Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.938
Cevap
125
Favori
2.789.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
  • 88 PS olani aldim pazarlik pek yapmadan 24 YTL ye aldim.
  • ii günlerde kazasız belasız kullan.
    quote:

    Orjinalden alıntı: leogoner

    88 PS olani aldim pazarlik pek yapmadan 24 YTL ye aldim.
  • Traktorlerde dizel oldugu icin 0 alinca ilk calistirmada 12-15 saat kadar düşük devirde çalıştırılıyordu. Acaba bu common raillerde boyle bir gerek var midir ? Ilk kullanimim istedigim gibi olabilir mi?
  • boyle seylere gerek yoktur, arabanı güle güle kullan. Enteresan bir dizel hyundai ninki, dizeli yolda giderken benzinlisinden daha sessizdir. :))


    quote:

    Orjinalden alıntı: leogoner

    Traktorlerde dizel oldugu icin 0 alinca ilk calistirmada 12-15 saat kadar düşük devirde çalıştırılıyordu. Acaba bu common raillerde boyle bir gerek var midir ? Ilk kullanimim istedigim gibi olabilir mi?
  • ya bişiy demicektim kendimi tutamadım getz işte bi HYUNDAİ için bu kadar yazmaya değermi...
  • arkadaşım senin ilgi alanın olmayabilir, burası getz topiği kimseyi zorla sokmuyoruz okusun die, burda insanlar sorunlarını da paylaşabiliyor... sana hitap etmiyor diye laf etmene gerek yok senin ilgilendiğin topic de benim için yazmaya değer olmayabilir...

    zevkler ve renkler tartışılmaz, saygı göster lütfen.
  • değer ki yazılıyor... sen değmeyenlerin başlıklarında oyalan.... bu arada senin tarzın mesajlar artık baydı forumu. hoşnut değilsen okuma bakma bu konuya.... 2sn atlayıp hyundai dandik bu akdar yazılır mı yok bilmem ne demeyin. sanki çok kullandınızda konuşuyorsunuz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: gzksmz

    ya bişiy demicektim kendimi tutamadım getz işte bi HYUNDAİ için bu kadar yazmaya değermi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leogoner

    Traktorlerde dizel oldugu icin 0 alinca ilk calistirmada 12-15 saat kadar düşük devirde çalıştırılıyordu. Acaba bu common raillerde boyle bir gerek var midir ? Ilk kullanimim istedigim gibi olabilir mi?


    Hocam Getzlerde resmi olarak bir rodaj suresi yok ancak servis şunları tavsiye etmişti biz alırken ve bu tavsiyelere uyarak kullanılan arabanın motoru ileride daha dayanıklı ve ekonomik olur dermişti:

    ilk 1000 km de: 3000 devir yukarısına fazla cıkılmamasını tavsiye ediyorlar, Ayrıca ani hızlanmalardanda kaçınsan iyi olur dediler. yokuşlarda da cok dusuk devirde(1500ve altı) aracı bogma dediler. [Bu yazdıklarım ilk 1000km için]

    Zaten bu yazdıklarım aracın kullanım kılavuzunda da anlatılıyor. Okumanı tavsiye ederim. Motor açılmamış, dur şu motoru devirli kullanıp acalım diyenlere de kulak asma. Boyle bir olay yok yani.
    Ben bu tavsiyelere uydum ve hakkaten diger dizel getz kullananlara sorunca, benim araba biraz daha az yakıyor genelde.Belki de benim kullanma tarzımdan kaynaklanıyordur ama bilemiyorum.

    Tekrardan hayırlı olsun :)




  • herkes bişe konuşuyo ama ne konuştuklarınız okadar uzunki kimse okuyamaz
  • Verdiginiz bilgileriniz icin tesekkur ediyorum. Sağolun :)
  • OKUMAYAN ÖĞRENEMEZ. OKUMAYIP KONUŞANLAR YÜZÜNDEN BÖYLE UZUYOR HERŞEYY.....
    quote:

    Orjinalden alıntı: cihat55

    herkes bişe konuşuyo ama ne konuştuklarınız okadar uzunki kimse okuyamaz
  • keşke almayıp 2006 modelini bekleseydin yav...

    100+ beygirlikler tadından yenmezdi!

    bu arada öyle kaçmak yok abi... anlatıcan da arabayı...
    ne kadar yakıyon neresini begendin nesini begenmedin vs...

    saygılar... :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: leogoner

    Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Sizin yorumlarinizi okuduktan sonra Yeni Getz 1.5 CRDI aldim. :) Gelecek hafta sonunda teslim edecekler. Bakalim nasilmis.
  • abi 2006 güzel değil yaw.. tipsiz yapmışlar... ön güzel sadece arka şaşı gibi olmuş içinide iyi yapamamışlar :( bende onu alcaktım ben 2005 i aldığımda o çıkmıştı sırf tip yüzünden bunu aldım
  • bence güzel olmuş usta yeni getz ,,,, ama bizim kasada iidir...
    quote:

    Orjinalden alıntı: royartar

    abi 2006 güzel değil yaw.. tipsiz yapmışlar... ön güzel sadece arka şaşı gibi olmuş içinide iyi yapamamışlar :( bende onu alcaktım ben 2005 i aldığımda o çıkmıştı sırf tip yüzünden bunu aldım
  • zevk meselesi :) ama arkasını beğenmedim ben açıkçası farlar şaşı gibi olmuş.. keskinliğini kaybetmiş bence
  • Ben zaten 2006 aldim. Tipini cok incelemedim sadece daha ekonomik oldugunu soyledikleri ve daha guzlu motoru icin tercih ettim. Onumuzdeki cumartesi teslim alacam. Ilk turkiyeye 22 sinde gelecekmis dizelleri. Bu yüzden bekliyorum. Ama merak etmeyin aliralmaz iyi bir incelemeden gecirip yorumlarımı ayrıntılı olarak yapacagim. :)
  • ARKADAŞIM İYİ GÜNLERDE KULLAN GETZİNİ KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI OLSUN PİŞMAN OLMAYACAKSIN.VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞINI FAZLASI İLE HAK EDİYOR.TEK EKSİĞİ KORNASI ÇOK CILIZ ÇALIYOR.BEN MAZDA SERVİSİNDE ELEKTRİKÇİ ARKADAŞIM VAR.İLAVE KORNA TAKTIM. ŞİMDİ ÇOK İYİ SES VERİYOR.BİRAZ TOYOTA GİBİ OLDU OLSUN.BASTIN MI HİÇ OLMAZSA BURADAYIM DİYORSUN ÖZELLİKLE KAMYON OTOBÜS SOLLARKEN.
  • Yeni Getz'in 1.5 CRDI sadece turkiyede 4 silindirli 88PS olarak satisa baslamis. Diger butun ulkerlerde gozden kacirmadiysam hep 3 silindirli 82PS, yani 2005 modellerindeki motoru ile satisa devam ediyor. Sizce neden boyle olabilir ? Turkiyede denemek mi ? Yoksa bizim ayricaligimiz mi?
    http://global.hyundai-motor.com/index_text.aspx (ilgilenenler bakabilir)
  • yorumlarını merakla bekliyoruz. pişman olmayacaksın... ii günlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle
    quote:

    Orjinalden alıntı: leogoner

    Ben zaten 2006 aldim. Tipini cok incelemedim sadece daha ekonomik oldugunu soyledikleri ve daha guzlu motoru icin tercih ettim. Onumuzdeki cumartesi teslim alacam. Ilk turkiyeye 22 sinde gelecekmis dizelleri. Bu yüzden bekliyorum. Ama merak etmeyin aliralmaz iyi bir incelemeden gecirip yorumlarımı ayrıntılı olarak yapacagim. :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.