Şimdi Ara

Triplex'ten Kablosuz Tv-out'lu 9600 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm üreticiler gibi Triplex'te bir çok özgün özelliği ekran kartlarına eklemeye çalışıyor. Bunlardan ilk olan "Gümüş Kaplama" ile iyi bir başarı elde etmişti. Bu gümüş kaplama daha iyi ısı dağıtımına ve daha düşük Elektromanyetik etkileşime yarıyordu.

    Şimdi ise tek başına Video In, Video Out kartı ve Kablosuz Tv-out yükseltmeleri sunuyor. Bunların arasında gerçekten eşsiz bir çözüm olan kablosuz Tv-out 90 metreye kadar arada bir cisim olamadan görüntü iletebiliyor. Odalar arasında ise oldukça yeterli olacak gibi zira 2.40 ve 2.4835GHz. arasındaki frekans aralığını kullanıyor. Bu bölgedeki cihazlar birbirileri ile bazen etkileşime girip bozulmalara yol açabiliyor ama bu aralıkda uzun mesafe için çok yararlı olduğundan herkes bu bölgeyi kullanmakta.

    Kablosuz televizyon çıkışı bir ekstra olarak satılacak ve ilerde ihtiyacınız olduğunda alabileceksiniz. Böyle bir şeyin avantajlarından bahsetmeye gerek yok. Kablo yerleştirme kablo masrafları bozulmaları gibi şeyler artık söz konusu değil üstelik evdeki tüm televizyonlara bunu takabileceksiniz. Gelecekte kablosuz iletişimler her işimizi her şeyimizi kolaylaştıracak.


    Sayfanın Linki : http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030707021309.html








  • ya bu olay harbiden güzel de acaba bizim sistemlere de uygulanma ihtimali varmı ???
  • gerçekten çok hoş olurdu bendede bir tane olsa idi ancak biz çıktığında değil yaygınlaştığında sahip olabiliyoruz malesef ne zaman yaygınlaşır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.