5800'ım dün 40-50 cm lik bir mesafeden yere düştü. Telefonun ön yüzü yere çarptı açıkçası çok sert bir düşüş değildi. Ancak yere düştükten sonra kalem yuvasında bir gevşeme oldu. Açıp baktım, herhangi kırık veya hasar meydana gelmemiş ama eskisi kadar sıkı tutmuyor kalemi. Takarken falan bir gevşeme olduğu bariz ortada. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Dediğim gibi herhangi bir kırık vs.. yok.
Arka kapağı yamulmuş veya gevşemiş olabılır buyuk ihtimal gevşemiştir .. Aynı sorun bendede var benım kalem resmen durmuyordu telefonda zaten en sonunda kaybettım .. Eğer gevşeme çok fazla ise değiştir arka kapağı.
Aynen bendede gevşeme olduda öyle kendi kendine düşmüyor kalem. Zaten bana forumda bir arkadaş kalemi ortadan ikiye bük azıcık dedi, bende kırdım bükerken Neyse yedek kalemi taktıkda gine bariz gevşek
Yuh nasıl kırdın yav. Biraz esnetip sonra hafif bükücektin. Yazık olmuş kaleme.
Gitti vallaa üzüldüm bende. Bi anda ÇAT!
Ustam bendede oldu genpa ya verdim 4 gün sonra arka kapağı safırlayıp gönderdiler beleşe