Şimdi Ara

16 mbps ADSL geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 mbps A DSL geliyor... TurkTelekom toptan satışa başladı, Piyasaya çıkmasını bekliyoruz...

Acaba kaç lira olur 16 mbps çıkması 8 mbps nin fiyatında indirime yol açması bekleniyor...

Tahminlerinde bulunabilisiniz,

Bence IP TV teknolojisi için bu hızı önerecekler ve aynı anda piyasaya sürecekler...

Bir cok bölgede desteklmiyor ama Fiber döşenmiş bölgelerde rahatça alınabilir, nasıl KabloTV her bölgede yok buda böyle... neyi tam ki ülkemizin :)

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/20091125-ADSL-Internet-Tarifeleri.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 18 Ocak 2010; 20:22:03 >

• 8mbit i zaten kopmasız problemsiz veriyorlardı zaten. 16mbit i de verirler heralde
  • 16mbit e kadar aldığın hız 3mbit adam akıllı hızları versinler ondan sonra çıkartsınlar 16mbit adam akıllı vermedıkten sonra istersen 1gbit cıkar kime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

8mbit i zaten kopmasız problemsiz veriyorlardı zaten. 16mbit i de verirler heralde

İstanbul/ Kuyubaşı'nda sorunsuz alıyorum 8mbiti. Hatta bu taraflara fiber için alt yapı hazırlıklarına başladılar. Yanlız 2 farklı firma alt yapı hazırlamaya başladı henüz kablo döşenmedi alt yapıyı hazırlıyorlar şu an. Burada site falanda yok hangi firma ne yapıyor anlamadım, yakalayamadım ki elemanları sorayım nedir diye. Teknik servis için gelen adam söylemişti bu taraflarda alt yapı hazırlığımız var diye.
  • eğer yanlış bilgim yoksa onun adı artık ADSL değil..ADSL teoride 8/1 mbps hız destekler..onun ustü artık adsl vdsl vb. isimlerle adlandırılır
  • ttnet'de 16 mbps internet olmaz , bu alt yapıyla olamaz. olsa olsa 16 mbps'ye KADAR olur onuda herkesi 2 veya 4 'e sabitlerler tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

eğer yanlış bilgim yoksa onun adı artık ADSL değil..ADSL teoride 8/1 mbps hız destekler..onun ustü artık adsl vdsl vb. isimlerle adlandırılır

ADSL2 ile 12Mbit'e kadar, ADSL2+ ile 24Mbit'e kadar veri hızı sağlanabiliyor.

Ek olarak bu habere kaynak gösterir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olsa olsa 129 ya da 139 TL gibi birşey olur. 8mbit'inde fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Hatta kötü diyen arkadaşlar, evdeki ve bina içi bağlantılarını kontrol ettirsinler zira TTnet sokaklara kurduğu DSLAM'ler ile bağlantı kalitesini oldukça arttırmış durumda.
  • 1 mbıt sınırsız nasıl olsa yıne 49 lıra olacagı ıcın 16 mbıt ın gelmesı cogumuzu ırgalamıyor
  • şaka yapıyorlar sanırım.

• şöyle herkezi 2 ye katlasalarya
  • Yeni fiber kablolar döşüyorlar her sokağa. Büyük kutuların tamamı yenilendi, ayrıca apartmanlara küçük kilitli kutular taktılar, sorduğunda "-3-4 aya kadar başlayacak" diyor çalışanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 18 Ocak 2010; 18:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Yeni fiber kablolar döşüyorlar her sokağa. Büyük kutuların tamamı yenilendi, ayrıca apartmanlara küçük kilitli kutular taktılar, sorduğunda "-3-4 aya kadar başlayacak" diyor çalışanlar.

arkadaşım neresi orası söylede bilelim ist alibeyköy durum içler acısı kablolar yerlerde ekibe sormuştum 1. 2 aya kadar yenileyeceğiz demişlerdi 1 sene oldu tt bi allah bir dediğine inanırım gerisi yalan ha 16 mb değilde 16 mb kadar olur fiyatıda 120 lira ve yukarısı olur aşşağa inmez bide santrale 500 metre mesafeye belki oda belki
  • 16 mbps ye 15 gb kota koyarlar komedi olur + fiyatıda dudak uçuklatır + altyapı zazen yok o zaman bakın siz şenliğe
  • Umarım bunu düzenli olarak sağlayabilirler. Önüne geleni bu tarifeye değilde santrale olan uzaklığı baz alarak kişileri abone ederler. Boşuna umutlandırmasınlar bizi.
  • Şu anda 16mps'ye kadar VDSL2 aboneliği bilindiği üzere 110 TL; ancak VDSL2'de en önemli durum bulunduğunuz yerin santrale çok yakın olması gerekiyor. VDSL2 bildiğim kadarıyla 2008 yılında çıktı ancak bu abonelikle ilgili yeteri tanıtım olmadığı inancındayım. Benim merak ettiğim 16 mbps "ADSL" (VDSL2 hizmetinden bahsetmiyorum) den ne kendi sitesinde ne de konuyu buraya açan arkadaş dışanda yazan birine internette rastlamadım. Acaba konuyu açan arkadaş çok yakın kaynaklardan edindiği duyumları mı paylaştı bizlerle ???
  • 16 gb kota koysalar yine iyi 4 gb kota ultra hızlı net diye verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 18 Ocak 2010; 19:31:52 >
  • KAYNAK YOK YALAN HABER KİLİT LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motorin -- 18 Ocak 2010; 19:35:42 >
  • Aradan biraz zaman geçsin, eğer haber çıkmazsa kilit eminim vurulacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.