Daha öncede böyle bi topic açıldı ama hala kimsenin umrunda değil bu durum.
Zaten onlarca 5800 topici var. Sabit başlık zaten aylardır var.
Tamam arada konu açılarak belirtilmesi gereken durumlarda var ki zaten bunlar kendini belli ediyor. Ama böyle herşeye topic açma olayı gerçekten cıvıttı artık forumu.
5800 alan konu açıyor arkadaş ya. Önce bi gez dolaş forumu, bişey bulamazsan o zaman ilgili başlıklara yaz. Bilen zaten yardım ediyor.
Ciddeb tadı kaçtı artık ya. Kimse nerde durucağını bilemez halde şu an. Biraz sakin olalım ya.
Yöneticilerde bu konuya ne yapıp edip biraz daha dikkat etmeli. Defalarca yazdık ama yok hala aynen devam.
Cidden YETER ARTIK!
konu dışında abazanlık diz boyu millet karı kız topici açıyo ve binler yorum alıyor.
biz burda yardım için istemek için topic açıyoz azar yiyoruz
ama bak şöyle bişey var. mesela ben bugün tel adlım ve 2 kere yardım istedim. teki ayrı topicdeydi teki ana başlıktaydı. ayrı başlığa çok geçmeden cevap geldi ama ana başlıktakine gelmedi.
Bilmiyorum açtığın topic veya ana başlıktaki mesajın hangi soru üzerineydi ama inan bana zaten şu ana kadar telefona ait bi dünya soru ve sorun cevaplandı bu forumdaki mevcut başlıklarda.
Eğer ana başlıkta cevap gelmediyse gözden kaçmıştır. Dikkat çekmemiştir vs...
Benim için bişey yok ortada. Sen bi kullanıcı olarak forumun şu durumundan memnunmusun?
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Bilmiyorum açtığın topic veya ana başlıktaki mesajın hangi soru üzerineydi ama inan bana zaten şu ana kadar telefona ait bi dünya soru ve sorun cevaplandı bu forumdaki mevcut başlıklarda.
Eğer ana başlıkta cevap gelmediyse gözden kaçmıştır. Dikkat çekmemiştir vs...
Benim için bişey yok ortada. Sen bi kullanıcı olarak forumun şu durumundan memnunmusun?
memnunmuyum değilim ama buraya kadar birçok şey var memnun olmadığım oralara girersek çıkamayız.
ama illa bir yerde başlamak lazım değil mi dersende konudışından başlasınlar zaten düzelir durum
ki 5800 ana başlık dışında bence adam gibi YARDIM-SORULAR topic i olmalı. o kadar çorba olmuş durumdaki o başlık.. insan kendini kaybediyor içinde
İyide bahsettiğin yer zaten adı üstünde KONU DIŞI. Tüm saçmalıklar zaten orda olacakki buralar rahat etsin.
quote:
İyide bahsettiğin yer zaten adı üstünde KONU DIŞI. Tüm saçmalıklar zaten orda olacakki buralar rahat etsin.
konu dışından algıladığın buysa ben susmayı yeğlerim. ve uyumaya giderim
iyi geceler
yahu yukarıdaki n73, n95 gibi anabaşlıklardan açmak çok mu zor dh için... hiç mi ilgilenen yok...
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
quote:
konu dışından algıladığın buysa ben susmayı yeğlerim. ve uyumaya giderim
iyi geceler
Valla ben başka bi anlam veremiyorum Konu Dışı'na..
Sonuçta bu forum DONANIMHABER Forumu ve donanımsal yazılımsal neyse artık alt başlıkları olan forumlardan ibaret ve insanlar bu konuların dışında bişeyler konuşsunlar diye orası var. Yani sen Konu Dışı ile Buraları bir tutuyosan bende sana bişey demem ve susarım :)
TİPİK NOKIA KULLANICILARI İŞTE............NATO MERMER NATO NOKIA...
N79 gibi bir üst başlık altında toplanabilir diğer başlıklar aslında.
quote:
Daha öncede böyle bi topic açıldı ama hala kimsenin umrunda değil bu durum.
Zaten onlarca 5800 topici var. Sabit başlık zaten aylardır var.
Tamam arada konu açılarak belirtilmesi gereken durumlarda var ki zaten bunlar kendini belli ediyor. Ama böyle herşeye topic açma olayı gerçekten cıvıttı artık forumu.
5800 alan konu açıyor arkadaş ya. Önce bi gez dolaş forumu, bişey bulamazsan o zaman ilgili başlıklara yaz. Bilen zaten yardım ediyor.
Ciddeb tadı kaçtı artık ya. Kimse nerde durucağını bilemez halde şu an. Biraz sakin olalım ya.
Yöneticilerde bu konuya ne yapıp edip biraz daha dikkat etmeli. Defalarca yazdık ama yok hala aynen devam.
Cidden YETER ARTIK!
+1907 Buna bir Dur denmesi gerekiyor.Her tarafta 5800 hakında açılmış birçok konu var
Yöeticiler böyle herşey için tek sabit bir konu açsa daha kolay olur bence mesela kapanma sorunları için bi konu ne biliyim oyun vs. için tek bir konu sadece 1 tane ana başlığımız var herkes ona yazıyor 1 msj atıyorsun üstüne 20 kişi aynı anda msj atıyor senin attığın msj o arada kaynıyor dolayısıyla herkes başlı başına bir konu açıyor bu yüzden bu problem haline geliyor ben söyliyim dedim ama bi yönetici bulamadım konuyla ilgili ana başlıkta gereksiz msjlaşma olmasa bari... Birde ben en çok şeye kızıyorum ya mesela adam birşey soruyor diğeri alıntı yapıp cevap veriyor sonra bir önceki onun alıntı yapıp cevap verdiğini alıntı yapıp teşekkür ediyor sonra cevap weren alıntı yapıp rica ediyor sonra ilk kişi yine alıntı yapıp gülücük işareti koyuyor vs. böyle uzayıp gidiyor mesajın başına isim koyup cevap werilse ve teşekkür pm ile edilse veya yine başa isim koyup teşekkür edilse alıntı yapılmasaaaa.... Çok konuştum galiba :)
Ama buda bi topic olmuş neticede..
buna dur denmesi için tekrar ediyorum adam gibi bir yardım topici açılmalı. ana başlık daha çok tanıtım vs için olmalı. o topic çorba durumunda.
düzgün bir yardım topici soru-cevap topici açılır ve yöneticilerde burayı takip ederse bişeyler değişebilir.
ayrıca konu dışı gereksiz konular içi bir yer değildir. öle olsaydı adı farklı olurdu. bir yerde mantık olmalı önce
Arkadaşlar 5800 için hazırlamış olduğum bir konu var. Sorunları olanlar yeni konu açmadan belki orada (arama yaptırarak) sorunlarına cevap bulabilirler. Bu mesaj çokluğuna bir çözüm olabilir.