Bildirim
Grand Theft Auto
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çıktı mı sonunda :) -
Sonunda çıktı demek. Bir deneyelim bakalım -
grafikler harika, oynanabilirlik muhteşem, hikaye zaten belli. yanlız 3gs'nin şarjı dayanmıyor bana 2,5-3 saatlik bir oyundan sonra tam şarjı boşaltabilir gibi geldi.
-
Beklenen oyunda geldi sonunda. 3G'de kasıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 18 Ocak 2010; 18:17:13 > -
güzel =) -
Hemen indiriyorum :D -
2g de bile kasmadı.Çok güzel olmuş -
İphone'da oynadığım en güzel oyunlardan biri. -
ipod touchda kasıyomu ? -
Arkadaşlar merak etmeyin.Ipod touch 1. nesil,8 gb.Kasma yok.Ama ipodda çok yer kaplıyor uygulamayı atınca ipoda. -
oha hemen alıyorum [ ]bizm aplikeyşın sıtor dan, bakalım 3gs 16 da nasıl bi performans vericek
-
ben sevmedim oyunu, gameloft el atsa daha iyi birşey olurdu -
Harika oyun pspdekinden bile çok çok daha iyi arabayı kaçırmak icin bile arabayı duz kontak yapmanız gerekiyor,süper cidden. -
teşekkürler güzel olmuş -
Mini oyunlar süper tat katmış,düz kontak,çöp karıştırma gibi.Yada dükkandan kazı kazan almak.Bu arada kazı kazana 100 dolar harcayıp 50 dolar gelince sevindim nedense -
Oyunu hemen indirdim ama deneyemedim ve yine heveslendim.. Birazdan tez deniyorum, konsol olabilme yolunda merakla beklediğim oyunların başında geliyordu kendisi.. -
10 numara olmuş harbiden
ds de oynamıştım ,psp de de .ama bu deli akıcı gdiyor
psp de bile kasan bi oyun ,3gs de yağ gibi akıyor
epıl_sana_canım_feda -
bız bu oyunu nerden ındıreceğız arkadaşlar -
sanki genelde beğenilmiş.ilginç geldi.bence gangster tarzı yapsalarmış çok daha eğlenceli olurmuş.üstten görünüm pek hoşuma gitmedi açıkçası.dün gece yatmadan önce yükledim.ilk görevi yaptım sonra çıktım.genede indirmeye değer tabi.satın almayı bilmem
Benzer içerikler
- nss para hilesi
- hayday arkadaş ekleme
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- para kazandıran oyunlar
- açık dünya oyunları
- fps oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X