 seskartını tanıdı ses kontrolü yapabiliyorum üst barda ikonuda çıkıyor ama birtürlü ses alamıyorm anlamadım gitti bu sorunu çözücek bir şey biliyormusunuz arkadaşlar. Yardım ederseniz sevinirim.
peki sata diske kuramayacaz mı bunu ? achi mod diye bişi yok bios da. acaba yardımcı program varmıdır bunun için. çok ta sevdiğimden kurmuyorum meraktan kuruyorum. zaten adamın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ....
peki xxx olan sürümü deneyince mi kuruldu. yoksa başka bi yol mu buldun. ideneb in cd sini gönderdi bi arakdaş sağolsun. o varken bütün şansımı denemek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 6 Mart 2009; 10:40:53 >
valla ben ideneb kuramadım XXX dedigim sürümü kurabildim ama seskartı sorunum var kimsede bisey söylememis bu konuyla ilgili.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
peki sata diske kuramayacaz mı bunu ? achi mod diye bişi yok bios da. acaba yardımcı program varmıdır bunun için. çok ta sevdiğimden kurmuyorum meraktan kuruyorum. zaten adamın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ....
peki xxx olan sürümü deneyince mi kuruldu. yoksa başka bi yol mu buldun. ideneb in cd sini gönderdi bi arakdaş sağolsun. o varken bütün şansımı denemek istiyorum.
Aynı sorun bende de oldu dostum sata hdd bende kuramıyorum hata veriyor.
Bende ( XxX_x86_10.5.6 ) bunu indirdim ve kurdum hersey çok iyi çalışıyor ama şunu bir türlü çözemedim seskartım Realtek High Definition Audio ALC660 seskartını tanıdı ses kontrolü yapabiliyorum üst barda ikonuda çıkıyor ama birtürlü ses alamıyorm anlamadım gitti bu sorunu çözücek bir şey biliyormusunuz arkadaşlar. Yardım ederseniz sevinirim.
Preferences ta ses ayarlarına girin ve ses çıkışının "internal speaker " olarak seçin
Preferences ses ayarlarına giriyorum ordan Output'u seçiyorum seçeneklerinde sadece HD Audio Output var onu seçebiliyorum input ise tanınmamış olarak görünüyor benim ses kartım Realtek ALC 660 baska ne yapabilirim sıstem çok iyi çalışıyor birtek ses yok wriless zaten çalışmıyor bildiğim kadarıyla.
[/quote]
Preferences ta ses ayarlarına girin ve ses çıkışının "internal speaker " olarak seçin [/quote]
arkdaşlar ideneb 10.5.5 i, intel e5200,6600gt sisteme kurmak istiyorum,boottan başlıyor ideneb dvd si,lisans şartları agree kabul okeylenerek geçildikten daha sonra selection kısmında hiçbir şey çıkmadığı için kurulum ilerleyemiyor nerde yanlışlıka caba?
bilgisayarıma kurmak istiyorum.ancak böyle bişeyi daha önce hiç yapmadım bana rehberlik edebilecek gereken bilgileri söyleyebilecek bir arkadaş var mı?
gerekli linkleri verirse pm den bende halletmeye çalışırım
mac os yuklemeye baslarken still waiting for root device hatası alıyorum forumlarda baktım ama cozemedim
denedigim surumler
Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd Leopard 10.5.2 Leo4All Vers.3 (Intel y AMD) ikisindede aynı yerde taklıyor
sistemim
Anakart Asus m2n green işlemci amd x2 5200+ 2,6ghz ekran kartı 8600 gt 2*2gb 800mhz kingston ram sata ve ide dvdrw ım var ikisiylede denedim sata harddisk iki bolum mac os icin bir bolumu formatlamadım mac te format atmak icin diger bolumde vista 64 bit yuklu fotodaki hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
Desktop bilgisayarıma macosx kurmak istiyorum.İnternetten " Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd " sürümünü indirdim ama kuramadım. "Still waiting for boot device" diyor ve takılıyor. Desktop pcmdeki işletim sistemini sırf macosx kuracağım diye darmadağın ettim kuramadım :(
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz ? Msn adresim : baris[at]gurenc.com
Notebookta güvenli kipte çalışan usb maus ve klavye normal kipte çalışmıyor. sistem 10.5.6 dan 10.5.7 ye yükseltilmiştir. Ayrıca ps2 ile ilgili bir paket yüklemiştim. Bu paketleri nereden kaldırabilirim.
Notebook almayı düşünen arkadaşlar için elimdeki full osx çalışan laptop'umu sattığımı belirtmek istiyorum. Kart okuyucusundan onboard wifi+bluetooth'una, sleep'inden ekran kartına herşey tam olarak stabil çalışmaktadır. İlgilenen arkadaşlar için 2. el forumundaki link: http://forum.donanimhaber.com/m_33075422/tm.htm